Személyi kölcsön Debrecenben hol és milyet kaphatunk

A személyi kölcsön Debrecenben is elérhető ma már, hiszen országszerte a legkisebb városokban is több bank működik, és kínálja különféle ajánlatait az emberek számára.

A személyi kölcsön pedig minden ajánlat közül az egyik legnépszerűbb, hiszen széles spektrumon mozgó összegről van szó – néhány százezertől akár milliós összeghatárig is terjedhet –, ezen felül pedig fix kamattal, fix törlesztő-részletekkel, akár kezes és fedezet nélkül is felvehető, hovatovább felhasználása nincs korlátozva, ami sokaknak a legvonzóbbá teszi mind közül.

hirdetes

Ha ugyanis autót vásárolnánk, esetleg lakást újítanánk fel, nyaralni mennénk vagy csak be kellene rendeznünk egy szobát, akkor a személyi kölcsön gyors és kiváló alternatívát nyújt az emberek számára.

OTP személyi kölcsön Debrecenben

Az OTP személyi kölcsön Debrecenben is elérhető, a bank kihelyezett központjában. A pénzintézet által kínált hitel előnyei közül a legfontosabb, hogy a teljes futamidő során fix kamattal rendelkezik, és induló díj nélkül is igénybe vehető akár 18-34 hónapos időtartamra.

Összege rendkívül rugalmas, így fizetésünktől és a futamidőtől függően 100 ezer forinttól akár 5 millió forintig is terjedhet. Ideális már meglévő személyi kölcsön vagy más hitel kiváltására is, méghozzá ingatlanfedezet vagy más bevonása nélkül.

Gyorsasága a gyorskölcsönökével vetekszik, hiszen a szerződéskötést követően a személyi kölcsön összege akár már 1 órán belül is folyósításra kerülhet, és mellé már a kezdetektől igényelhetünk törlesztési biztosítást, aminek meglétével nem kell azon aggódnunk, hogy baleset vagy bármilyen fizetési nehézség miatt ne tudnánk visszafizetni a felvett összeget.

Az OTP ezen felül nagyon egyszerű dokumentációs feltételeket garantál, és alacsony THM-et is. Egy 3 millió forintos személyi kölcsön esetében például a Teljes Hiteldíj-mutató 60 hónapos futamidő mellett legfeljebb 25,55 százalék a banknál.

K&H személyi kölcsön Debrecenben

A K&H személyi kölcsön Debrecenben szintén elérhető már, így amennyiben a közelben élünk, és váratlan családi esemény, vagy váratlan nagyobb kiadás köszöntött be, akkor érdemes felkeresni a pénzintézetet annak érdekében, hogy egyszerű és gyors segítséget kaphassunk, méghozzá átlátható feltételek és fix törlesztő-részlet mellett.

A K&H bank személyi kölcsöne mellett szól, hogy a hitelt akár már online is igényelhetjük, a hitelbírálat pedig teljesen díjmentes, a kialkudott pénzösszeghez pedig akár már 48 órán belül hozzáférhetünk. A bank 300 ezer forinttól 5 millió forintig kínál kölcsönösszeget, méghozzá átlagosan 20,71 százalékos THM mellett, ami függ a futamidőtől is, ami legalább 24, legfeljebb 48 hónap lehet.

Példának okáért egy 800 ezer forintos személyi kölcsön felvételét 72 hónapra elosztva 18,99 százalékos fix kamat mellett tudja biztosítani számunkra a bank, aminek a havi törlesztő-részlete 18,697 forint lesz.

Ez azt jelenti, hogy a Teljes Hiteldíj-mutató 20,7 százalékos, vagyis a teljes visszafizetendő összeg 1,346,169 forint lesz, avagy maga a hitel díja 546,169 forint.

Cofidis személyi kölcsön Debrecenben

Ha gyors pénzügyi segítségre lenne szükségünk, de nem milliókról van szó, a Cofidis személyi kölcsön Debrecenben szintén elérhető már. A Megújuló Hitel névre keresztelt kölcsönfajta előnye, hogy akár otthonról, internetről vagy telefonról is könnyedén megrendelhető, méghozzá legfeljebb 25,43 százalékos THM mellett, ami természetesen a futamidőtől és a felvett összegtől is változik.

Ennek megfelelően amennyiben 100 ezer forintot szeretnénk felvenni a Cofidis személyi kölcsöne által, akkor az 25,43 százalékos THM-mel, 46 hónapos futamidőre valósítható meg, méghozzá 3,330 forintos havi törlesztő-részlet mellett. Amennyiben azonban nagyobb összegre, így például 800 ezer forintra van szükségünk, azt 21,84 százalékos THM-mel vehetjük fel 47 hónapos futamidőre, méghozzá 25,031 forintos havi törlesztő-részlet mellett.

A bank mindezt egyértelmű feltételekkel, fix kamatozással és részletekkel kínálja ügyfelei számára.

MKB személyi kölcsön Debrecenben

Az MKB személyi kölcsön is elérhető már Debrecenben, mint egy forint alapú hitelként, amely rendkívül hatékony és gyors segítséget is nyújt abban az esetben, ha szeretné megvalósítani az álmait, vagy esetleg valamilyen váratlan kiadás jelentkezett, netán lakását újítaná fel vagy autót vásárolna. A bank gyors és bárki számára nagyon könnyedén igénybe vehető finanszírozási forrást kínál, ami hatékony segítség lehet abban az esetben, ha szeretnénk megvalósítani elképzeléseinket.

A kölcsön összege bármilyen célra, tehát szabadon felhasználható, és nagy előnye még, hogy akár két munkanap alatt elérhetjük. A hitelbírálat az MKB bank esetében standard formában zajlik, ami azt jelenti, hogy a pénzintézet az adott hiteltermék igénybe vételére vonatkozó feltételeket veszi figyelembe az előre meghatározott dokumentációk benyújtása mellett.

A bank 300 ezer forinttól kínálja kölcsöneit, méghozzá egészen 5 millió forintos összeghatárig. Az összeget természetesen számtalan dolog befolyásolja, de leginkább az adósminősítés eredménye. Az MKB személyi kölcsön kamatperiódusa minden esetben 3 év, tehát amennyiben a futamidő 36 hónapnál rövidebb, abban az esetben fix kamattal vehető igénybe, de a pénzintézet 24 hónaptól 60 hónapig tartó futamidőket garantál.

Erste személyi kölcsön Debrecenben

Ma már az Erste bank is kínál személyi kölcsönt Debrecenben, amit minden egyes cselekvőképes, természetes személy igényelhet abban az esetben, ha megfelel a pénzintézet által nyújtott feltételeknek, illetve a bank korábban a hitelbírálás során hitelképesnek minősítette.

Az Erste személyi kölcsönének legnagyobb előnye, hogy bármilyen célra, szabadon felhasználható, ezen felül pedig nagyon gyorsan, akár kezes, adóstárs és más fedezet nélkül is igényelhető, méghozzá rugalmasan, kedvező feltételek mellett. Alkalmas nem csak szabad felhasználásra, hanem már meglévő, de kedvezőtlenebb feltételű – például túl magas törlesztő-részletű – személyi hitel kiváltására is, mindezt úgy, hogy sem ingatlan, sem egyéb fedezet, így például értékpapír vagy biztosítás nem szükséges a felvételéhez.

Az Erste bank alapvetően kétféle személyi kölcsönt garantál ügyfelei számára, így a hagyományos személyi hitelen túl annak egy extra változatát is. Előbbi esetében a bank 250 ezer forinttól 5 millió forintig biztosít hitelt, méghozzá EBH munkabérszámlás ügyfél esetén 36-tól 84 hónapig tartó futamidővel, nem EBH munkabérszámlás ember esetén azonban 36-tól 72 hónapig tartó időtartammal.

Amennyiben a személyi kölcsön extrát választjuk, akkor 500 ezertől 5 millió forintig terjedő kölcsönösszeget igényelhetünk, méghozzá EBH munkabérszámlásként akár már 18 hónapos futamidőre is, maximálisan 84 hónapos időtartamig. Az Erste bank egyébiránt rugalmas a THM tekintetében, így 250 ezer és 1 millió forint között általában 21,18 százalékos a Teljes Hiteldíj-mutató, míg 1 millió forintos kölcsönösszeg felett – 60 hónapos futamidőre – 20,07 százalék.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása