Provident Otthoni Szolgáltatás – Előnyök és költségek

A Provident bank egyik legnépszerűbb szolgáltatása a hiteligénylés terén az otthoni szolgáltatás, aminek köszönhetően a bank leendő ügyfeleinek nem kell felkeresniük a pénzintézet valamelyik kirendeltségét ahhoz, hogy kölcsönhöz juthassanak.

Az otthoni szolgáltatás csomag lényege, hogy a hiteligénylők bankszámla nélkül, helyszíni hitelbírálat és szerződéskötés után kézbe kapják a kívánt pénzösszeget, és természetesen ugyanilyen formában várják a bankok a törlesztést is.

hirdetes

A Provident Otthoni Szolgáltatás Csomag előnyei

A Provident otthoni szolgáltatás csomagjának egyik legnagyobb előnye nem más, hogy a hozzá kapcsolódó ügyintézés menete rendkívül gyors, mindenki számára kényelmes, és bárki számára azonnal, egyszerűen, könnyedén átlátható.

A csomag, illetve a lehetőség igénylése esetén nem csak a hitelbírálat, hanem a szerződéskötés, valamint a kifizetés is saját otthonunkban történik majd egy előre egyeztetett időpontban, tehát nekünk lényegében ki sem kell mozdulnunk otthonról ahhoz, hogy hitelt kaphassunk, a pénz ugyanis lényegében házhoz jön.

Amennyiben a hitelbírálat pozitív volt, a kölcsön összegét a szerződés megkötésével egy időben, készpénzben, banki ügyintézés nélkül, otthonunkban vehetjük át a Provident bank egyik kirendelt, területi munkatársától. Ezt követően természetesen a törlesztés is hasonló formában történik majd, hiszen a heti részletek befizetését bankszámla használata nélkül rendezhetjük majd, méghozzá a szerződéskötésnél jelenlévő területi képviselővel, aki előre egyeztetett időpontokban, otthonunkban keres majd fel minket, ahol készpénzben egyenlíthetjük az aktuális részletet.

A Provident Otthoni Szolgáltatás Csomag költségei

Természetesen a Provident bank munkatársának is pénzbe kerül, hogy eljusson otthonunkba, illetve extra eszközökbe, valamint időbe, hogy megkösse velünk a hiteligényléshez szükséges szerződést. Éppen ezért a bank otthoni szolgáltatás csomagja plusz költségekkel jár, és ezt a Provident minden esetben jó előre közli is az ügyfelekkel, hiszen szolgáltatásaik átláthatóságuk mellett mentesek a rejtett költségektől.

Amennyiben otthon történik meg a szerződéskötés, az ugyanolyan hivatalos, mintha banki környezetben történt volna, ezáltal az otthoni szolgáltatás csomag igénybe vételekor annak díja és a hitel kamata a futamidő végéig garantáltan változatlan marad, akárcsak a heti törlesztő-részlet összege. Az otthoni hiteligénylés ellenértékeként a Provident otthoni kihelyezési díj mellett otthoni begyűjtési díjat is felszámol.

Ezeket az extra költségeket a bank előre közli, illetve hetente gyűjtői be, egyenlő részletekben, a kölcsön törlesztő-részleteivel egy időpontban. Amennyiben nem teszünk eleget a szerződésben kikötött részleteknek, így például késve fizetünk, a Provident bank késedelmi díjat számíthat fel nekünk.

A késedelmi díj meghatározását az ügyintéző szintén előre közli a hitel igénylőjével. Amennyiben a hitel valamilyen okból kifolyólag felmondása kerül, akkor az ügyfélnek minden esetben felmondási díjat kell fizetnie, illetve ki kell egyenlítenie az otthoni kihelyezés teljes fennmaradó hányadénak teljes díját is.

Egyéb extra költségek a Provident otthoni szolgáltatásával kapcsolatban garantáltan nem merülhetnek fel, és ezek összegéről is minden esetben jó előre tájékoztatást kapnak az ügyfelek, hogy a futamidő lejártáig semmiféle váratlan meglepetés se érhesse őket ezzel kapcsolatban.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása