Hogyan segít a Raiffeisen vállalkozói gyorskölcsöne

Emlékszik még arra az időre amikor egy vállalkozó nem kaphatott személyi kölcsönt bankoktól?
A Raiffeisen vállalkozói gyorskölcsön olyan hitellehetőség, amely bármikor a vállalkozások rendelkezésére áll. Bármilyen célra felhasználható, így a vállalkozások számára igen nagy segítséget nyújthat. Végre egy hitelkonstrukció, ami nincsen feltételekhez kötve, így akár árubeszerzésre is fordítható.

Raiffeisen vállalkozói gyorskölcsöne egy okos segítség a mikro és kis vállalkozásoknak
Raiffeisen vállalkozói gyorskölcsöne egy okos segítség a mikro és kis vállalkozásoknak

A Raiffeisen vállalkozói gyorskölcsön igénylése

A Raiffeisen vállalkozói gyorskölcsönt egyéni vállalkozók és mikrovállalkozások igényelhetik, amennyiben Magyarországon bejegyzett vállalkozásról van szó. Az utolsó lezárt üzleti évben minimum 2,5 millió forintos éves lezárt árbevétellel kell rendelkeznie, de nem haladhatja meg a bevétele a 100 millió forintot.

hirdetes

Be tudják mutatni a teljes lezárt éves beszámolót, emellett nincsen lejárt köztartozásuk és nem állnak végelszámolási-, vagy felszámolási-, esetleg csődeljárás alatt. Minden egyes hitelfelvétel előtt hitelképesség-vizsgálatot végeznek, így nem érdemes az adatokkal játszani, hiszen mindennek utánanéznek.

Az egyszerűen és gyorsan igényelhető vállalkozói gyorskölcsön egy egyszerűsített adatlap kitöltésével akár azonnal igényelhető. Tárgyi fedezetet nem kérnek és bármikor bármire fel lehet használni. Nem szükséges számlákat benyújtani a kölcsön elköltése után és teljesen szabadon felhasználható a vállalkozási tevékenységhez.

Mekkora kamattal és milyen kondíciókkal igényelhető a Raiffeisen vállalkozói gyorskölcsön?

2019- április 30-ig érdemes igénybe venni a gyorskölcsönt, hiszen eddig az időpontig biztosan évi 1,08% az akciós kamat. A Raiffeisen vállalkozói gyorskölcsönt, mint ahogy már írtuk, csak vállalkozások vehetik igénybe. Ezt a kölcsönt már 500 000 forinttól igénybe lehet venni, így akinek nincsen szüksége több millió forintra, az is alacsony kamat mellett juthat hozzá a gyorskölcsönhöz. Az Üzleti gyorshitelt egészen 10 millió forintig lehet igénybe venni, így egy-egy újabb beruházásra is felhasználható, valamint ha szükséges árukészlet megvásárlására is fordítható.

A vállalkozói gyorskölcsön további előnye, hogy nem szükséges évente megújítani és a futamidő 3 év. A Raiffeisen vállalkozói gyorskölcsönt bármelyik közeli bankfiókban igénybe lehet venni, itt a Raiffeisen Bank referensei lesznek segítségünkre. A Raiffeisen Bank honlapján előre lehet időpontot foglalni, így el lehet kerülni a hosszas banki ügyintézést, várakozást.

Milyen vállalkozói bankszámlák állnak rendelkezésünkre, ahová hitelfelvétel esetén a folyósítás megtörténik?
A Raiffeisen Bank több folyószámlát is kínál a vállalkozóknak. Az egyes számlacsomagokat a bevétel nagyságában határozza meg, így a Vállalkozói Aktív Számlák 5 típusa közül választhatunk.

A Vállalkozói Aktív Számla 1 azoknak a vállalkozásoknak vagy egyéni vállalkozóknak előnyös, akiknek az éves árbevétele alacsony. Legalább havonta 3 utalást kell teljesíteni a számlán, így 2000 db bankjegyig a forint befizetés ingyenes lesz. Ezen felül minden ügyfél kap egy ingyenes üzleti bankkártyát és kedvezményesen vehet fel készpénzt a hazai ATM-ből havonta egyszer.

A számla igen alacsony havidíj mellett tartható fent és Forint mellett EUR,USD,CHF,GBP-ben is nyilvántartható. A havi díjban benne van a Mobil Banking Light szolgáltatás, amely SMS alapú, így a napi nyitó számlaegyenlegről valamint a belföldi kártyahasználatról értesítést küldenek.

A számlához tartozik egy Raiffeisen Electra banki rendszer is, amely lehetővé teszi a kényelmes, akár otthoni banki ügyintézést. Ezen a felületen megtekinthetők az elektronikus banki kivonatok is. A 3 tranzakciónak minden hónapban teljesülnie kell, amely lehet eseti bankon belüli forint vagy devizautalás, eseti bankon kívüli forint vagy deviza utalás, állandó átutalás vagy csoportos beszedési megbízás.

Raiffeisen Vállalkozói Aktív Plusz számla

A számlavezetés részleteit minden esetben a vállalkozásra, vállalkozóra szabják, így egyedi igényeket is figyelembe tudnak venni. Ezt azoknak ajánljuk, akik a 4 Aktív Számla csomag közül egyet sem tartanak elfogadhatónak számlavezetési igényeikhez képest.

Ebben az esetben a Raiffeisen Bank személyes kapcsolattartást nyújt a pénzügyek intézésében, igényre szabottan állítják össze a teljes számlacsomagot. Ennél a csomagnál is lehetőség van az ingyenes számlavezetésre, ennek feltétele az aktív folyószámla használat. 2000 db bankjegyig itt is korlátlanul befizethetünk a számlára, az első évben teljesen díjmentesen bocsátják rendelkezésünkre a Visa Business bankkártyát és kedvezményes a készpénzfelvétel havi 5 alkalommal. A Raiffeisen Electra banki rendszer és az sms értesítés szintén díjmentesen jár.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása