Google play áruház letöltése ingyen telefonra

A Google play áruház letöltése ingyen telefonra is elérhető, így már nem csak a számítógépeken érhető el ez az ingyenes alkalmazás. A Google Play áruház még 2008-ban indult el hódító útjára, de akkor még Android Market néven futott. Azzal egyidőben lépett piacra, hogy az első Android telefonokat a piacra dobták. Ebben az időben alkalmazások és különféle játékok terjesztésére használták.

A kezdetekben rendkívül egyszerű áruház 2009-ig támogatott minden fizetős alkalmazást és játékot. Az Android platform erősödésével egyidőben azonban kinőtte magát az Android Market és 2012-re már 450 000 alkalmazás volt rajta elérhető. 2012-ben a Google egyesítette az Android Marketet, a Google Music Store-t és a Google eBookstore-t. Az eBookstore-ban ekkor 3 millió e-könyv volt. Ezt a három áruházat egyesítették a Google Play alatt.

hirdetes

Google play áruház letöltése ingyen számítógépre

A Google play áruházat teljesen ingyen le lehet tölteni a számítógépre, így pillanatok alatt a webáruházban találhatjuk magunkat és máris használhatjuk a számunkra szimpatikus alkalmazásokat. Napjainkban a Google Play Áruházban Android alkalmazásokat, játékokat, filmeket és tévéműsorokat, e-könyveket és hangoskönyveket is találhatunk. A Play Store az Android telefonokra, valamint a táblagépekre telepíthető le. Ha egy eszközön az Android rendszer fut akkor valószínűleg automatikusan elérhető rajta a Play áruház is.

Eltűnt a play áruház a telefonról – Google play áruház letöltése ingyen telefonra

A Play áruházat minden további nélkül azonnal újra le lehet tölteni a telefonra, de ehhez pár beállítást el kell végezni, hogy biztosan sikerüljön a telepítés. Engedélyezni kell az ismeretlen forrásokból származó alkalmazások telepítését. A Beállítások Biztonság vagy Védelem menüpont alatt lehet engedélyezni. Ha már egyszer feltelepítettük a Play áruházat, akkor az áruház innentől kezdve automatikusan fog mindig frissülni, de természetesen ezt a telepítést manuálisan is el lehet majd indítani.

Play áruház letöltés függőben

Elképzelhető, hogy a Play áruház nem indítja el automatikusan a letöltést és azt jelzi, hogy a Play áruház letöltése függőben van. Ennek az lehet az egyik oka, hogy egyszerre több alkalmazás letöltését már nem támogatja az áruház, így hiába várakozik több alkalmazás letöltésre, a frissítést sem fogja tudni elindítani. Fontos azt is ellenőrizni, hogy a letöltés hogyan lett beállítva, mert ha csak WiFi kapcsolaton keresztül, akkor nem fog elindulni a letöltés mobilinterneten segítségével. Olyan eset is előfordulhat, hogy lefagy a Play áruház és semmire sem reagál, ilyenkor érdemes újraindítani a telefont.

Play áruház letöltése ingyen – Google play áruház letöltése ingyen telefonra

Minden esetben olyan forrást válasszunk a letöltésre, amely teljesen megbízható így a kockázatokat is minimalizálhatjuk, hiszen itt valószínűleg fizetős alkalmazásokat is le fogunk tölteni, amelyhez bankkártyánk adatait is meg kell majd adnunk. Javasoljuk, hogy az Aproide weboldalról töltsük le a Play Áruház alkalmazást.

Ehhez csupán a letöltés gombra kell kattintanunk és a legfrissebb verzió letöltését máris elindítja a rendszer. Ha nem ezt, hanem egy korábbi verziót szeretnénk letölteni, akkor az Egyéb változatok alatt fogjuk megtalálni a számunkra szükséges verziót. Ezután tényleg már csak a letöltés marad hátra. A letöltés végén minden további probléma nélkül meg tudjuk majd nyitni az áruházat.

Play áruház frissítése

Első lépésként érdemes tisztában lenni azzal, hogy melyik verzió van letöltve a telefonunkra. A Play Áruház alkalmazást nyissuk meg a telefonunkról majd a menüpontok között keressük meg a Beállítások menüpontot. A menüpontban meg fogjuk találni a Google Áruház verziót és itt pontosan látni fogjuk, hogy éppen melyik verziója fut a telefonunkon. A verzió szám alapján már egyszerű lesz letölteni a frissítést is. A frissítés APK fájlformátumban tölthető le.

A Google play áruház letöltése ingyen telefonra és táblagépekre is elérhető és a fenti javaslatokat, valamint beállításokat nyomon követve biztosak vagyunk benne, hogy minden problémamentesen fog zajlani. Több millió alkalmazás, zene és játék vár mindenkire a Play Áruházban, hiszen az alkalmazások folyamatosan frissülnek és napról napra újabb izgalmas alkalmazások válnak elérhetővé. Az áruházban bármikor létrehozhatjuk saját kívánságlistánkat azokról az alkalmazásokról és tartalmakról, amelyek érdekelnek bennünket és majd le szeretnénk tölteni.

Egy Google fiók segítségével az adatok is szinkronizálhatók a böngésző és a Play Store között. Az áruház segítséget nyújt abban, hogy a világ minden tájáról hallgathassunk zenéket, személyre szabhatjuk a különféle rádióállomásokat és a lejátszási listákat, akár egyéni hangsávokat is kínálnak nekünk. Ha további különleges szolgáltatásokra vágyunk, akkor azt valószínűleg a fizetős verziók között fogjuk megtalálni. Ha előfizetünk a Google Play Music reklámmentes zenestreamingre, akkor korlátlanul hallgathatjuk kedvenceinket. A Google play áruház letöltése ingyen telefonra ennyire egyszerű és nagyon sok szolgáltatást ingyen élvezhetünk.

5/5 - (1 vote)

Vélemény - hozzászólás hozzáadása