Vállalkozói folyószámlahitelek, megkönnyítjük a választást

Megfelelő nagyságú tőke nélkül nehéz egy vállalkozást beindítani, és a folyamatos működéshez és tovább fejlesztéshez is bármikor szükség lehet bizonyos nagyságú pénzösszegekhez. Sajnos a 2008-as pénzügyi válság utáni időszak Magyarországon a forráshiánnyal való küszködéseket hozta a vállalkozások számára, túl sok egymást bénító körbetartozás jött létre, és a nemfizetések is gyakoribbá váltak.

És ami a legsúlyosabb, hogy a bankok szinte befagyasztották a vállalkozások számára adható hiteleiket, ami a kockázatok növekedése miatt bizonyos szinten érthető is volt. Így a vállalkozások számára elsőrendűen fontossá vált, hogy amennyiben lehetőség kínálkozik rá, akkor valamilyen vállalkozások részére kitalált hitelt megszerezzenek, legyen szó fejlesztésről, vagy kisebb összegű likviditási problémák megoldásáról. A vállalkozói folyószámlahitelek például pontosan az utóbbi, időszakos fizetőképességi problémák megoldására ideális, hiszen bármikor felvehető, és a visszafizetés után rulírozó módon bármikor újra levehető a pénzösszeg, vagy annak egy része. Ez a fajta hitel fedezet nélküli, kamatokat mindig csak a levett pénzösszegek után kell fizetni, nem a teljes hitelkeret után. Ettől függetlenül általában évente a le nem vett pénzösszegek után egy kisebb összegű rendelkezésre tartási jutalékot kérhet a bank.

hirdetes

Ez a lehető legrugalmasabban kezelhető vállalkozói hiteltípus, mivel elég egyszer igényelni, a hitelkeret bármikor, akár éveken keresztül rendelkezésre áll, a megítélt keretösszeg erejéig a tulajdonos döntheti el, mikor mekkora pénzösszegeket vesz le róla, ahogy azt is ő dönti el, hogy mikor és mekkora összegekben fizeti vissza. A vállalkozások számára adott folyószámlahitelek keretösszegét a folyószámla forgalmához, a havi jóváírásokhoz vagy/és a vállalkozás éves szintű árbevételéhez viszonyítva ítélik meg a pénzintézetek.

Az UniCredit Bank Széchenyi Kártya folyószámlahitele

Az UniCredit Bank is a hitellehetőség rendkívül rugalmas voltát emeli ki hirdetésében, amelyet a MasterCarddal közösen kiadott Széchenyi elnevezésű hitelkártyával együtt ajánl a hazai vállalkozások számára. Ez a folyószámlahitel azon vállalkozásoknak ideális, akiknek bizonyos előre nem látható időközökben van szüksége gyorsan pénzre, nincs ideje hosszadalmas hitelbírálati procedúrák kivárására, tehát szeretné ezeket a pénzügyi problémákat meglehetősen rugalmasan kezelni.

A Széchenyi Kártya folyószámlahitel az állami támogatásnak köszönhetően nagyon alacsony kamatozású, a vállalkozásokkal megkötött szerződés általánosan egy évre szól, de ez problémamentes hozzáállás esetén egy apróbb felülvizsgálat után minden évben újra könnyen meghosszabbítható. A keretösszeget a bank állapítja meg a folyószámlára beérkező a havi pénzösszegek és egyéb feltételek teljesülése esetén, ezt a keretösszeget később növelni is lehet, amennyiben a vállalkozás folyószámlájára tartósan több pénz érkezik havonta (természetesen lehet kérni a összeg kisebb mértékűre való állítását is).

Mik a UniCredit Bank Széchenyi Kártya legjobban kihasználható előnyei?

 • egy folyamatosan és gyorsan igénybe vehető hitelkeretet biztosít, melyhez egy nagyon széles elfogadási körrel rendelkező MasterCard bankkártya is tartozik,
 • rendkívül rugalmasan kezelhető és szabadon felhasználható pénzösszeget biztosít, mely bármilyen célra azonnal elkölthető,
 • a hitelbírálatot a bank nagyon rövid idő alatt elvégzi,a folyamat egyáltalán nem bonyolult,
 • rendkívül kedvező kamatszint, ami az állami támogatásnak is köszönhető,
 • a folyószámla hitelkerete a bank számára megfelelő feltételek teljesülése esetén akár a 25 millió forintos mértéket is elérheti,
 • a folyószámlahitel keretet évenként rövid felülvizsgálat után azonnal meghosszabbítható, ehhez különösebb újabb hitelbírálati procedúrára nincs szükség,
 • a hitelkeret akár teljes összegét akármikor, a éve minden napján, a nap minden órájában leveheti a vállalkozás, ehhez semmilyen engedélyre nincs szükség, a hitel visszafizetése sem szabályozott oly módon, hogy egy előre megszabott havi összeget kelljen visszatölteni a számlára, a folyószámla tulajdonosa dönti el, hogy egy összegben, vagy kisebb részletekben fizeti e vissza, ahogy azt is, hogy mikor szeretné a visszafizetéseket teljesíteni,
 • a kamatok megfizetése teljesen automatikus, a bankszámlára havonta beérkező jóváírásokból azonnal levonódik, melynek összegével a számla tulajdonosa mindig pontosan tisztában lehet,
 • semmilyen tárgyi fedezetet nem szükséges a pénzintézet felé felmutatni ahhoz, hogy a hitelt megkaphassa a vállalkozás, sőt üzleti tervet sem kell bemutatnia, tudtuk meg az Unicredit oldaláról.

A bank vállalkozói folyószámlahitelének további előnyei és részletei

Jelenleg minden vállalkozásnak kedvezményesen van lehetősége forint pénzforgalmi folyószámlát nyitnia, ehhez természetesen a Széchenyi Kártya is azonnal jár, a számlanyitás díját az UinCredit bank elengedi, és az első három hónapra a zárlai díjat sem kell megfizetni.

Az olyan vállalkozások számára, akiknek európai kapcsolatai és érdekeltségei is vannak, szintén nagyon jól kihasználható a Széchenyi Kártya, mivel a bankkártya igénybe vételével hatékonyan és ráadásul olcsón intézheti az unió határain belüli pénzügyeit, a díjszabások kedvezményesek, sőt az euró pénznemben való átutalásokat sem terheli semmilyen külön felszámítandó díj.

A vállalkozás teljesen ingyenesen használhatja az úgynevezett elektronikus csatornákat, amelyeket a bank bocsát rendelkezésére. Ez egyrészt az internetes bankolást jelenti, másrészt a telefonbankot.
A Széchenyi Kártyával egybekötött vállalkozói folyószámlahitelt azon vállalkozásoknak ajánlja a pénzintézet, amelyeknek már van legalább egy teljes lezárt évük, semmilyen lejárt köztartozásuk nincs, és természetesen megfelelnek a bank üzletszabályzatában lefektetett feltételeknek. Amennyiben a hiteligénylés meghaladja a 10 millió forintot akkor a bank már két teljes lezárt üzleti év meglétét kéri a hitel odaítéléséhez. A folyószámlahitel igényelhetik mikrovállalkozások, kis- és középvállalkozások egyaránt.

Az igényléshez mindenképpen szükséges, hogy személyesen szerezzen tudomást az adott vállalkozás a feltételekről, lehetőségekről, erre felkészült munkatársak várják az érdeklődőket országszerte a bank bármely bankfiókjában. A hitel tulajdonképpeni igénylését a KA-VOSZ Zrt. regisztrációs irodáiban kell megtenni. Amint minden szükséges igénylési lap ki van töltve, és az igénylő is benyújtotta az összes szükséges dokumentumot, ez a kinevezett regisztrációs iroda fogja a hitelkérelmeket továbbítani az UniCredit Bank felé. Amennyiben minden megfelelőnek talált a pénzintézet, a szerződés megkötésre kerül, és a bank beállítja a folyószámlán a megítélt hitelkeretet.

A folyószámlahitel igénylését a bank honlapjáról is el lehet indítani, ahol is egy adatlapot kell csak kitölteni ehhez, és megvárni a pénzintézet jelentkezését a továbbiak felől, ez maximum két nap múlva megtörténik. Az adatlapon megadhatjuk, hogy a megkeresés emailban, vagy telefonon történjék-e, a vállalkozás nevének, a kapcsolattartó nevének és telefonszámának megadása után már csak pár kérdésre kell csak válaszolni. Például, hogy a vállalkozás volt e már ügyfele a pénzintézetnek, melyik szolgáltatás az, amelyik iránt legjobban érdeklődik, valamint, hogy melyik településen melyik bankfiókkal szeretné felvenni a kapcsolatot.

A bank egyébként nemcsak folyószámlahitellel szolgál a vállalkozások számára, forgóeszköz hitelt, és beruházási hitelt is nyújt, ezeken túl önerő kiegészítő hitel és támogatást megelőlegező hitel is választható.

Rate this post

Egy hozzászólás ehhez: “Vállalkozói folyószámlahitelek, megkönnyítjük a választást

 1. Figyelem Kért: Mi kínál minden típusú hitel 3% -os kamatláb, kedvesen

  írjon nekünk További információk a kérelmet ma, ha érdekel. A hitelek

  jól biztosított a maximális biztonság körülmények között zajlik, és 100% legitim,

  és mi is regisztrált, E-mail: raphealjefferyfinance@gmail.com

  név:

  cím:

  Telefonszám:

  Szükséges összeg:

  Időtartam:

  Kor:

  szex:

  CEO / E-mail: raphealjefferyfinance@gmail.com

  Üdvözlettel.

  Sir. Rapheal

Vélemény - hozzászólás hozzáadása