Széchenyi hitel vállalkozóknak

Magyarországon jelenleg az egyik legmegfelelőbb, legkedvezőbb hitelkonstrukció, amelyet vállalkozások igényelhetnek, az a Széchenyi hitel. Akár vállalkozók, akár cégvezetők, akár vezető beosztású menedzserek vagyunk, mindenképp érdeme élnünk a lehetőséggel, amelyet a Széchenyi hitel nyújt számunkra. A vállalkozásunk hiteligényét a lehető legkönnyebben és leggyorsabban a Széchenyi kártyával elégíthetjük ki, amely nem más, mint egy szabadon felhasználható hitelkártya, akár 25 millió forintos kerettel. A hiteligényünket jelezhetjük telefonon vagy interneten keresztül is.

hirdetes

Széchenyi hitel kezdő vállalkozásnak is lehet?

Amennyiben komolyan érdeklődünk, akkor a lehető legtöbb, amit tehetünk, hogy máris elküldjük az igénylésünket és vele együtt a vállalkozás elmúlt két évének a mérlegét, amelyet a finanszírozó bank néhány nap alatt bevizsgál. Ez a folyamat általában két három napnál többet nem vesz igénybe, de amint megvan az eredmény, máris kiderül, hogy hozzájuthatunk e a hitelhez, vagy sem.

Amennyiben a hitelbírálatunk pozitív lett, akkor a pénzintézet elvégzi helyettünk az adminisztrációt, és tájékoztatnak arról, hogy a hitelösszeg a számlánkon mikor lesz megtalálható, illetve felhasználható. A banki előminősítés igencsak fontos mozzanat akkor, ha egy vállalkozás vesz fel hitelt.

Elsősorban azért fontos, hiszen ha valamilyen oknál fogva nem sikerül a hitelfelvétel, akkor a vállalkozás egy évig nem próbálkozhat újabb hitel felvételével, hiszen akkor egy évig kizárják a bankok a hiteligénylési folyamatból is.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása