Vállalkozói hitel az Erste Banktól

Az Erste banknál számos olyan vállalkozások számára kifejlesztett hitelkonstrukció található, amelyet a bank a Magyarország Vállalkozásfejlesztési és Agrárfejlesztési Hitelprogram keretében valósít meg.

Ezek a vállalkozói hitelek hazai vállalkozásoknak, egyéni vállalkozásoknak, gazdasági társaságoknak, szövetkezeteknek, vagy európai formában működő részvénytársaságoknak valóak, akik kedvezményes kamatozású forinthitelt keresnek ahhoz, hogy megvalósítsák a céljaikat. Mivel forint alapú hitelről van szó, ezért a vállalkozásoknak nem kell az árfolyamváltozástól tartaniuk.

hirdetes

Mit kínál az Erste Bank a vállalkozóknak?

Az Erste Bank emellett kedvező kamatozást is biztosít az ügyfelei részére, amely az euró kamatokhoz hasonlít leginkább. A vállalkozások beruházási szándékai is megvalósíthatók az Erste Bank által kínált Vállalkozói hitel segítségével, valamint szintén pozitívum, hogy a vállalkozásoknak nem kell kezelési költséget sem fizetni, miután már felvették a hitelüket.

Az Erste Bank vállalkozások számára szóló hitelkonstrukciója az Új Magyar Fejlesztési Terv alapján valósult meg, és kiegészül az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program pályázataihoz kapcsolódó programtervekkel is.

Természetesen a program keretében a vállalkozások beruházásai finanszírozhatóak, vagyis többek között a hitel felvehető ingatlan építésére, bővítésére vagy fejlesztésére, ezen kívül szintén igényelhető gépek, berendezések és számítógépes szoftverek megvásárlására is, hogy így fejlesszük a vállalkozásunkat.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása