Szabad felhasználású hitel ingatlanfedezet nélkül

Jelenleg Magyarországon nem sokan tudnak a hitel felvételéhez ingatlan fedezetet ajánlani a bank felé. Tehát a szabad felhasználású hitel ingatlanfedezet nélkül nagy népszerűségnek örvend, viszont nem könnyű megfelelni a feltételeknek.

A szabad felhasználású hitel felvételéhez ingatlanfedezet nélkül komoly jövedelmi feltételeknek szükséges megfelelni, egyrészt meg kell lennie egy bizonyos havi jövedelmi szintnek, másrészt fontos, hogy legalább fél éve legyen folyamatos munkaviszonyunk ugyanazon a munkahelyen és ezt igazolni is tudjuk a pénzintézet felé.

hirdetes

A szabad felhasználású hitel ingatlanfedezet nélkül esetén nem várhatunk túl nagy kölcsön összeget a banktól és a kamatszint is magasabb lesz, mintha ingatlanfedezet mellett igényeltük volna, viszont az ügyintézés valamelyest gyorsabb és hamarabb megkaphatjuk az igényelt összeget.

Ha nagyobb összeget szeretnénk igényelni, megvan a lehetőségünk egy adóstárs bevonásával növelni a kölcsön felvehető maximumát. A igényléshez elengedhetetlen a 18. életév betöltése, de jelenleg a bankok a 25 éves korhatárt követelik meg leginkább.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása