Provident telefonszám? Többé nincs rá szüksége

Manapság egyre elterjedtem lett az a szokás, hogy a leleményesebb ember a hitelekre, kölcsönökre támaszkodik, és ezekből éri el a kívánt életszínvonalat. Önnel is előfordult már, hogy mindennél jobban vágyott valamire, de a havi fizetéséből sosem futotta rá? Ezentúl már nem kell tovább eltűrnie a nélkülözést!  

A Provident Bankban várják a jobbnál jobb ajánlatok, és még a telefont sem kell felemelnie ahhoz, hogy pénzhez jusson! De azért jó ha tud néhány Provident telefonszámot ha már hitelt igényelt vagy kölcsönhöz szeretne jutni.

hirdetes
Provident telefonszámok
Provident telefonszámok

A Provident telefonszám már lejárt lemez?

A Provident az elsők között fejlesztett ki egy olyan internetes weboldalt, ahol minden nagyon egyszerűen, szinte pillanatok alatt intézhető el.

Az első és legfontosabb lépés, hogy kiválasszuk a rengeteg ajánlat közül azt, ami számunkra a legmegfelelőbb. Ezek után a honlapon utána lehet olvasni annak, hogy hogyan zajlik az igénylés menete. Tulajdonképpen ezt már online is nagyon könnyedén elintézhetjük.

Amennyiben az igénylés, vagy a nézelődés során felmerülne valamilyen kérdés, amelyre sehol sem találja a választ, akkor a kapcsolatok menü pont alatt értekezhet a bank munkatársaival.

Ezek után nincs is más dolga, mint lefolytatni a kölcsön igénylését, és pár nap múlva már meg is érkezik a számlájára a pénz, a sikeres elbírálás esetén.

Remek újítás – Megérkezett a heti kölcsön a Providentnél

A heti kölcsönről azt érdemes tudni, hogy ez egy kis összeget biztosító, rövid futamidőt kínáló hitel, amelynek visszafizetése hetente történik, a bankon keresztül.

A felvehető összeg 40 000 és 570 000 forint között van, 12-től 110 hetes visszafizetési futamidővel. A kölcsön szabad felhasználású, azaz bármire el lehet költeni.

Emellett fontos még megemlíteni róla, hogy a törlesztőrészletek a futamidő teljes hossza alatt kötelezően változatlanok maradnak.

A feltételek sem túl magasak. Csupán be kell tölteni a 18. életévet, valamint magyar állampolgárnak kell lenni. Természetesen a havi minimálbér a kereseti limit.

A kölcsön csak érvényes igazoló okmány felmutatása ellenében igényelhető meg, illetve rendelkezni kell saját, vagy közös, érvényes lakossági bankszámlával a Providentnél.

Tudnivalók a maxi kölcsönről

A heti kölcsön után, itt a szokásos havi kölcsön, ami szinte ugyan azokkal a kritériumokkal rendelkezik, és nagyjából a lényege is ugyan az.

Feltéve, hogy csak egy kis jövedelem kiegészítésre vágyunk, remek választás lehet a maxi havi kölcsön. A maxi kölcsön egy havi hitel, amit értelemszerűen havonta kell törleszteni, azonban már nagyobb összeghez lehet hozzájutni vele, ami szintén szabad felhasználású.

A felvehető összeg már minimum 600 000, maximum pedig 1 500 000 forint. Ennek arányában a futamidő hossza is növekszik, a visszatörlesztésre összesen 30 hónapot kaphatunk.

Az igénylésnek a feltételei teljesen megegyeznek a heti kölcsönével.

Azaz érvényes okmányok, magyar állampolgárság, betöltött 18. életév, állandó havi jövedelem (minimálbér összege a limit), valamint saját, vagy közös lakossági alapú bankszámla.

Ezt tudja a Provident 7%-os kölcsön

Erről a fajta kölcsönről azt kell tudni, hogy a THM-ről kapta a nevét, ugyanis az mindössze csak 7%, emellett a kamat 6,80%, tehát elég kedvező.

A hitel törlesztésére mindössze tizenkettő hét áll rendelkezésünkre, valamint elég csekély összeget vehetünk fel, 50 000 forinttól mindössze 200 000 forintig.

Hasonlóan, mint a többi hitel, ez is szabad felhasználású, tehát az égvilágon bármire elkölthetjük, amire csak szeretnénk. A törlesztő részletek itt is változatlanok, és a heti törlesztőrészletek megfizetése banki átutalással történik.

A kölcsön igénylésének feltételei itt is hasonlóak az előző kettőével.

A Provident honlapján kapunk egy hitel kalkulátort, amivel gyorsan és egyszerűen kiszámolhatjuk, hogy mennyi lesz a havi törlesztőrészlet összege, így nem érhet majd minket semmilyen meglepetés.

A Provident havi 7-es kölcsön

A Provident havi 7-es kölcsönénél is találunk egy hitel kalkulátort, amivel nagyon egyszerűen számolhatjuk ki, mi az ideális összeg és futamidő a pénztárcánknak.

A hitelről annyit érdemes tudni, hogy ez csak egy bizonyos időintervallumban, 2019. június 25. és 2019. szeptember 2. napja között igényelhető meg.

Az összeg 1 200 000 forint és 1 500 000 forint között van, amire 36 hónap, azaz 3 év futamidő áll rendelkezésre.

A kamatszázalék egy kicsit, de tényleg csak parányival magasabb mint a 7%-os kölcsönnél, mindössze 0,01%-al, a THM pedig szintén 7%.

A szabad felhasználást, és a változatlan törlesztőrészleteket a futamidő alatt itt is megkapjuk. A havi törlesztés pedig szintén banki átutalással kell, hogy történjen.

Nos, a kritériumok annyiban felelnek meg, hogy ez esetben is elvárás a betöltött 18. életév, a magyarországi lakcím, az érvényes okmányok felmutatása, valamint a lakossági számla. Azonban a nettó igazolt, rendszeres havi jövedelemnél már 250 000 forint az, ami elvárt. Ennek oka, hogy itt egy sokkal nagyobb összegű hitelről van szó, mint az előbbiek esetében.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása