Széchenyi hitel feltételei

A Széchenyi hitelt illetve hitelkártyát olyan vállalkozások igényelhetik, akik akár Bt., Kft., Kkt., Rt., vagy Szövetkezet utótaggal vannak ellátva. A hiteligénylés feltételei között mindenképpen első helyen szerepel az, hogy a vállalkozásnak legyen meg a legalább egy éves, lezárt üzleti év, amely az év első napjától, azaz január elsejétől, az év utolsó napjáig, azaz december 31-ig tart. Szintén egyik alapvető feltétele a hitel igénylésének, hogy a vállalkozásnak természetesen nem lehet köztartozása, vagy éppen ha van is, biztosan ki lesz az fizetve.

hirdetes

Széchenyi hitel igénylés feltételei

Mindenképp szükséges hogy a vállalkozás esetében a pénzforgalom a bankszámlán keresztül történjen, valamint feltétel, hogy a vállalkozás eddigi pályafutása alapján sikeresnek bizonyuljon, és hogy ezt biztosítani, valamint bizonyítani is tudják, különben nem kapnak hitelt.

A Széchenyi hitelnél lehetőség van kamattámogatás igénylésére is, méghozzá három alaptípus közül választhatjuk ki a megfelelőt. A Széchenyi hitelhez kapcsolódó hitelkártya illetve bankkártya futamideje teljes mértékben tetszőleges ideig meghosszabbítható, vagyis 1 plusz 1 évet hosszabbíthatunk rajta, valamint magát a hitel futamidejét is választhatjuk, hogy az úgynevezett forgóeszköz alapján működjön, vagyis 12-36 hónapos futamidővel legyen igénybe véve, vagy nagyobbal, amely a beruházási futamidő, ez 12-120 hóig terjed összesen.

Mindenképp szükséges, hogy a kártyaigényléshez és a hiteligényléshez a szükséges dokumentumokat magunkkal vigyük, mint például a bankszámlakivonatot a forgalomról, és még sorolhatnánk.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása