Akciós személyi kölcsönök ballagásra is

Hamarosan itt vannak az iskolai ballagások. Amennyiben nem áll elegendő anyagi forrásunk gyermekünk ballagásának megünneplésére, akkor akciós személyi kölcsönök lehet az a megoldás mely segítségével pótolhatjuk azt a pár ezer forintot melyet erre szeretnénk szánni.

Ha nem túl nagy összegre van szükségünk, és aránylag gyorsan szeretnénk ahhoz hozzájutni, és semmiképpen nem szeretnénk valamely ingatlanunkat a hitelért cserébe kockára tenni, akkor a legjobb megoldás egy személyi kölcsön választása lehet.

hirdetes

Ezek a kölcsönök kizárólag jövedelem fedezetes hitelek, így ha van bejelentett állásunk, és legalább a minimálbért elérő jövedelmünk, talán nem okoz gondot egy személyi kölcsön felvétele. Lassan közeledik a ballagási szezon, és ilyenkor sokan szeretnék gyermekük e fontos életeseményét méltóképpen megünnepelni.

A számukra elérhető akciós kölcsönöket próbáljuk áttekinteni, a kamatok, lehetőségek és feltételek tekintetében ami lehetséges megoldást nyújthat számunkra.

ballagása személyi kölcsön

Nézzük melyik akciós személyi kölcsön lehet jó a ballagás költségeinek fedezésére

Mindenekelőtt érdemes meggondolni, hogyha csak 2 – 300 ezer forintnyi pénzszükségletről van szó, talán jobb, ha folyószámlahitelből intézzük a ballagás költségeinek rendezését, ha van egy banknál folyószámlánk legalább 3 hónapja vagy fél éve,és arra rendszeres jövedelem átutalások mennek, akkor egy folyószámlahitelt szinte azonnal el lehet intézni, és a felvett összegeket a saját anyagi helyzetünknek megfelelően tudjuk visszafizetni, akár lassan, akár gyorsan.

A Raiffeisen Akciós Személyi Kölcsöne

400 ezer forintos hitelfelvétel és 4 év futamidőnél havi 11 740 forintos havi törlesztőrészletet ajánl, ezt online regisztráció és a legjobb adósminősítés esetén lehet elérni, a kamat 17,95%. 25 éves kor alatti igénylés, vagy, ha a lejáratkor a ügyfél kora meghaladja a 70 évet, akkor csak adóstárssal lehet felvenni. Legalább 9 hónapos munkaviszonyt kell igazolni, vállalkozók esetében pedig egy évet. Adóstárs nélküli igényléskor minimum 100 ezer forint nettó jövedelmet kell igazolni, adóstárssal 80 ezret.

raiffeisen személyi kölcsön kalkulátor
forrás: Raiffeisen akciós személyi kölcsön oldala

Raiffeisen akciós kölcsön kalkulátorát itt tudja használni.

A K&H Forint személyi Kölcsön

400 ezer forintos igényléskor és szintén 48 hónap futamidőre havi 12 504 forintos törlesztőrészletet ajánl 23,3 százalékos kamat mellett. A hitel felvételéhez minimum 80 ezer forint havi nettó jövedelem szükséges, negatív KHR szereplés kizáró ok, már 18 éves életkortól egyénileg igényelhető. Árfolyamkockázat nincs, a kamatozás a futamidő alatt teljesen fix, a hitelbírálat gyorsan lezajlik, hiszen a bank az igénylés kezdetétől számítva két munkanapon belül hirdeti a kölcsön összegéhez való jutást. Ha az igénylő életkora meghaladja a lejáratkor a 65 évet, akkor a bank kérheti adóstárs bevonását. Bővebb információt itt olvashat.

Az OTP Bank Személyi Kölcsöne

400 ezer forintos hitelt feltételezve 48 hónap futamidőre havi 13 107 forintos törlesztőrészlettel jár, a kamat 24,3%-os. Ha az ügyfélnek a OTP-nél van a jövedelemmel kapcsolatos bankszámlája, akkor akár személyi igazolvány bemutatásával felvehető a hitel. 3 havi munkaviszonyt kell igazolni, a minimálbért elérő jövedelemmel, a kölcsön igénylésének alsó korhatára a 21 éves életkor. Ha az igénylő életkora a kölcsön lejáratkor eléri a 70. életévet, adóstárs bevonása kötelező. A bank a kölcsönt a szerződés aláírásának pillanatától 1 órán belül az igénylő részére kiutalja.

A Citi bank Személyi Hitele

legjobb adósminősítés és 72 hónapos futamidő esetén elérheti a 15,19 százalékos kamatszintet, 400 ezer forintos kölcsönigénylés és 4 év futamidő esetén 12 064 forintos havi törlesztőrészletet ajánl a bank, ehhez 19,49 százalékos kamat társul. A törlesztőrészletek fixek, árfolyamkockázat nincs, az elbírálás gyors, és a kezelési költség is alacsonynak mondható. A hitel felvételéhez viszont a Citi Bank elvárja, hogy a teljes futamidő alatt az ügyfél a bank valamely folyószámlájára utaltassa a megszerzett jövedelmét, valamint erre a számlára havonta legalább két darab csoportos beszedési megbízást ad.

A Cetelem bank szabad felhasználású Személyi Kölcsönét

400 ezer forintos igénylés esetén csak max. 36 hónapra lehet felvenni, ekkor a havi törlesztőrészlet nagysága 14 760 forint lesz, legjobb adósminősítéskor 19,50 százalékos kamattal. Az igénylőnek legalább 20 évesnek kell lennie, minimum 3 hónapos munkaviszony igazolása a feltétel, vezetékes munkahelyi vagy saját telefonon való elérhetőség, személyazonosság igazolása mellett az adókártya is kell, a munkaviszonyt lehet igazolni munkáltatói igazolással, és bankszámlával is, amennyiben a jövedelem forrása jól megállapítható a bankszámla kivonaton. Részleteket itt tudhat meg.

A Providentnél

való 400 ezer forintos igénylés estén a pénzintézet elég egyedi módon heti törlesztőrészleteket állapít meg, a kölcsönt csak 100 hétre lehet felvenni, a heti törlesztések összeg 5 480 forintosak (41,01 % THM), viszont ha valaki igényli a otthoni szolgáltatást is, akkor a heti törlesztőrészlet már 9 000 forintra megy fel. Mint már ismeretes, a kölcsön igénylés feltételei elég könnyűek, 18 éves kortól fel lehet venni, igazolt rendszeres jövedelemként nemcsak az alkalmazotti munkából származó jövedelmet fogadják el, viszont az otthoni szolgáltatás megrendelése esetén a piac legdrágább hitelével van dolgunk. Fontos tudnivalók a Providentről.

A Cofidis hitele

pénzügyi szolgáltató Megújuló Hitele 400 ezer forintos igénylés esetén 46 hónapra vehető fel, ekkor a havi törlesztőrészletek nagysága 13 525 forintosak lehetnek, 26,6 százalékos THM mellett. 18 éves kor felelt már igényelhető, a jövedelemnél elegendő lehet a minimálbér megléte is, egy saját tulajdonú bankszámla kell hozzá, valamint az igénylő nem szerepelhet a KHR listáján aktív státuszban. Az igénylés online is intézhető, mindössze csak a szerződés aláírásához van szükség személyes találkozásra. További részletek a Cofidis hitelével kapcsolatban.

Az Erste Bank Személyi Kölcsönét

400 ezer forintos igénylés, és 48 hónapos futamidőt feltételezve 12 275 forintos havi törlesztés érhető el, ami lecsökkenthető 11 851 forintra, ha a jövedelem a bankba érkezik meg, és legalább egy éves munkavégzést tud igazolni az igénylő. A THM értéke 23,35 % az utóbbi esetet véve alapul. Az igénylőnek legalább 23 évesnek kell lennie, legalább három havi bankszámlamúltat szükséges bizonyítani munkabér átutalással együtt, munkaviszony tekintetében minimum elvárás a hat hónapos folyamatos munkavégzés, EBH munkabérszámla esetén 80 ezer nettó keresmény, enélkül viszont 100 ezer nettó havi jövedelem a követelmény.

Reméljük sikerül megtalálnia az igényeinek megfelelő hitel terméket, de ne feledje ne túlozza el a ballagásra fordított pénz nagyságát, mert a gyermekének vagy unokájának nem a kapott ajándék lesz az emlékezetes pillanat ha nem azok az élmények melyeket együtt tölthet a családdal.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása