Az Oney Fix személyi kölcsöne bármiben tud segítségére lenni

Az Oney kínálatában egy igazi kuriózum jelent meg, hiszen a személyi kölcsönt is fix kamatozással nyújtják ügyfeleiknek. A kölcsönt 400 000 Forint és 9 millió Forint között lehet igényelni. A forint alapú személyi kölcsönt nem jár árfolyamkockázattal. A kényelmesen akár otthonunkból is igényelhető kölcsönt telefonon, személyesen vagy akár interneten keresztül is igényelni lehet.

Mit lehet tudni az Oney 9 millió Forintos kölcsönről?

A kölcsön nem tartalmaz rejtett díjakat és költségeket, ezért azoknak is bátran ajánljuk, akik nincsenek annyira otthon a hitelfelvételben és sokszor rettegnek a kockázatoktól. Természetesen itt is van kockázat, ha nem tudjuk fizetni a törlesztőrészleteket, de talán az apróbetűs banki részektől nem kell aggódnunk. Az Auchan Áruházak Pénzügyi Sarkaiban is be lehet nyújtani a hiteligénylést, így akár a bevásárlás helyszínén is elintézhetjük a hivatalos dokumentumok benyújtását.

hirdetes

A hitel felvételéhez nem szükséges számlát nyitnunk és nem várnak el jövedelem utalást sem. A 6,9% THM mellett igényelhető kölcsön biztonságos, hiszen a törlesztőrészlet minden hónapban fix, azaz a futamidő végéig mindig ugyan azt az összeget kell visszafizetnünk a pénzintézetnek. A személyre szabható és szabadon választható hitelösszeg elérheti a 9 milliós értékhatárt is.

A futamidő megválasztása is teljesen rugalmasan kezelhető, hiszen 12 hónaptól egészen 84 hónapos futamidőig igényelhetjük. A kölcsön felvételéhez nem szükséges kezest vinni és ingatlanfedezettel sem kell rendelkezni. A kölcsönhöz igény szerint az Oney segítségével hitelfedezeti biztosítást lehet kötni.

Mire költhető az Oney fix személyi kölcsöne?

Természetesen bármire, hiszen szabadon felhasználható. Igény szerint fordíthatjuk lakásfelújításra, lakberendezési tárgyak megvásárlására, háztartási gépek beszerzésére. Sokaknak a közeledő karácsonyi bevásárlás okozza a legnagyobb fejfájást egész évben, így ha csak pár százezer forintra van szükség az ajándékok megvásárlására, akkor abban is segíthet ez a nagyszerű kölcsön konstrukció.

Hogyan igényelhető a személyi kölcsön?

Az igénylést online a weboldalon keresztül is el tudjuk indítani. A személyi kölcsön kalkulátorral már jó előre meg tudjuk tekinteni, hogy mekkora kölcsönösszeget tudunk bevállalni, hiszen kiemelkedő fontosságú, hogy a havi törlesztőrészleteket minden hónapban határidőre ki tudjuk fizetni. Nem érdemes hitelcsapdába esni, így azt a konstrukciót kell választani, amit a család be tud vállalni.

A törlesztőrészlet, a hitelösszeg vagy a futamidő változtatásával nagyon jól ki lehet kalkulálni, hogy mely konstrukció lesz a megfelelő. Azok az ügyfelek, akik jobban szeretik személyesen intézni pénzügyeiket az Auchan Pénzügyi Sarokban minden információt megkapnak a szakképzett munkatársaktól. Természetesen az előző kettő hitelfelvételi lehetőség mellett a telefonos ügyintézés is elérhető az Oney-nál. A +36 80 183 183-as telefonszámot kell tárcsázni és az ügyintézők mindenben segítenek.

Néhány példa a kölcsön felvételre

Nézzük is meg egyből a 9 millió 900 000 forintos kölcsönfelvételt, hiszen lehet, hogy sokaknak ez nyújtja a legnagyobb segítséget otthonteremtési álmaik megvalósításához. A maximális összeget 30 hónapos futamidővel számolva havi 417 058 forintos törlesztőrészlettel kaphatjuk meg.

Ha csökkentjük az összeget és 3 600 000 Forintos hitelt veszünk fel, úgy havonta 151 657 Forint lesz a kölcsön törlesztőrészlete. Egy karácsonyi bevásárláshoz nézzük meg a 400 000 Forintos hitelösszeget is, itt 30 hónapos futamidőt vállalva havonta 17 372 Forint a törlesztőrészlet.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása