Hasznos tudnivalók osztrák hitel felvételéhez

1222893_99309456Gondolkodott már azon, hogy van-e külföldön magyar állampolgár számára hitellehetőség? Hallott már az osztrák hitel által nyújtott kedvezőbb kamatokról? Van Önnek egy megfelelő értékű ingatlanja, mégsem tud hitelt felvenni a Magyarországi bankoktól?

Nos, akkor az osztrák hitel Önnek van kitalálva, és gyorsan meg is kapható. A hazánkban KHR/BAR listán lévő ügyfelek is sikerrel igényelhetik, és ami a legvonzóbb tulajdonsága lehet, hogy körülbelül 2%-kal kedvezőbb kamatozású, mint a magyar bankok által nyújtott kölcsönök.

hirdetes

Az osztrák hitel jövedelem igazolás nélkül is igényelhető, de vegye figyelembe, hogy jövedelem igazolással együtt benyújtott hitelkérelemre lényegesen jobb kamatot adnak az ausztriai bankok is, ahogy azt már nálunk megszokhattuk. Ami szintén fontos tényező a jobb kamatozású kölcsön megszerzéséhez, az a minél jobb állapotú ingatlan, valamint annak az elhelyezkedése.

Az interneten az ilyen hitelekkel foglalkozó oldalakon érdemes és ajánlott előzetes tájékozódásként a hitelkalkulátorokkal felmérni, milyen törlesztőrészleteket is lehet elérni az ausztriai hitelekkel.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása