Top villák Budapesten, nem is olyan könnyű választani

Kerti vízesés, hatalmas alapterület és belmagasság, színvonalas kialakítás, pazar kilátás, és még sorolhatnánk azokat az előnyöket, melyekkel a budapesti villák rendelkeznek. Azok számára, akik igencsak mélyen tudnak a zsebükbe nyúlni vásárlás alkalmával, bizony széles választék áll rendelkezésükre egészen a múlt hangulatát idéző, de természetesen felújított kastélyoktól a mediterrán jellegű villákon át a többgenerációs rezidenciákig.

De mégis mi alapján hozzon döntést, ha akár 500 000 000 forintot is rá tud szánni a vásárlásra? A számos budapesti villa eladó kínálatában az Ingatlantájoló szerint is bárki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt, hiszen a választék nem is gondolnánk, milyen gazdag.

hirdetes

Liftes, belső medencés villa 2011-ből

Izgalmas építészeti megoldások és modern kialakítás már 540 000 000 forinttól elérhető annak a rózsadombi villának a személyében, mely belső medencével, lifttel, 6 szobával és 4 fürdőszobával szolgálja leendő lakóinak kényelmét. A négyszintes ingatlan nem is olyan régen, 2011-ben készült el, és megálmodóinak az volt a célja, hogy a kinti és a benti terek mintegy összhangba kerüljenek. Ennek köszönhetően rendkívül tágas, üvegajtókkal teli terek kerültek kialakításra, de a wellness részleg és a minimalista stílus is fontos részeit képezik a modern kori villának.

Fedett medencés álom hat hálószobával

Szintén 540 000 000 millióért juthatnak hozzá az érdeklődők ahhoz az új építésű villához, amely 2012-ben épült, és a Rózsadomb csendes utcájában található meg. 7 autó fér el a garázsban, 6 hálószoba, és 6 fürdő kapott helyet a tágas, kandallós nappali, és az amerikai konyhás elrendezés mellett. A lift, a riasztó, a klíma, az automata öntözőrendszer, és a fedett medence pedig csak tovább növelik az ingatlan vonzerejét.

Wellness 600 000 000 forintért Csepelen

Luxushotelként, vagy rendezvényközpontként is megállja a helyét az a csepeli, kertvárosi luxusingatlan, mely jelenleg 600 000 000 millió forintos áron gyarapítja az eladó villák táborát. A mediterrán stílusú, két szintes ingatlan szauna merülőmedencéje, jakuzzija és fitnesz terme a wellness életmód kedvelői számára az ingatlantajolo.hu szerint is garantált vonzerőt jelentenek, de a lefedhető fürdőmedence, az aranyhalas tó, nyári pavilonnal és kemencével is remek programoknak adhat helyet.

Luxus art-deco stílusban

A III. kerületi Testvérhegyen található az az art-deco stílusú luxusvilla amely örökzöldekkel kialakított kerttel, fa mennyezetekkel, gránit díszítésű lépcsőházzal várja a luxus szerelmeseit. A design uszoda, a gőzfürdő, a fitness terem, de az üveg lift és a dupla belmagasságú, 85 négyzetméteres könyvtár is olyan kuriózumnak számítanak, mely megér 610 000 000 forintot. Egyedi, beépített tölgyfa és merantin bútorok adják meg azt a hangulatot a háznak, ami összehasonlíthatatlan a többi, budapesti villa által nyújtottal.

Feszített víztükrű medence és körpanoráma

S ha már egyedülálló hangulatról van szó, akkor mindenképpen szót érdemel az a 2200 négyzetméteres telken elterülő luxus kastély, mely a Széchenyi hegy oldalán található, egész Budapestre körpanorámával. Nem csak emiatt kóstál azonban 690 000 000 forintot a vételár, hanem az uszoda szint, az Ybl-palotáéval megegyező homlokzat, a személyzet számára kialakított két garzonlakás, valamint a 234 négyzetméteres wellness center miatt is, melyben veszített víztükrű medence, 10 személyes jakuzzi, szolárium, infra-, és finn szauna is megtalálható. A márvány oszlopos hall-ból nyíló teraszról páratlan látványban gyönyörködhetnek azok a szerencsések, akik a luxusvilla mellett döntenek.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása