Az oney személyi kölcsön feltételei dióhéjban

Az oney személyi kölcsön feltételei nagyon könnyen és röviden összefoglalhatóak. Kezdjük azonban a vállalat bemutatásával. Az francia Auchan-csoport hajójában evező leányvállalat az Oney Magyarország.

A fogyasztási hitelkérelmekre specializálódott cég a piaci igényekhez állandóan igazodva alakítja ki széles termékpalettáját. Jelenleg áruhitelek, személyi kölcsönök, hitelkártya és biztosítás érhető el a fiókokban.

hirdetes

Az Oney személyi kölcsön feltételei könnyedén átláthatóak

A cég weboldalán egy kalkulátor segíti az ügyfeleket a gyors tájékozódásban, de lehetőség van személyesen is elmenni bármelyik Auchan áruházba, ahol egy pénzügyi sarokban várják az érdeklődőket. Az Oney személyi kölcsön feltételei 6 pontban összeszedhetőek. Az igénylő legyen deviza belföldi személy, töltse be a 20. életévét, rendelkezzen állandó magyarországi lakcímmel, igazoljon minimum 3 hónap munkaviszonyt vagy nyugdíjat, ne álljon próbaidő alatt és rendelkezzen vezetékes telefonnal otthonában vagy munkahelyén.

Bármelyik hitelfajta esetén a következő dokumentumokra van szükség:

 • érvényes személyigazolvány (ez lehet régi vagy új)
 • lakcímkártya,
 • esetenként vezetői engedélyt is kérhetnek
 • adókártya
 • utolsó havi folyószámla kivonat, amelyen jól látható módon beazonosítható a munkabér
 • 2 hónapnál nem régebbi bármilyen típusú közüzemi számla
 • szükséges a bankszámla száma, amelyre majd a kölcsön folyósítását kéri
 • és legutoljára egy munkáltatói igazolás, amelynél fontos, hogy ne legyen 1 hónapnál régebbi, és minimum 3 hónapja már alkalmazásban álljon a cégnél

Nyugdíjasok is vehetnek fel Oney hitelt

Az Oney személyi kölcsön feltételei között, a nyugdíjasok által igényelt kölcsön kérelmekhez szükséges dokumentumok külön is részletezve vannak. Jó pár pontban megegyezik az aktívan dolgozók irányába támasztott követelményekkel.

 • érvényes személyigazolvány (ez lehet régi vagy új)
 • lakcímkártya,
 • esetenként vezetői engedélyt is kérhetnek
 • adókártya
 • utolsó havi folyószámla kivonat, amelyen jól látható módon beazonosítható a nyugdíj utalás
 • 2 hónapnál nem régebbi bármilyen típusú közüzemi számla
  szükséges még a nyugdíjas igazolvány bemutatása eredetiben és a legutolsó havi nyugdíjszelvény is

Már biztosítás is köthető az Oney pénzügyi sarokban

Az Oney személyi kölcsön feltételei után tekintsük át a cég további kínálatát is. Auchan Garancia, hitelfedezeti biztosítás, lakásbiztosítás és utazási biztosítás is megköthető a helyszínen, akár a kölcsön igénylésével egyidejűleg.

A hitelfedezeti biztosításra kicsit bővebben is kitérnénk. A személyi kölcsönhöz is igényelhető fedezeti biztosítás váratlan élethelyzetekre nyújthat gyors megoldást. Baleset, betegség és a munkahely elvesztése is kellemetlen bárki számára és akár beláthatatlan következményekkel is járhat.

Ha Ön hónapokra lebetegszik, és csak táppénzt kap, az nem biztos, hogy fedezni tudja a személyi kölcsön visszafizetését havonta. Egy hozzájáruló nyilatkozatot kell a helyszínen kitölteni és a hiteltörlesztéssel együtt számítják ki a hitelfedezeti biztosítás díját. Káresemény bekövetkeztekor az Uniqa Biztosító fog eljárni ügyünkben.

Személyi kölcsön esetén a következő káreseményekkor fizet a biztosító: halál vagy teljes bénulás, tartós betegállomány, amely a 60 napot meghaladja, tartós munkanélküliség, amely szintén a 60 napot meghaladja. Mindenképpen érdemes a hitelfedezeti biztosítást megkötni, hiszen mind a három esetben a biztosító fizet Ön helyett. Halál esetén a teljes felvett hitelösszeg eddig nem törlesztett része is kifizetésre kerül a biztosító részéről.

Rate this post

Egy hozzászólás ehhez: “Az oney személyi kölcsön feltételei dióhéjban

 1. Helló,
  Kölcsönt keres? Ön a megfelelő helyen van. Cégünknél bármilyen összegű kölcsönöket nyújtunk magánszemélyeknek és vállalatoknak üzleti tevékenységük bővítése, adósságkonszolidáció, jelzáloghitel, autóhitel vagy diákhitel igénybevétele mellett, megfizethető kamatlábbal 2% -kal. E-mailen keresztül kapcsolatba léphet velünk a mariaheinze@marquezfinanceltd.com címen

Vélemény - hozzászólás hozzáadása