Személyi kölcsön gyorsan, online: hol kapunk?

Mai világunk rendkívül internetközpontúvá vált, így nem meglepő, hogy szinte bármi, amire szükségünk van a mindennapokban, esetleg azon is túl, az megrendelhető, illetve elérhető a világhálóról – így például a személyi kölcsön gyorsan, online formában is fellelhető már az interneten, ha megfelelő bank kínálatát böngésszük.

A pénzintézetek ugyanis felismerték, hogy az emberek többsége ma már szinte mindent a világhálón keresztül intéz, a bevásárlást, az ajándékozást vagy éppenséggel a számlák fizetését.

hirdetes

Ennek megfelelően nem véletlen, hogy sokan személyi kölcsönüket is a világhálón keresztül szeretnék elintézni, mert ebben a formában sokkal egyszerűbb, de legalábbis gyorsabb az igénylés.

Személyi kölcsön gyorsan, online – ma már ez sem lehetetlen

Nyilvánvalóan vita tárgyát képezheti, hogy vajon felnőtt-e már az a nemzedék, amelyik felkészült-e arra, hogy például egy egész életet meghatározó személyi kölcsönt az interneten keresztül intézzen el, azonban az vitathatatlan, hogy kialakulóban van az a generáció, amelyik már a világhálóval együtt nő fel, és el sem tudja képzelni az életét nélküle.

Az internet előtti időkből származó emberek számára nyilván elképzelhetetlen lenne ilyen formában az efféle fontosabb ügyek intézése, ellenben nekik is érdemes lépést tartaniuk a korral, hiszen ma már egyrészt minden egyes pénzintézet kínál efféle lehetőséget, így a személyi kölcsön gyorsan, online formában is igényelhető, méghozzá a lehető legegyszerűbb formában.

Természetesen érdemes azért eloszlatni az ezzel kapcsolatos tévhiteket! A személyi kölcsön online igénylése ugyanis bár tény, hogy sokkal gyorsabb és egyszerűbb is, azonban nem jelenti azt, hogy teljes egészében az interneten keresztül intézzük el magunknak a több millió forintos összeget.

A legtöbb hazai banknál mindez csupán azt takarja, hogy a világhálón keresztül igényelhetjük a kölcsönt, avagy a szükséges adatok megadásával elvégeztethetjük az előzetes hitelbírálatot, vagyis mikor már be kell fáradnunk a bankba, lényegében az elkészített, kinyomtatott és kitöltött szerződés fogad minket, amit csak át kell tanulmányoznunk és aláírnunk ahhoz, hogy a megígért időben megkaphassuk a kért összeget.

Ez a folyamat nyilván sokkal gyorsabb, mintha a felvétel előtt legalább egy, de sokkal inkább két alkalommal be kellene mennünk a pénzintézetbe az egyeztetés érdekében.

Hol kapunk Online személyi kölcsönt?

A személyi kölcsön gyorsan, online ma már számtalan hazai bank kínálatából elérhető, így például ilyen a Cofidis Megújuló Hitele is, amellyel akár 800 ezer forintot is felvehetünk 46-47 hónapos futamidőre, 23,84 százalékos hitelkamat mellett. Szintén néhány perc alatt igényelhetünk személyi kölcsönt online formában a Provident bank által, ahol ezen felül fix törlesztő-részletekkel számolhatunk, méghozzá rejtett költségek nélkül.

Külön kamatkedvezményt is ad ügyfeleinek a Budapest Bank abban az esetben, ha nem személyesen, hanem online formában igényelnek személyi kölcsönt, amelyek 800 ezer forinttól akár 6 millió forintig terjedő összeghatárt is képviselhetnek, futamidejük pedig 48 hónap lehet fix kamat társaságában. Szintén nagy kedvezményeket – 2+1 százalékot – biztosít ügyfeleinek a Raiffeisen bank abban az esetben, ha online igénylünk személyi kölcsönt, ami a bank esetében 200 ezer forinttól 5 millió forintig terjedhet, és fix törlesztő-részleteket garantál a futamidő végéig, 36 hónapos futamidő esetén akár 17,50 százalékos THM-mel.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása