Személyi hitel pályakezdőknek?

Milyen személyi kölcsön felvételére van lehetőség, ha egy gépkocsi vásárlásra szeretnénk egy 500.000 forint körüli összeget felvenni és alig múltunk 20 évesek? Pályakezdőként 100.000 forint feletti fizetéssel és igen friss munkaviszonnyal vajon van-e esély arra, hogy hitelhez jussunk? A jövedelmi helyzet és az életkor a személyi hitel kiváltásához teljesen megfelelő, ám a friss munkaviszony már kizáró ok.

 

hirdetes

Nézzük milyen esélyei vannak egy pályakezdőnek személyi hitel felvételéhez

A jövedelmi helyzet és az életkor a személyi hitel kiváltásához teljesen megfelelő, ám a friss munkaviszony már kizáró ok.  A személyi hitelek esetében az adósnak minden esetben legalább féléves munkaviszonnyal kell rendelkeznie.

Ha mégis ragaszkodik, ebben az esetben a személyi hitel felvételéhez, akkor azt bizony csak ingatlanfedezettel tudja megvalósítani, hiszen ott elég a mindösszesen 3 hónap munkaviszony.
Egy gépjárművásárláshoz nem éri meg jelzálog alapú hitelt felvenni, hiszen olyan csekély az összeg, hogy azért nem érdemes ingatlanját felajánlani fedezetként.

A legjobb megoldás, ha ilyen esetekben kivárja azt a pár hónapot és akkor veszi fel a személyi hitelt, amikor már megfelelő adós a bankoknál!

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása