OTP személyi kölcsön 1 órán belüli folyósítással

Az OTP Bank forint alapú Személyi Kölcsönét azon lehetséges igénylők számára ajánlja, akik nem szeretnének egy bizonyos pénzösszeg érdekében fedezetet kockáztatni, és nem akarnak kezest, vagy adóstársat bevonni az adott hitelbe.

Az OTP személyi kölcsön hirdetése úgy szól, hogy a kölcsön összege elérheti az igénylő havi jövedelmének akár tízszeresét is, hitelcélt nem szükséges igazolni hozzá, tehát teljes mértékben szabadon felhasználható. Ettől függetlenül akár kedvezőtlenebb hiteleket is ki lehet váltani a kölcsön igénybevételével. Ha az igénylőnek a jövedelme az OTP Bank által vezetett folyószámlára érkezik már legalább hat hónapja, akkor a hitel igényléséhez elegendő a személyi igazolvány és lakcímkártya bemutatása is.

hirdetes

A 2014 06 30-ig tartó akció keretében az OTP bank vállalja, hogy a szerződés megkötése utáni 1 órán belül kiutalja a kölcsön összegét az ügyfelek számára. Amennyiben ez nem teljesülne, akkor egy 10 ezer forint értékű vásárlási utalványt kap az ügyfél egyféle fájdalomdíjként.

Az OTP személyi kölcsön alapfeltételei amiért 1 órán belül meg kapod a pénzt

A legkisebb kölcsönösszeg 100 ezer forint, míg a legnagyobb 5 millió forint lehet. A futamidő megválasztása 13 hónaptól 84 hónapi terjedően lehetséges, a hitelhez törlesztési biztosítás is kérhető, melynek havi díja van.

A hitel igénylésének feltételei:

 • a 21. életév betöltése
 • 3 hónapos munkaviszony igazolása, mely folyamatos és egy munkahelyre értendő
 • nem szerepelhet aktív besorolásban a KHR/BAR rendszerben
 • be kell mutatni vagy egy vezetékes telefonszámlát az előző hónapról, vagy egy előfizetéses mobil telefonszámlát, mely a saját névre szól
 • munkáltatói jövedelemigazolás, mely megfelel az OTP Bank követelményeinek
 • 1 millió forint feletti igénylés esetén szükséges még egy előző évi NAV jövedelem igazolás
 • 500 ezer forint alatti igénylés esetén minimum 1 éves saját névre szóló mobil feltöltőkártyás szerződés, vagy ha ez nincs, akkor villanyszámla az előző hónapról, vagy előző havi lakossági bankszámlakivonat
 • nyugdíjas igénylés esetén, ha az ügyfél életkora a kölcsön lejáratakor meghaladja a 70. életévet, akkor a bank kérheti egy adóstárs bevonását a hitelügyletbe.

 

Egyéb feltételei és részletei a személyi kölcsönnek

Az OTP személyi kölcsön kamat változtatható, 24,3%-os, A THM értéke átlagosan 27,17 százalék, mely a felvett összeg nagysága és a hitel futamideje függvényében változik. A személyi kölcsönt az OTP az általa vezetett lakossági bankszámlára utalja ki, és ugyanerre a számlára kell majd befizetni a törlesztőrészleteket is.

A OTP Bank személyi kölcsön kalkulátorával végzett példaszámítás szerint, ha 500 ezer forintos kölcsönösszeget és 60 hónap futamidőt feltételezünk, akkor 14 471 forintos havi törlesztőrészlettel kalkulálhat az ügyfél.
A hitel költségei tekintetében átütemezési, vagy végtörlesztési díjjal nem kell számolni, viszont ha a futamidő csökkentését, vagy valamilyen papír alapú igazolás kiadását kérné az ügyfél, akkor 8 ezer forintos ügyintézési díjat kellene megfizetnie. A szerződéstől eltérő plusz levelek 3 – 400 forintba kerülhetnek, a késedelmi díj 1 095 Ft-ba kerül aktuális minden hónapban. OTP személyi kölcsön hirdetménye töltse le most.

