OTP bank személyi kölcsön forintban

Az év elején, január 21 és február 28 között az OTP akciósan kínálja forint alapú személyi kölcsönét, melynek hirdetésében az első hat havi törlesztőrészlet alacsonyabb kamatszintjét hangsúlyozzák. A hitel THM mértéke 27,17%.

Az akciós személyi kölcsönt azok számára ajánlják, akik rendszeres jövedelmük  maximum tízszereséig szeretnének kölcsönt felvenni,  vagy ha jónak látják, kedvezőtlenebb hitelüket akarják kiváltani, és semmilyen fedezetet nem akarnak a hitelért cserébe felajánlani. Az igénylésnek nem feltétele biztosítás kötése sem.

hirdetes

Az akciós OTP személyi kölcsön keretszámai

 

A személyi kölcsön összege 100 ezer és 5 millió forint között választható, természetesen az összeg erősen függ az igénylő havi rendszeres jövedelmének nagyságától. A futamidő 13 hónaptól 7 éves időtartamig igényelhető, a kérelmező igényeihez szabhatóan.
Ha az akciós személyi kölcsön igénylőjének az OTP bank folyószámlájára érkezik a rendszeres jövedelme, akkor az igénylési folyamat rendkívül egyszerűen és gyorsan végrehajtható, hiszen pusztán személyi igazolvány felmutatása szükséges, egyetlen kitétel, hogy erre a folyószámlára már legalább hat hónapja érkezzen a minimálbért elérő munkabér, vagy egyéb más jövedelem átutalás.

A bank természetesen ajánlja a kölcsön mellé egy törlesztési biztosítás megkötését is, de ez nem kötelező, az ügyfél szabadon dönthet erről.

Az OTP személyi kölcsönéhez is garantálja, hogy a szerződés megkötése utáni egy órán belül folyósítja a szerződésben szereplő teljes hitelösszeget, ha ez nem teljesülne, akkor egy 10 ezer forint értékű vásárlási utalványt adnak ajándékba.

Milyen feltételek mellett juthatunk az OTP akciós személyi kölcsönéhez?

A kölcsön feltétele, hogy az igénylő legalább 21 éves legyen, és az adott munkahelyén minimum három hónapja dolgozzon folyamatosan, és éppen hatályos minimálbér nagyságát elérő rendszeres jövedelme legyen. A munkaviszony igazolásának legalább 12 hónapos múltra kell visszatekintenie, és maximum két munkahely jöhet szóba ezen idő alatt.

A KHR (BAR) listán sem visszaéléssel, sem mulasztással nem szerepelhet az igénylő neve. Ha az igénylő 1 millió forint feletti összeget szeretne igényelni, akkor a bank NAV jövedelem igazolást is kér, ez egyébként vállalkozás vezetőjétől, vagy annak alkalmazottjától is kötelező, ezt egyébként a bank intézi, az ügyfél aláírásos engedélyével.

A bank hitelbírálati követelmény rendszere bizonyos esetekben adóstárs bevonását is feltételként szabhatja. Bár az akciós személyi kölcsön felvételéhez nem állapítottak meg felső korhatárt, 70 éves kor felett szintén adóstárs bevonását kérheti az OTP bank, ez akkor is előállhat, ha a 70 éves kort csak a futamidő utolsó évében töltené be az igénylő ügyfél.

Részletes tájékoztatást itt olvashat róla:

https://www.otpbank.hu/portal/hu/SzabadFelhasznalasuHitelek/SzemelyiKolcson

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása