Személyi kölcsön a postán, mielőtt elkezdene sorba állni

Néhány évvel ezelőtt a magyar posta elindította saját banki szolgáltatásait, amelyeknek köszönhetően a személyi kölcsön a postán is igényelhető már, így amennyiben valamilyen kisebb összegű kiadásra kellene pénzösszeg, akkor csak fel kell keresnie a legközelebbi postát, ahol igényelhet egy leginkább a gyorskölcsönökre hajazó, de mégis személyi kölcsönként eladott konstrukciót.

A Posta Személyi Kölcsön névre keresztelt hitelcsomag teljesen szabadon felhasználható, így amennyiben valamilyen váratlan kiadás, egy büntetés, esetleg felújítás, vagy családi rendezvény korvonalazódik, és szükségünk lenne gyorsan néhány százezer forintra, akkor ez a megoldás az egyik legkézenfekvőbb.

hirdetes

Lássuk milyen feltételekkel lehet igénybe venni, a postán kiajánlott hiteleket:

Személyi kölcsön a postán, avagy lássuk a feltételek

A személyi kölcsön a postán, avagy a Posta Személyi Kölcsön egy kisebb összegű személyi hitel, amelynek részeként 200 ezer forinttól 500 ezer forintos összegig igényelhetünk magunknak hitelt, méghozzá szabadon választható 2, 3 vagy 4 éves futamidő mellett.

A magyar post kínálata egy kiszámítható, forint alapú hitel, amely garantálja, hogy a fizetési időintervallum alatt fix kamattal és törlesztő-részletekkel fizethetjük vissza a felvett összeget. A posta akkora szabadságot biztosít a hitel igénylői számára, hogy mi választhatjuk meg a havi törlesztés esedékességének a napját is, ezáltal fizetésünkhöz igazíthatjuk a részleteket.

A Posta Személyi Kölcsön esetében ezen felül rendszeresen kisebb nagyobb kedvezmények is várnak az igénylőkre. Noha a hitel felvétele általában végszükséglet, ellenben amennyiben van lehetőségünk, érdemes kivárni a megfelelő alkalmat, hiszen sokszor induló díj nélkül vehetjük igénybe a hitelt, aminek során nem kerül felszámításra folyósítási jutalék sem.

Kamatkedvezményt igényelhetünk továbbá abban az esetben, ha jövedelmünket Posta Számlacsomagra küldetjük a jövőben, ezen felül pedig a törlesztést is erről rendezzük az esedékes időpontban. Ilyen esetekben a személyi kölcsön a postán rendkívül kedvező THM-mel (19,48 százalék) vehető igénybe. További kedvezményben részesülhetünk a havi számlavezetési díj tekintetében, ha vállaljuk, hogy a Posta Számlacsomagra utaltatjuk jövedelmünket.

Hogyan kalkuláljunk magyar postán kapható személyi kölcsönnél?

Amennyiben a személyi kölcsön a posta jóvoltából kerül folyósításra, a THM, avagy a Teljes Hiteldíj-mutató összegét minden esetben az aktuális feltételek, valamint természetesen a hatályos jogszabályok határozzák meg.

Posta személyi kölcsön kalkulátora
Posta személyi kölcsön kalkulátora

500 ezer forint hitelösszeg esetében, 3 éves futamidő mellett, fizetésünk a postán nyitott bankszámlára való utalása mellett így rengeteget spórolhatunk, és a lehető legjobb THM-et igényelhetjük felvett kölcsönünk mellé.

Lássunk egy konkrét példát az imént említett 500 ezer forintos kölcsönre 3 éves futamidő mellett, amit 16,49 százalékos hitelkamattal tudunk igénybe venni a postán, méghozzá rögzített, a teljes futamidőre fixnek tekinthető kamat társaságában, folyósítási jutalék felszámítása nélkül.

Egy ilyen konstrukciót összesen 19,48 százalékos THM-mel hozhatunk ki a Posta Személyi Kölcsön által úgy, hogy a visszafizetendő teljes hitelösszeg 650,415 forint lesz.

Ez úgy jön ki, hogy a havi törlesztő-részletek 17,764 forintra rúgnak, amihez minden hónapban 250 forintos bankszámla-vezetési díj, valamint 53 forint törlesztés-beszedési díj kerül felszámolásra.

A hitel teljes díja így 150,415 forint lesz. Mindez az aktuális akciók, illetve a feltételek módosítása mellett természetesen rugalmasan változhat!

Folyószámlahitelt vagy személyi kölcsönt válasszuk a postán?

A kérdés csak azok számára költői akik nem rendelkeznek bankszámlával a postán. Akik viszont igen, azok számára érdemes mindenkor figyelembe venni az aktuális feltételek, ami jelen esetben 2015.december 31-ig történő időponttal jobb lehet személyi kölcsönt választóknak de ez sem egy arany szabály, ezért érdemes mindenkor utána járni a folyószámlahitel feltételeknek.

Vélemények a Posta személyi kölcsönértől

A véleményeket a postán felvehető személyi kölcsönről, sok helyen olvashatunk, a legjobb módszer a Google keresőjébe beírva találhatjuk a meg a fórumok és blog oldalaknál.

De ha Önnek van tapasztalata, véleménye a személyi kölcsönről, akkor kérjük írja meg most, itt.

Rate this post

2 hozzászólás ehhez: “Személyi kölcsön a postán, mielőtt elkezdene sorba állni

  1. Kedves; Mi segítünk Önnek a hitel kezdve a $2,000.00 $ 5,000,000.00 3.15 %-os kamattal évi. Vagyunk egy privát cég, amely szükséges pénz emberek segíteni BKR ellenőrzés nélkül. (douglebda803@gmail.com) bármilyen összeget tőlünk is kölcsönözhet. Nincs további kérdés, de egyértelmű megállapodások és az egyértelműség, és nekünk. Együtt határozza meg a hitel és a havi részlet fizetni. Kérjük, forduljon hozzánk hamarosan, és felvesszük Önnel a kapcsolatot az Ön kívánságait. Gyors világosság és egy jó az Ön számára. Nem várhat tovább, de ez a megoldás mindkét kezével megragad. Kérjen ingyenes árajánlatot. Üdvözlettel, Mr. Doug Lebda igazgató, E-mail: douglebda803@gmail.com

  2. HAZUDTOK! Ma 4003 számmal álltam a postán, és kiderűlt, hogy CSAK 65 ÉV ALATTI NYUGDÍJASNAK (?????!!!) adható személyi kölcsön… Nyírbátor, 2019.03.05.

Vélemény - hozzászólás hozzáadása