A DRB bank akciós lakáscélú hitelei fiataloknak

A DRB bank a fiataloknak szánt akciós lakáscélú hiteleit három különböző csoportot megcélozva alakította ki, van a Normál akciós hitel lakáscélra 150 ezer nettó jövedelemtől, a Prémium 250 ezer nettótól, és a Lakáshitel otthonteremtési kamattámogatással.

Normál akciós hitel nettó 150 ezer forint jövedelemtől

A Normál akciós hitel esetében előny, hogy nincs árfolyamkockázat, nem számolnak fel kezelési költséget, értékbecslési díjat, és tulajdonilap-lekérési díjat, mindemellett hitelbírálati díj sincs.

hirdetes

Az igényelhető összeg 500 ezer és 30 millió forint között lehet, amit új- és használt lakás vásárlásra, lakásbővítésre, felújításra és korszerűsítésre lehet felhasználni.

A kamat mértékét a referenciakamat és az ügyfél minősítése határozza meg, (referenciakamat + 4 – 5%).

A hitel feltétele 150 ezer forint nettó jövedelem, amit két fő is biztosíthat, egy Visa kártya legalább havi 4 tranzakcióval, MKB banknál kötött csoportos baleset biztosítás, 4 darab beszedési megbízás, Homebank és SMS szolgáltatás igénylése, egy hitelfedezeti biztosítás az Aegonnál kötve. A futamidő max. 30 év lehet.

 

A Prémium akciós hitel és az otthonteremtési kamattámogatott lakáscélú hitel

A második célcsoportnak a Prémium akciós hitelt ajánlja a DRB bank, ami szintén nem tartalmaz árfolyamkockázatot, nem kell fizetni értékbecslési-, hitelbírálati- és tulajdoni-lap lekérési díjat, sem kezelési költséget.

10 millió forint hitelösszeg felett az ingatlan-nyilvántartási bejegyzési díj is elengedésre kerül. A Normál hitelnél már említett összes lakáscélra felhasználható a hitelösszeg, mely szintén 500 ezer és 30 millió forint között választható.

A kamat mértéke körülbelül 1 százalékkal alacsonyabb, mint a normál hitelnél láttuk (referenciakamat + 3 – 4%).

A hitel feltétele a minimum 250 ezer forintos nettó jövedelem, ez két igénylőtől is teljesülhet, szükséges egy Visa kártya havi minimum 8 tranzakció használatával, MKB baleset biztosítás, legalább 6 darab csoportos beszedési megbízás, SMS és Homebank igénylés, valamint Aegon hitelfedezeti biztosítás. Futamidő szintén 30 év.
A harmadik ajánlat az otthonteremtési kamattámogatással kombinált lakáscélú hitel, amit a DBR bank 0,5 százalékos kamatkedvezménnyel nyújt, értendő ez a teljes futamidőre.

Az akcióban elengedésre kerül a kezelési költség, a szerződéskötési díj, és a hitelbírálati díj is.

Feltétel a lakossági folyószámlára érkező rendszeres jövedelem, igényelni kell hozzá Visa Classic bankkártyát, és lakásbiztosítást kell kötni a fedezetként szolgáló ingatlanra. A 0,5% kamatkedvezmény mindaddig érvényes, míg rendszeres jövedelem érkezik rá, és a Visa kártya sem kerül megszüntetésre. Az akció visszavonásig használható ki.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása