OTP áruhitel laptopra – így vegyünk notit magunknak részletre

A számítástechnika az életünk részévé vált, ezáltal ha elromlik a számítógépünk, akkor az óriási, és azonnal áthidalásra szoruló problémát jelent, ám nem mindenkinek van lehetősége ilyenkor több tízezer forintot előhúzni a zsebéből, így ebben az esetben óriási segítséget nyújthat az OTP áruhitel laptopra is igényelhető változata.

Az OTP egy sajátos konstrukciót dolgozott ki annak érdekében, hogy bárki megvásárolhasson magának szinte bármilyen használati tárgyat vagy háztartási eszköz abban az esetben, ha hirtelen szüksége lenne rá. Ez az áruvásárlási- és szolgáltatási gyorskölcsön, amely kedvező feltételek mellett, direkt fogyasztási cikkekre és szolgáltatásokra lett megálmodva.

hirdetes

OTP áruhitel laptopra is

Az OTP áruhitel laptopra is felvehető változatának egyik legnagyobb előnye az, hogy szinte azonnal hozzájuthatunk általa a pénzünkhöz, ezáltal csak a helyszínen ki kell töltenünk hozzá a kölcsönkérelmi nyomtatványcsomagot, és a bank alkalmazottjai néhány percen belül meg is mondják majd, hogy milyen feltételek társaságában tudjuk felvenni a kérdéses kölcsönt.

Amennyiben minden dokumentum, papír és igazolás a rendelkezésünkre áll, a szerződés megkötését-, valamint szükség esetén az önerő kifizetését követően azonnal lehetőségünk nyílik igénybe venni a kölcsönt, illetve rögtön hazavinni a kiválasztott terméket. Az OTP bank ráadásként már önerő nélkül is biztosít áruhitelt, ám ennek a feltétele az, hogy legalább 3 hónapja ugyanarra a számlára, és rendszeresen érkezik jövedelem, méghozzá ugyanarról a munkahelyről.

Az OTP áruhitel laptopra igényelhető változatának általános jellemzői közül az egyik az, hogy már 20 ezer forinttól is igényelhető, méghozzá maximum 1 millió forintos összeghatárig. A futamidő nagyon rugalmasan változtatható, így 6 hónaptól akár 48 hónapig is igényelhetjük, miközben törlesztése havi bontásban történhet. A saját erő kapcsán természetesen nem csak az lesz a fontos, hogy rendelkezzünk bankszámlával, lévén az is nagyon lényeges lesz, hogy mekkora összegű az használati tárgy, esetünkben az a hordozható számítógép, amit kölcsönre szeretnénk megvásárolni.

Ha nincs állandó jövedelmünk, akkor 150 ezer forintig a kölcsönösszeg 10, afelett 20 százalékát szükséges előre kifizetni, de ha rendelkezünk már 3 hónapja állandó munkahellyel, abban az esetben 300 ezer forintos összeghatárig nincs szükség előre befizetésre. Adóstárs bevonására egyébiránt csak 500 ezer forint feletti kölcsönösszeg esetén van szükség, és kizárólag olyan személy lehet, aki megfelel a bank által előírt feltételeknek és rendelkezik minden szükséges dokumentummal.

Így igényelhető az áruhitel

Ahhoz, hogy az OTP áruhitel laptopra is igényelhető legyen, természetesen elengedhetetlen lesz, hogy megfeleljünk bizonyos feltételeknek. Elengedhetetlen például, hogy nagykorú, cselekvőképes, magyar állampolgársággal és állandó magyarországi lakcímmel rendelkező természetes személyek legyünk. Fontos kritérium bizonyos esetekben a 3 hónapot meghaladó, rendszeres munkaviszonyból származó, hivatalos jövedelem, amelynek összege nettó 40 ezer forint.

Lényeges még, hogy az igénylő ne szerepeljen negatív jelöléssel a KHR listán, de adósként és adóstársként se álljon adósságrendezési eljárás alatt. Amennyiben ezeknek a feltételeknek mind megfelelünk, abban az esetben az OTP áruhitel laptopra is igényelhető, ha bemutatjuk a szükséges dokumentumokat, ezáltal a személyi igazolványunkat, lakcímkártyánkat, adókártyánkat és bank- vagy valamilyen közüzemi számlánk három hónapos kivonatait.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása