Személyi hitel akció az OTP Banknál

Ha hirtelen van szükségünk egy nagyobb pénzösszegre, melyet szabadon felhasználhatunk és ehhez nincsen szükség fedezetre és kezesre sem, akkor keressük fel az OTP Bank legközelebbi fiókját! Személyi kölcsönhöz nagyon gyorsan és kedvező feltételek mellett juthatunk hozzá a pénzintézetnél.

Az OTP Bank személyi hitel akciójával csak akkor élhetünk, ha betöltöttük a 21. életévünket. Legalább 3 hónapos munkaviszonyt kell igazolnunk a jelenlegi munkahelyünkről. Szükségünk van egy teljes évre vonatkozó jövedelemigazolásra legfeljebb kettő munkahelyről. A nettó jövedelmünk nem lehet kisebb, mint a minimálbér összege. Nem szerepelhetünk a KHR rendszerében. Ha a futamidő 70. életévünk felett jár le, akkor a bank kérheti kezes bevonását, egyébként nincsen felső korhatára a személyi kölcsön igénylő személyének.

hirdetes

Az OTP akciós személyi hitelének előnyei

Azért érdemes ennél a pénzintézetnél élni a személyi hitel akció adta lehetőséggel, mivel a THM mértéke kedvezőbb, mint máshol. 2013. március 15-től a 3 millió Forint összeget és 60 hónapos futamidőt el nem érő személyi kölcsönök után 26,5 százalékos kamatot kell fizetnünk. Ha valaki 3 millió forintot szeretne felvenni 5 évre, akkor azt már 29,94 százalékos THM terheli.
Lényeges előnye ennek a hitel akciónak, hogy ha szeretnénk előtörleszteni vagy éppen megnövelni a futamidőt, akkor nem kell átütemezési díjat fizetnünk.
Ha a személyi kölcsön sikeres elbírálásához minden feltételnek eleget teszünk, akkor az OTP Bank vállalja, hogy 1 órán belül a folyószámlánkra átutalja a szerződésben igényelt összeget. Ha ez nem teljesül, akkor a Minőségi Garancia program keretében a Bank egy 10 ezer Forint értékű Tesco vásárlási utalványt küld el postai úton a címünkre. A pénzintézet ezen vállalása a hitel akció keretében egészen 2013. június 30-ig van érvényben.

Bizonyos kamatkedvezmények is igénybe vehetőek a hitel akcióban. Az OTP személyi kölcsön igénylője 1 százalékos kamatkedvezménnyel élhet, ha olyan cég munkavállalója, amely Arany munkáltatói megállapodással rendelkezik.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása