Raiffeisen akciós személyi kölcsön

Az MNB kamatcsökkentéseinek is köszönhetően egyre inkább csökkennek a hitelek kamatai, és ez természetesen a személyi kölcsönökre is hatással van. Egyre több bank csökkenti személyi kölcsöneinek THM kamatát, amiből a Raiffeisen sem maradhatott ki.

Jelenlegi akciós személyi kölcsönének kamata 17,95%-ra módosult az A1 minősítést megkapó igénylők számára, online regisztráció esetén. A THM 20,1 százalék. Az akció 2014. 04. 30-ig érvényes.

hirdetes

Hogyan juthatunk Raiffeisen akciós személyi kölcsönhöz?

Az akció a Mindigfix és a Névreszóló személyi kölcsönökre vonatkozik, a fentebb említett kamatszint az 5 éves futamidejű szerződésekre vonatkozik, a legjobb ügyfél minősítés elérése esetén. Ettől rövidebb futamidő esetén, vagy ha az ügyfél gyengébb minősítést ér el, vagy ha a hitelösszeg kisebb, a kamatok némileg magasabbak lehetnek.
A kölcsön igénylésének feltétele a 18 éves életkor, magyarországi állandó lakcím, legalább kilenc hónapja tartó határozatlan idejű szerződéses munkaviszony, vállalkozás esetén 12 hónap megszakítás nélküli tevékenység.

Egy személyes igénylés esetén legalább 100 ezer forint, míg adóstárssal együtt igénylés esetén 80 ezer forint nettó jövedelem szükséges.

Alkalmazotti munkaviszonynál az igénylő jövedelmének igazolhatóan hazai bankszámlára kell érkeznie, és ennek a bankszámlának minimum két hónapja aktívnak kell lennie.

Saját telefonszám megadása szükséges, ez lehet akár feltöltőkártyás mobil szám is. 2 millió forint feletti kölcsönösszeg igénylésekor muszáj a szerződésbe adóstársat is bevonni.
A Raiffeisen akciós személyi kölcsön kalkulátorát használva, 1 millió forint kölcsönösszeg beállításakor és ehhez 5 év futamidőt választva 25 366 forint havi törlesztőrészletet kapunk, 20,1% THM értékkel. Természetesen ezeket az adatokat az A1-es legjobb hitelminősítést feltételezve adja meg a kalkulátor, és ha az ügyfél online regisztrációval indítja meg a személyi kölcsön igénylését.
A szükséges dokumentumok a személyi okmányokon kívül alkalmazotti munkaviszony esetén munkáltatói igazolás, vállalkozói igényléskor NAV jövedelemigazolás, nyugdíjas igényléskor pedig az éves nyugdíjértesítő másolata szükséges. A legutolsó hónapról szóló telefonszámla is szükséges, a telefon lehet vezetékes, vagy előfizetéses mobil, de mindkét esetben saját néven kell lennie és bejelentett lakcímre kell szólnia. Ha az igénylőnek ilyen telefonja nincs, akkor a bejelentett lakcímére postázott közüzemi számlákat kell benyújtania, legalább két különböző szolgáltatótól.

Ha az igénylő vállalkozó, köztartozásait megfelelően igazolnia szükséges. Ha a kérelmező jövedelme nem a Raiffeisen bankszámlájára érkezik, a két legutóbbi hónap bankszámlakivonatát is kéri a bank.
2661

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása