Provident útravaló kölcsön egy szuper gyorskölcsön

A Provident útravaló kölcsön az egyik legújabb lehetőség a Providentnél, amely a személyi kölcsön kínálatából kitűnik. Azok az ügyfelek, akik meg akarják csípni ezt a nagyszerű lehetőséget mindenképpen igyekezzenek, mert a promóciós időszak március 19-én lejár. Az új ügyfeleknek kínált kölcsön konstrukció rendkívül kedvező.

Provident útravaló kölcsön

hirdetes

A 20 hónapos futamidejű Provident útravaló kölcsön előnyei és legfőbb jellemzői

A gyorskölcsönt 2019. március 19-ig lehet igényelni 350 000 és 600 000 Forint között. A kölcsön kamata 10,41% és a THM is csak 10,9%. A kezes és fedezet nélkül felvehető összeget teljesen szabadon használhatják fel az ügyfelek. A törlesztőrészletek tekintetében is előnyös, hogy azok a teljes futamidő alatt fixek maradnak és nem változnak. A legutolsó törlesztőrészlet az, amelynél maximum eltérést tapasztalhatunk.

A törlesztőrészleteket csak banki átutalással lehet majd fizetni, ahogy a folyósítás is átutalással történik meg. Árfolyam és kamatkockázattal egy ügyfélnek sem kell számolnia, így ez a konstrukció kiemelten biztonságosnak mondható. Természetesen ennél a Provident személyi kölcsönnél is kérhetjük az otthoni szolgáltatást, de ebben az esetben a kölcsönnel kapcsolatos kiadások emelkedni fognak.

A személyi kölcsön igénylésének feltételei

A Provident Útravaló Kölcsönt mindazok az ügyfelek igényelhetik, akik még egyáltalán nem állnak kölcsönjogviszonyban a Providentel, azaz csak az új ügyfeleknek kínálja fel ezt a lehetőséget. Azok is bátran igényelhetik, akik 2018. december 27 előtt már kiegyenlítették a bank felé tartozásukat. Csak 18 éves életkor felett lehet igénylést benyújtani, azoknak, akik rendelkeznek bejelentett magyarországi lakcímmel, érvényes azonosító okmányokkal és igazolni tudják rendszeres havi jövedelmüket. Az 500 000 Ft feletti igénylések esetén 30 napnál nem régebbi munkáltatói igazolást kell bemutatni. Az igénylés feltétele, hogy ügyfél rendelkezzen lakossági bankszámlával, amiről majd utalni tudja a törlesztőrészleteket és ahová a Provident folyósítani tudja a kölcsönt.
Igen egyszerű a hiteligénylés

A Provident Útravaló kölcsön hiteligénylése egy roppan egyszerű folyamat, hiszen a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül vagy akár az internetes oldalon is elindíthatjuk a szerződéskötés folyamatát. Az ügyfélszolgálat a következő Provident telefonszámon érhető el: 06-1-354-40-90. A beszélgetés során a bank munkatársa tájékoztatja az ügyfeleket a kölcsön különleges feltételeiről és annak jellemzőiről. Az ügyintéző felveszi a szükséges adatokat, amelyek a hitelbírálathoz elengedhetetlenek.

A szerződéskötés és a hitelbírálat előkészítése bármelyik Provident kirendeltségen megoldható. A találkozó előtt mindenképpen fontos, hogy időpontot egyeztessünk, illetve kérjünk a kollégáktól. A Provident hitelpontok több helyen is megtalálhatók az országban, így a leendő ügyfelek még egyszerűbben intézhetik pénzügyeiket. Pozitív hitelbírálat esetén a szerződés megkötését követő 10 munkanapon belül máris számlánkon lesz az igényelt kölcsönösszeg.

Mindig figyeljünk oda arra, hogy csak addig nyújtózkodjunk ameddig a takarónk ér

Minden ügyfélnek önállóan érdemes eldöntenie azt, hogy mekkora kölcsönt vesz fel a Providenttől. Csak akkor összeget érdemes igényelni, amelyet kényelmesen – a családi költségvetést nem kimerítve– tudnak visszafizetni. A kockázatviselési képességet meghaladó kölcsönigénylésnek soha nincsen jó vége. A Provident oldalán találhatunk egy törlesztőtáblázatot is amelyet érdemes alapul venni a kalkulációhoz. Sajnos a weboldalról és az ajánlatból nem derül ki kristály tisztán, hogy a KHR listások igénybe vehetik-e a kölcsönt, így arra érdemes az ügyintézőnél rákérdezni.

Néhány példa a kölcsönigénylésre

Egy 350 000 Forintos kölcsönt 20 hónapra, azaz 609 napra, havi 19 138 Forintos törlesztőrészlet megfizetése mellett tudunk igényelni. A kölcsön teljes díja ebben az esetben 32 760 Forint lesz és a THM 10,9%. A futamidő végéig összesen 382 760 Forintot kell majd visszafizetni. Mi a helyzet, ha 500 000 Forintos kölcsönre van szükségünk? Ebben az esetben a havi törlesztőrészlet 27 340 Forint, a THM marad 10,9%, a hitel teljes dija 46 800 Ft és a futamidő végéig összesen 546. 800 Forintot kell visszafizetni a Providentnek.

Akik a maximumot szeretnék kihozni a kölcsönigényléskor azok természetesen 600 000 Forintot is igényelhetnek. Ebben az esetben a havi törlesztőrészlet 32 808 Forint, a THM szintén 10,9%, a hitel teljes díja 56 160 Forint, így a futamidő végéig összesen 656 160 Forintot kell visszafizetni a pénzintézetnek. Amennyiben az otthoni szolgáltatást vesszük igénybe úgy az árak természetesen változnak.

500 000 Forint igénylése esetén a teljes visszafizetendő összeg felugrik 654 250 Forintra, míg ha az Előrelátó csomagot választjuk ez az összeg 606 800 Forint lesz. 600 000 Forintnál szintén drasztikus drágulásra számíthatunk, ha a kényelmi megoldások mellett tesszük le a voksunkat.

Mire érdemes felvenni a kölcsönt?

A kölcsön összegéből látható, hogy leginkább a váratlan kiadásokra nyújthat megoldást. Ha már előre gondolunk a nyárra és egy nyaralást szeretnénk megfinanszírozni, akkor nagyon jó megoldást kínál. Esetleg olyankor is jól jöhet egy pár plusz forint, ha a gázszámla kicsit magasnak ígérkezett, hiszen a nyári időszakban az alacsonyabb számla mellett folyamatosan tudjuk fizetni majd ennek a törlesztőrészletét és most a téli időszakban mégsem lesz annyira megterhelő a családi kasszára nézve.

Felvehetjük a kölcsönt akkor is, ha éppen valami elromlott a lakásban és szükségünk van egy új hűtőre, ki szeretnénk cseréltetni pár nyílászárót. Akkor is érdemes az Útravaló kölcsönben gondolkodnunk, ha éppen az autónk romlott el és sürgősen meg szeretnénk javítani.

Láthatjuk, hogy nagyon sok probléma esetén tud megoldást nyújtani ez a szuper gyorskölcsön.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása