A Budapest Bank kedvezményes lakáshitel konstrukciója

Ha egy saját otthonra vágyunk, de nincsen annyi pénzünk, hogy azt megvásároljuk, akkor keressük fel a Budapest Bankot! Ennél a pénzintézetnél lehetőségünk van lakáshitelt felvenni kedvező feltételek mellett.
A jelzáloghitelt új vagy használt lakásra, illetve házra igényelhetjük. A hitel akció keretében lehetőségünk van bővítési kölcsönnel is élni, melyet olyan átépítési munkálatokra fordíthatunk, mint a tetőtér beépítése vagy a lakótér alapterületének növelése.
Szinte mindegyik pénzintézet kínál lakáshitelt, azonban a Budapest Bank ajánlata néhány ponton eltér a többitől, ami miatt érdemes itt igényelni ezt a szolgáltatást.

Az Egyenlítő hitel és a Türelmi idő konstrukció előnyei

A Bank rendelkezik egy Türelmi idő konstrukcióval, melynek a keretében a felvett lakáshitelnek csak a kamatait kell fizetni a futamidő első 5 vagy 10 évében. A hitel akció keretében lehetőségünk van arra, hogy több ingatlant is fedezetként mutassunk fel, így kiválthatjuk az önrész összegét. Előzetes hitelképességi vizsgálatot is igényelhetünk a Budapest Banknál, mellyel megállapításra kerül, hogy a jövedelmünk alapján mekkora hitelre nyújthatunk be kérelmet.
A lakáshitel igénylésekor a Budapest Bank a jelzálogként felmutatni kívánt ingatlanoknak az értékét megvizsgálja. Az értékbecslés költségei alól a Bank, a 2013. június 30.-ig beadott igényléseknél teljes mértékben mentesíti a lakáshitel igénylőjét.
A pénzintézet csak olyan ingatlant fogad el fedezetként, melynek a forgalmi értéke eléri az 5 millió forintot.
Egyenlítő hitellel is élhetünk a Banknál, melynek a lényege, hogy a lakáshitelhez kapcsolt folyószámlánkon gyűjtött pénzzel folyamatosan tudjuk csökkenteni a fennálló tőketartozásunkat, aminek következtében a megfizetendő kamat is mérséklődni fog. Ezzel a konstrukcióval a futamidő hosszát tudjuk csökkenteni. Így lehetőségünk van akár százezreket is megspórolni.
A Budapest Bank minden esetben nagyon részletesen tájékoztatja ügyfeleit az adott lakáshitel kockázatairól is az előnyök mellett.

hirdetes
Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása