Személyi kölcsön külföldi állampolgároknakEz a cikk 2015.08.12. napon került feltöltésre.
A benne szereplő adatok a cikk elkészültekor megfeleltek a valóságnak, de szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy amikor Ön olvassa a cikket, már elavultak lehetnek.

A személyi kölcsön külföldi állampolgároknak is elérhető már Magyarországon, azonban rendkívüli problémát jelent az Európai Unió megjelenése óta, hogy egyáltalán kit is tekinthetünk külföldi állampolgárnak.

Ennek nagyon fontos alaposabban is utánanézni a kiszemelt pénzintézetnél, hiszen vannak olyan bankok, amelyek például csak és kizárólag magyar állampolgároknak adnak hitelt, míg mások az európai uniós állampolgároknak is abban az esetben, ha magyarországi lakcímmel rendelkeznek.

A harmadik kategória a legritkább, ennek a lényege, hogy bármilyen külföldi állampolgár kaphat személyi kölcsönt, de csak abban az esetben, ha például Magyarországon lakik és dolgozik.

Személyi kölcsön külföldi állampolgároknak lépésről lépésre?

A személyi kölcsön külföldi állampolgároknak nagy általánosságban rendkívüli bonyodalmakat is előidézhet, a legtöbb hitel, így természetesen a személyi hitel egyik legfontosabb alapfeltétele is az, hogy az igénylő magyar állampolgár legyen, akinek bejelentett magyarországi lakcíme is van.

Ha a kölcsön igénylője nem magyar állampolgár, ámde rendelkezik nálunk bejelentett lakcímmel, ahol életvitelszerűen is él, ezen felül pedig még valamelyik uniós országból is származik, akkor néhány banknál már nagy sikerrel pályázhat akár nagyobb összegű pénzekre is.

Fontos azonban, hogy a bankok a külföldi állampolgárokat általában lassabban világítják át, mert alaposabban megfontolják a lehetőségeket, illetve az adatokat, ezen felül azonban az alapok tekintetében ugyanazokat a feltételeket követelik tőlük, mint a magyaroktól, legyen szó akár az életkorról, akár a keresetről.

Kétségbe esni azért természetesen nem kell, hiszen van alternatíva arra, hogy a személyi kölcsön külföldi állampolgároknak is elérhető legyen. A legtöbb bank – legalábbis azok, amelyek elérhetővé teszik ezt a lehetőséget – csak annyit kérnek ügyfeleiktől, hogy válasszanak maguk mellé egy olyan társigénylőt, aki magyar állampolgár, és Magyarországon is él.

Ezzel bárki könnyedén kikerülheti ezt a szigorú feltételt, hiszen a bank így pontosan ugyanazokat a feltételeket tudja majd biztosítani az igénylő számára, mint a magyar állampolgároknak, amennyiben ugyanis elmegy az országból vagy valami más probléma merülne fel, akkor a magyar jogrend értelmében a magyar adóstársat vonják felelősségre, és rajta hajtják be a kölcsön összegét.

Ugyanazok a hitel feltételek mint a magyaroknak?

Amennyiben a személyi kölcsön külföldi állampolgároknak kell, a feltételek tekintetében ugyanarra számíthatnak, mint a magyarok. A fentiekben említetteket érdemes azért figyelembe venni, így bizonyos esetben hosszabb elbírálási idők jöhetnek szóba, és az adóstárs bevonása miatt is hosszabb időtartammal számoljunk, de ezen felül az ügyintézés menete például teljes egészében megegyezik majd. A külföldi állampolgárnak tehát ugyanúgy be kell mutatnia a személyazonosító dokumentumait, és rendelkeznie kell a magyarországi lakcím mellett állandó munkahellyel is, ahol már legalább 3-6 hónapot eltöltött egyhuzamban.

hirdetes

A külföldi állampolgárok kapcsán fontos még, hogy a személyi kölcsön igénylőjének legalább két hónapja Magyarországon kell laknia, illetve legalább ennyi időintervallumon keresztül rendelkeznie kell követhető bankszámla múlttal is a telefonos elérhetőség mellett. Személyi kölcsönt tehát külföldi állampolgárok is igényelhetnek hazánkban, azonban egy kicsit nehézkesebb folyamat, mint a magyarok esetében.

6 hozzászólás ehhez: “Személyi kölcsön külföldi állampolgároknak

 1. tisztelt Holgyem Va Uram meg szertnem kerdeni en mint roman alam polgar kapHatok KOLCSONT ontol es mik a feltetelek
  vagyis most szeretnek londonba nyitni egy ceget csak nincs ojan tokem mint ami kelene
  ehez a ceghez igy nem is merem meg nyitni csak aban az esetben ha talalok valakit aki kolcson ad tudnak ijen celra kolcsont adni varom valaszat Dano Erno E-mail cim ( danoernomark@gmail.com
  igényelt összeg:.14.000.000.forimt …
  visszatérítés hossza:.60….

 2. Én asszony MARGI ben, egy privát kölcsön társaság ad támogatást átlagos személy, amely a szükséges pénzügyi támogatást. Akkor sürgősen szüksége van egy kölcsön, hogy fordítson le a tartozást, vagy növelni az üzleti? Ha már elutasította a bankok és más pénzügyi intézmények? Ha szüksége van egy konszolidációs hitelt vagy a jelzálog? Itt a lehetőség, hogy a pénzügyi problémákat véget. a rossz hitel, vagy kell pénzt befektetni az üzleti, hogy fizesse vissza a 2% -os kamat, a pénzügyi kötelezettség az egyének fizetni számláit, hitelnyújtásra. Meg kell tájékoztatni arról, hogy mi nagyon megbízható és hajlandó lenne, hogy hitelt a kedvezményezett. Így kapcsolatba velünk még ma e-mail címen (mrsmargibenloancompany@gmail.com)

 3. Helló
  Mindenki ez Thomas Baker úr vagyok, itt vagyok Tennessee-ben, kutyákkal
  tenyésztek, minden fajta kutyát tenyésztek és eladom őket …… Az
  életem megváltozik, ha jól értem, Annastus Simpson ……… e-mailje: annasim788@gmail.com

  Szeretném
  használni ezt a médiát, hogy megosszam a vallomásomat arról, hogy
  miként értettem Annastint és hogyan segített nekem egy olyan kölcsönt,
  amellyel eldöntöttem, hogy elindítom a saját kutyatenyésztő vállalkozást
  … … sokat telt el a csalások
  kezében, sok pénzt vesztettem, hogy megpróbáltam hitelt szerezni, hogy
  elindítsam a kutyatenyésztő vállalkozást, próbáltam különböző
  pénzintézetek bankjait és más testületeket, de többször is
  visszautasítottam rossz pénzügyeim miatt …. egy nagyon
  jó nap, amikor néhány weboldalt kerestem, láttam egy hölgyet (Mr.,
  Caroline), aki nagyszerű bizonyságot tett Annasztin úrról, és
  bizonyságot tesz arról, hogy megbízója hitelét kölcsön neki, azonnal
  elhatároztam, hogy másolja az e-mailt: annasim788 @ gmail. com, és én egy olyan kölcsönt kértem, amelyet az Annastus Simpson által stressz nélkül kaptam.

  Bátran
  mondhatom, hogy én vagyok a legboldogabb és legszerencsésebb ember a
  földön, mivel úgy gondoltam, hogy ez az Isten fél a kölcsön miatt,
  Annastus úr, stressz nélkül ad nekem hitelt. Isten
  áldja meg a napot, amikor megtaláltam ezt az embert … kérlek, ha
  szükséged van egy kölcsönre, sürgetem, hogy ne pazarolja el az idejét,
  hogy rossz emberekkel próbáljon hitelt nyújtani, az egyetlen olyan
  online hitelnyújtó, akit valaha láttam Mrs. Annastus Simpson, kérjük, küldje el e-mailben Annastát a privát e-mail címére, és kérje meg tőle a választott kölcsönöket.

  Email:_
  annasim788@gmail.com

 4. Szüksége van gyors és garanciális kölcsönre a számlák kifizetéséhez vagy üzleti vállalkozás indításához? Mind a személyes, mind az üzleti kölcsön szolgáltatásokat kínálom, hogy megfeleljen a pénzügyi igényeinek, alacsony 3% -os kamatlábon. Vegye fel velünk a kapcsolatot ma via williamsloanfirm00@outlook.com

 5. Do you need a loan? If yes! Contact FIFO Capitals and Mortgages Limited ® for small and large loans amount. We give out loan at 2% interest rate. Contact us today via E-mail at,,,((FIFOCapitals@gmail.com)),,, We also give out from. £5 thousand Pounds to 100 million Pounds for individuals and companies, the credit is open to all regardless of nationality………………….

 6. Jó nap,

  Köszöntjük a Wilhelm Aiden Loans-nel, vagyunk nemzetközi hitelintézet és hitelezők, akik felajánlották kölcsönöket különböző egyéneknek és cégeknek Európában, Ázsiában és a világ más részein. Kölcsönökre van szüksége? Szeretne kifizetni a számláit? Szeretne pénzügyileg stabil? Az ügyfelek és a vállalati ügyfelek részére nyújtott kölcsönöket kínáljuk, kölcsönöket nyújtanak 3000 dollárról 700 000 dollárra. Minden érdekelt pályázónak össze kell hangolnia a vállalat politikáját. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül: waspeedyloans.office@gmail.com az eljáráshoz. Kösz

  Hitelkérelem:

  * Jelentkező neve:
  * Cím:
  * Város:
  * Állapot:
  * Ország:
  * Neme:
  * Családi állapot:
  * Kor:
  * Foglalkozása:
  * Jövedelemadat:
  * Tel:
  * Mobil:
  * Kért összeg:
  * Hitel időtartam:
  * Hitel cél:
  * Kértél korábban egy kölcsönt?
  * Beszélsz angolul?:

  Vásárlói szolgáltatás: waspeedyloans.office@gmail.com

  A Hiteligénylés benyújtása után 24 óránál kevesebbet vár el az előzetes válasz, és az Öntől kapott információk kézhezvételétől számított 48 órán belül finanszírozást kap.

  Üdvözlettel
  Wilhelm Aiden úr

Vélemény - hozzászólás hozzáadása