Provident telefonszám? Többé nincs rá szüksége

hirdetes

Manapság egyre elterjedtem lett az a szokás, hogy a leleményesebb ember a hitelekre, kölcsönökre támaszkodik, és ezekből éri el a kívánt életszínvonalat. Önnel is előfordult már, hogy mindennél jobban vágyott valamire, de a havi fizetéséből sosem futotta rá? Ezentúl már nem kell tovább eltűrnie a nélkülözést!  

A Provident Bankban várják a jobbnál jobb ajánlatok, és még a telefont sem kell felemelnie ahhoz, hogy pénzhez jusson! De azért jó ha tud néhány Provident telefonszámot ha már hitelt igényelt vagy kölcsönhöz szeretne jutni.

Provident telefonszámok
Provident telefonszámok

A Provident telefonszám már lejárt lemez?

A Provident az elsők között fejlesztett ki egy olyan internetes weboldalt, ahol minden nagyon egyszerűen, szinte pillanatok alatt intézhető el.

Az első és legfontosabb lépés, hogy kiválasszuk a rengeteg ajánlat közül azt, ami számunkra a legmegfelelőbb. Ezek után a honlapon utána lehet olvasni annak, hogy hogyan zajlik az igénylés menete. Tulajdonképpen ezt már online is nagyon könnyedén elintézhetjük.

Amennyiben az igénylés, vagy a nézelődés során felmerülne valamilyen kérdés, amelyre sehol sem találja a választ, akkor a kapcsolatok menü pont alatt értekezhet a bank munkatársaival.

Ezek után nincs is más dolga, mint lefolytatni a kölcsön igénylését, és pár nap múlva már meg is érkezik a számlájára a pénz, a sikeres elbírálás esetén.

Remek újítás – Megérkezett a heti kölcsön a Providentnél

A heti kölcsönről azt érdemes tudni, hogy ez egy kis összeget biztosító, rövid futamidőt kínáló hitel, amelynek visszafizetése hetente történik, a bankon keresztül.

A felvehető összeg 40 000 és 570 000 forint között van, 12-től 110 hetes visszafizetési futamidővel. A kölcsön szabad felhasználású, azaz bármire el lehet költeni.

Emellett fontos még megemlíteni róla, hogy a törlesztőrészletek a futamidő teljes hossza alatt kötelezően változatlanok maradnak.

A feltételek sem túl magasak. Csupán be kell tölteni a 18. életévet, valamint magyar állampolgárnak kell lenni. Természetesen a havi minimálbér a kereseti limit.

A kölcsön csak érvényes igazoló okmány felmutatása ellenében igényelhető meg, illetve rendelkezni kell saját, vagy közös, érvényes lakossági bankszámlával a Providentnél.

Tudnivalók a maxi kölcsönről

A heti kölcsön után, itt a szokásos havi kölcsön, ami szinte ugyan azokkal a kritériumokkal rendelkezik, és nagyjából a lényege is ugyan az.

Feltéve, hogy csak egy kis jövedelem kiegészítésre vágyunk, remek választás lehet a maxi havi kölcsön. A maxi kölcsön egy havi hitel, amit értelemszerűen havonta kell törleszteni, azonban már nagyobb összeghez lehet hozzájutni vele, ami szintén szabad felhasználású.

A felvehető összeg már minimum 600 000, maximum pedig 1 500 000 forint. Ennek arányában a futamidő hossza is növekszik, a visszatörlesztésre összesen 30 hónapot kaphatunk.

Az igénylésnek a feltételei teljesen megegyeznek a heti kölcsönével.

Azaz érvényes okmányok, magyar állampolgárság, betöltött 18. életév, állandó havi jövedelem (minimálbér összege a limit), valamint saját, vagy közös lakossági alapú bankszámla.

Ezt tudja a Provident 7%-os kölcsön

Erről a fajta kölcsönről azt kell tudni, hogy a THM-ről kapta a nevét, ugyanis az mindössze csak 7%, emellett a kamat 6,80%, tehát elég kedvező.

A hitel törlesztésére mindössze tizenkettő hét áll rendelkezésünkre, valamint elég csekély összeget vehetünk fel, 50 000 forinttól mindössze 200 000 forintig.

Hasonlóan, mint a többi hitel, ez is szabad felhasználású, tehát az égvilágon bármire elkölthetjük, amire csak szeretnénk. A törlesztő részletek itt is változatlanok, és a heti törlesztőrészletek megfizetése banki átutalással történik.

A kölcsön igénylésének feltételei itt is hasonlóak az előző kettőével.

A Provident honlapján kapunk egy hitel kalkulátort, amivel gyorsan és egyszerűen kiszámolhatjuk, hogy mennyi lesz a havi törlesztőrészlet összege, így nem érhet majd minket semmilyen meglepetés.

A Provident havi 7-es kölcsön

A Provident havi 7-es kölcsönénél is találunk egy hitel kalkulátort, amivel nagyon egyszerűen számolhatjuk ki, mi az ideális összeg és futamidő a pénztárcánknak.

A hitelről annyit érdemes tudni, hogy ez csak egy bizonyos időintervallumban, 2019. június 25. és 2019. szeptember 2. napja között igényelhető meg.

Az összeg 1 200 000 forint és 1 500 000 forint között van, amire 36 hónap, azaz 3 év futamidő áll rendelkezésre.

A kamatszázalék egy kicsit, de tényleg csak parányival magasabb mint a 7%-os kölcsönnél, mindössze 0,01%-al, a THM pedig szintén 7%.

A szabad felhasználást, és a változatlan törlesztőrészleteket a futamidő alatt itt is megkapjuk. A havi törlesztés pedig szintén banki átutalással kell, hogy történjen.

Nos, a kritériumok annyiban felelnek meg, hogy ez esetben is elvárás a betöltött 18. életév, a magyarországi lakcím, az érvényes okmányok felmutatása, valamint a lakossági számla. Azonban a nettó igazolt, rendszeres havi jövedelemnél már 250 000 forint az, ami elvárt. Ennek oka, hogy itt egy sokkal nagyobb összegű hitelről van szó, mint az előbbiek esetében.

hirdetes

Vélemény - hozzászólás hozzáadása