AZ OTP Bank kivétel nélkül minden igénylőtől kéri a minimum egy éves, maximum két munkahelyen eltöltött folyamatos munkaviszony igazolását, a rendszeres jövedelem összegének pedig el kell érnie a éppen hatályos minimálbér összegét. Személyi igazolvány helyett elfogadható az érvényes útlevél, vagy kártya formátumú jogosítvány, de ezekhez is kötelező a magyarországi lakcímkártya bemutatása. Ha az ügyfélnek nincs az OTP Bank által vezetett lakossági folyószámlája már legalább hat hónapja, akkor a pénzintézet még kéri vagy az adókártya, vagy a TB kártya bemutatását is.

Ezeken túl még szükséges bemutatni egy saját névre kiállított vezetékes telefonról szóló, vagy egy előfizetéses mobilról szóló befizetést igazoló szelvényt is. 500 ezer forint alatti kölcsönigénylés esetén elegendő lehet előző havi villanyszámla is, amennyibe az ügyfél nevére szól.

Ha az ügyfél alkalmazottként dolgozik, akkor szükséges egy munkáltatói igazolás az OTP saját formanyomtatványát használva. 1 millió feletti igénylés benyújtásakor mindig kéri a bank a NAV előző évre vonatkozó jövedelemigazolását. Nyugdíjas igénylőnél, ha van OTP bankszámlája már 6 hónapja, elég a nyugdíjas igazolvány bemutatása, ha nincs, akkor vagy az előző hónapról szóló bankszámlakivonatot, vagy pedig az előz havi nyugdíjszelvényt kell csatolni a kérelemhez.

Egyéni vállalkozóknál a vállalkozásra kiadott engedély, vagy a vállalkozói igazolvány kell, és a NAV legutóbbi évre szóló jövedelemigazolása, amit az OTP kér ki a NAV-tól az ügyfél engedélye alapján.
Őstermelői igénylés alapján az őstermelői igazolást kell bemutatni, és szintén egy NAV igazolást az előző évei jövedelmekről.

1 órásos személyi kölcsön mellé kérhető törlesztési biztosítás jellemzői

A havi díjas törlesztési biztosítást a szerződéssel egy időben és utólag is meg lehet kötni, erre csak az adó jogosult, az adóstársra ez a biztosítás nem terjeszthető ki. A törlesztési biztosításokat három csomagban lehet kiválasztani,

 • a ‘A’ csomag nyújtja a legteljeskörűbb szolgáltatásokat, viszont ennek is a legmagasabb a díja, havonta 8,10 százalékot kell fizetni érte. A biztosítás kiterjed a halálesetre, betegségből eredő rokkantságra, baleset miatti 50 százalékosnál nagyobb mértékű egészségkárosodásra, munkanélküliségre, és keresőképtelenségből adódó nem fizetésre. Ezt a csomagot egyéni vállalkozó, mezőgazdasági őstermelő és nyugdíjas nem igényelheti.
 • A ‘B’ csomag csak haláleset, baleset miatti 50 százaléknál nagyobb egészségkárosodás után biztosítja a hitelt, ezért csak 3,60 százalékot kell fizetni az ügyfélnek. Egyéni vállalkozó, mezőgazdasági őstermelő és nyugdíjas szintén nem igényelheti.
 • A ‘C’ csomagot betegségből származó rokkantság esetén, keresőképtelenségből, vagy munkanélküliség miatti nem fizetésre biztosít, ennek havi díja 4,99 százalék.
  A százalékok mindig a kölcsön törlesztőrészletéből kerülnek meghatározásra, ha változik a törlesztőrészlet, változik a biztosítási díj összege is.

További részleteket az 1 órán belüli folyósított otp személyi kölcsönről itt olvashat.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása