Várható euró árfolyam előrejelzés

A várható euró árfolyam előrejelzés sokak számára lehet fontos, hiszen nyakunkon a nyár és sokan utazunk külföldre, ahol leggyakrabban euróval fizetünk, így az árfolyam egyáltalán nem mindegy. Az árfolyamok napról napra változhatnak, akár nagymértékben is. Az interneten találhatunk számtalan árfolyamfigyelő oldalt, amelyek segíthetnek abban, hogy mindig naprakészek legyünk. Ezeken az oldalakon sok esetben grafikonok is megtalálhatók, amelyeken akár több évre visszamenőleg is megtekinthetjük az euró árfolyamokat.

Forint euro árfolyam – várható euró árfolyam

A várható euró árfolyam több bank és valutaváltó oldalán is elérhető, így még mielőtt útnak indulnánk eurót váltani nézzük meg, hogy merre érdemes elindulni. Ma hajnalban az árfolyam egy kicsit megugrott, így hajnalban 386,12 Forint volt 1 euró. Már délelőtt azonban kicsit jobb hírek érkeztek, így aki ma délelőtt indul el eurót váltani azoknak jó eséllyel 385 Forint környékén is sikerülhet a váltás.

hirdetes

Otp euro árfolyam

Természetesen az OTP honlapján is elérhetők a friss árfolyamok itt: https://www.otpbank.hu/portal/hu/Arfolyamok/OTP. A valuta-deviza váltó segítségével pillanatok alatt megtekinthetjük, hogy a közeli OTP fiókban vajon mennyiért sikerül eurót váltanunk. Jelenleg 10 000 Forintért 25,24 eurót kaphatunk. Az itt feltüntetett értékek már minden banki költséget tartalmaznak. A grafikonrajzoló segíthet abban, hogy megnézzük az elmúlt napok, hetek vagy akár hónapok árfolyam alakulását. Mi egy évet ugrottunk vissza, így jól látható, hogy akkor még 361 Forint környékén tudtunk eurót váltani. Ez a mostani közel 400 Forintos árhoz képest igen alacsonynak mondható.

Exclusive change euro árfolyam – várható euró árfolyam

A várható euró árfolyam kapcsán az Exclusive change is segítséget tud nyújtani, hiszen honlapjukon nagyon sok hasznos információ érhető el. Az országos fiókhálózattal rendelkező cég szinte minden nagyobb vidéki városban várja az ügyfeleket, ha éppen euró váltásról van szó. 30 év alatt közel 300 fiókot nyitottak meg országszerte. A honlapon elérhető fiókkereső szolgáltatásnak hála nagyon gyorsan meg tudjuk keresni a hozzánk legközelebb eső fiókot.

Szolgáltatásaik között elérhető a valutaváltás, a Western Union átutalás, az aranykereskedés, az ÁFA visszatérítés, az autópályamatrica értékesítés, a mobiltelefonegyenleg feltöltés és a Paysafecard szolgáltatás is. A pénzváltó irodákban a legkedveltebb valuták mellett egyéb más országok valutái is elérhetők. Egyedi árfolyamokkal, rugalmas kedvezményekkel várják a vásárlókat. Ha nagyobb összegű valutát szeretnénk váltani, akkor azt érdemes előrendelésben leadni, hogy biztosan rendelkezésre álljon a megfelelő valuta mennyiség.

A nagyobb összegű valutaváltást kedvezményekkel támogatják. Biztonságos környezetben és felkészült munkatársakkal várnak mindenkit a 300 fiókban. Valuta előrendelést kényelmesen akár a weboldalon keresztül is le lehet adni, így még lakásunkból sem kell kimozdulni ahhoz, hogy biztosak legyünk abban, biztosan sikerül a valutaváltást az adott összegben megvalósítani.

Euro árfolyam előrejelzés 2022

Elemzők szerint ebben az évben biztosan drágulni fognak a közép-európai országok devizái. Ebben nagy szerepet játszik a monetáris szigorítás is. 2023 februárjáig akkora drágulás jöhet, hogy 307 Forint körüli euró árfolyammal is lehet majd számolni. Ugyan az MNB szinten tartja az alapkamatot, de a likviditástöbbletkivonást még ebben az évben el fogja kezdeni. 2022-ben is fontos, hogy mindig tisztában legyünk az árfolyamokkal, így az erre létrehozott oldalakat érdemes felkutatni a neten és ha lehet még mobilapplikációt is töltsünk le telefonunkra, így útközben is értesülhetünk a változásokról.

Mai euro középárfolyam

Ma 2022. május 18-án gyengül az euró középárfolyam így jelenleg 384,08 Forint. Előző napon 386,33 Forinttal zárt, ez 0,59%-os csökkenést hozott, ami jó hír azoknak, akik éppen a nyaralásukhoz váltanak eurót. Mivel további csökkenésekkel is számolhatunk, így érdemes talán pár napot vagy hetet kivárni a valutaváltással, hiszen akár több ezer forintot is megtakaríthatunk.

Mielőtt azonban kiváltjuk az eurót nyaralásra érdeklődjünk az utazási irodáknál, hogy esetleg itthon érdemesebb-e a helyi valutát kiváltani, vagy tényleg jó, ha eurót viszünk ki magunkkal és azzal fedezzük a nyaralásunk kiadásait. A várható euró árfolyam folyamatos figyelésével biztosan jó döntést tudunk majd hozni.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása