Széchenyi hitelkártya

A Széchenyi hitelkártya valójában nem más, mint egy folyószámlahitel, amelynek a segítségével lehetőségünk van arra, hogy gyorsan és rugalmasan jussunk pénzhez, amikor éppen szükségünk van rá.

Mivel a Széchenyi hitel, és egyben a hitelkártya is a vállalkozások számára lett tervezve, ezért a Széchenyi hitelkártya is arra való, hogy áthidaljuk a segítségével a vállalkozás életében bekövetkező nehézségeket, és megoldjuk általa a finanszírozásban felmerülő problémáinkat. A Széchenyi kártya folyószámlahitel igazán kedvezményes kamatozású rendszerrel rendelkezik, és egy olyan folyószámlahitel konstrukció, amely állami támogatás mellett vehető igénybe.

hirdetes

Széchenyi hitelkártya igénylés

A Széchenyi hitelkártya a vállalkozásnak egy olyan hitelkeretet biztosít, amely egy évre előre le van rögzítve, és egyben szabadon felhasználható is. A Széchenyi hitelkártyának ezen kívül pedig számos előnye is van, amely egyértelműen pozitívvá teszi a megítélését. Kedvező kamatozással rendelkezik, amit természetesen az állami támogatottságának köszönhet.

A segítségével költségeket is megtakaríthatunk, hiszen a használatával nem kerülnek felszámításba olyan hitel díjak, amelyek az egyéb hitelekkel kapcsolatban igen. A Széchenyi hitelkártya gyors és egyszerű hitelbírálattal rendelkezik, valamint az elérhető, igényelhető hitelösszeg maximumát, a 25 millió forintot is elérhetjük egyes esetekben.

Szinte hatalmas előny, a Széchenyi hitelkártyában az, hogy szabadon elkölthető bármire, és ettől egyben rugalmas is. A kártyán lévő keretet akár bankkártyás fizetésre s felhasználhatjuk.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása