Tudja mint jelent a Gyorskölcsön azonnal?

Az azonnali hitel lényegében azt jelenti, hogy a hitel igénylés benyújtásától számított egy napon belül a hitel megkapható. A gyorskölcsön azonnal egy gyorsított ügyintézéssel végrehajtott hitelfajta, ami, mivel az átlagtól magasabb előnyt nyújt az ügyfél részére, ezért a költségei magasabbak az átlagos hitelekétől. Az igényelhető összegek a 20 000-es minimumtól kezdve akár milliós nagyságrendűek is lehetnek.

hirdetes

Azt azért érdemes észben tartani, hogy az egy napos határidő csak abban esetben érvényes az igénylés benyújtásától kezdve, ha a hitel odaítéléséhez szükséges minden irat rendben van és a pénzintézet által megkívánt feltételeknek az ügyfél mindenben megfelel.

A hitelbírálat során meg kell felelni a jövedelmi követelményeknek, tehát már előre kérjük ki a friss jövedelemigazolást. Az is fontos bizonyos bankoknál, hogy a munkaviszonyunk megvan e legalább 6 hónapja. A futamidő általában erősen összefügg az igényelt összeg nagyságával, de 7-8 évnél több nem lehet. Az igénylést leginkább 25 éves kor felett érdemes elindítani, a felső korhatár 65 év.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása