Személyi kölcsön azonnal: hol kaphatunk?

Amennyiben valakinek gyorsan pénzre, illetve kölcsönre van szüksége, előfordulhat olyan helyzet, hogy néhány óra alatt szüksége van a pénzre, sőt akadnak szituációk, amikor a személyi kölcsön azonnal folyósításra kellene kerüljön.

Ha végignézzük a magyar bankok kínálatát, akkor nagy általánosságban azt tapasztaljuk, hogy rendkívül nagy a szórás az egyes pénzintézetek között a személyi kölcsön utalási ideje között, de a legáltalánosabb azért az, hogy a leendő adósnak néhány napot, általában 3-5 munkanapot várnia kell arra, hogy hozzáférhessen személyi hiteléhez a kiválasztott pénzintézet által.

hirdetes

Hogy létezik-e esetleg olyan megoldás hazánkban, aminek keretein belül valahol azonnal adnak hitelt a szerződés aláírását követően?

Személyi kölcsön azonnal ha gyorsan kell a pénz!

Noha ésszerű és bizonyára sokak által kedvelt lehetőség lenne, a Magyarországon elérhető bankok kínálatában egyetlen olyan ajánlatot sem találunk, amely vállalja a személyi kölcsön azonnali kiutalását, esetleg készpénzben történő kifizetését.

A háttérben vélhetően jogszabályi határok állhatnak, ezen felül pedig az, hogy a személyi kölcsön azonnal történő kifizetése rengeteg problémát vethet fel olyan esetekben, ha komolyabb összegről van szó.

Néhány százezer forint esetében ugyanis a bank alkalmazottjai könnyedén leszámolják készpénzben is az igénylők számára a személyi kölcsön összegét, ellenben amennyiben például ingatlanfedezet bevonásával felvett hitelről van szó, akkor az összeg akár 40-50 millió forintra is rúghat, aminek az azonnali előkerítése problémát okozhat

Ezen felül a személyi hitelt folyósító bankok közül szinte mindegyik kiköti előre és szerződésben, hogy az igényelt kölcsön összegét utalják, vagyis egy kiválasztott bankszámlára helyezik át.

Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy konkrétan a pénzt az emberek sokszor nem is látják, hiszen ahogy megkapják a kért összeget, azt vagy azonnal utalják tovább, hogy kártyás fizetések során költik el, így nincs szükségük arra, hogy nagyobb összegben vegyék fel azt.

Amennyiben mégis, akkor sem egy hagyományos ATM-et kell választaniuk a pénzfelvételhez, hanem személyesen kell befáradni a pénzintézethez, ahol külön kell kérvényezni nagyobb összegű készpénz felvételét.

Egy picit lassabban is kaphatunk azonnali személyi kölcsönt ezektől a bankoktól

Amennyiben nekünk mégis a személyi kölcsön azonnal szükségeltetik, és nem tudunk napokat várni az utalásra, szerencsére van néhány megfelelő alternatíva, így bár azonnal egyetlen bank sem vállalja a folyósítást, néhány órán belül azonban már igen.

Ott van rögtön az OTP bank, akik ezen a téren a leggyorsabbnak tekinthetők jelenleg az országban, hiszen amennyiben megtörtént a hitelbírálat, és minden szükséges papír elkészült az igényléshez, akkor a bank garantálja, hogy összeghatártól és futamidőtől függetlenül egy, azaz 1 órán belül utalja számunkra a kialkudott összeget.

A bankok többségénél azonban még mindig inkább a több munkanapos megoldások a jellemzőek. Ez alól némileg kivételt képez a Citibank, akik 24 órás határidővel vállalják azt, hogy rendelkezésünkre bocsátják a kölcsön összegét.

Vagyis amennyiben reggel elintézzük a hitelbírálatot és aláírjuk a szerződést, akár még aznap estig meg is érkezhet a pénz, de legkésőbb másnap reggelre biztosan. Ez még ugyan messze nem személyi kölcsön azonnali folyósítással, ellenben a néhány órás határidő még elfogadható a legnagyobb vészhelyzetben is, pláne hogy cserébe egy szabadon felhasználható, bármire elkölthető összeget kapunk majd.

Rate this post

Egy hozzászólás ehhez: “Személyi kölcsön azonnal: hol kaphatunk?

  1. Szüksége van egy gyors és egyszerű hitel? Egyaránt kínálunk a személyes és üzleti hitelek minden érdeklődő egyén vagy vállalat kezdve 300,000Ft hogy 30,000.000.00Ft megfizethető kamatláb.
    Ha érdekelt, várjuk jelentkezését.
    Alkalmazni a kölcsön ma. A könnyen és gyorsan elérhető.
    vállalati e-mail: maria.kolloincorp@gmail.com

Vélemény - hozzászólás hozzáadása