Önerő nélküli gyorskölcsön már havi 13e Ft-tól

Karácsony előtt szinte minden család sakkozik a pénzel, amit december hónapban kézhez kapnak, hiszen nem biztos, hogy minden karácsonyi ajándék megvásárlására elegendő a fedezetünk. Ilyenkor elkezdődik a csekkek csúsztatása, azaz a decemberi csekkeket január hónapban adjuk fel. És jön a kérdés gyorskölcsön vagy más hitel lehetőségbe bele ugorjunk-e?

Az is elképzelhető, hogy a szomszédtól vagy az egyik családtagunktól kérünk kölcsön. Van azonban más megoldás is, hiszen a pénzintézetek pontosan ezekben a nehéz helyzetekben kívánnak segítséget nyújtani a különféle gyorshitel konstrukciókkal.

hirdetes

A kérdés jogos és ha igen a döntés akkor melyik gyors hitel mellett tegyük le a vogsunkat, és egyáltalán hogyan válasszunk kölcsönt, mik a legfontosabb szempontok. THM, futamidő, fix törlesztő részlet, kell-e nekünk a biztosítás vagy az újra felvehető hitel – sok-sok kérdés amire amire nehéz választ kapnunk. Ehhez a felelős döntéshez ad segítséget a következő összefoglaló, érdemes tehát tovább olvasni, hogy az ajándékozás utáni időszak se legyen nagy tehet a számunkra.

gyorskölcsön ajándék vásárlásra
gyorskölcsön ajándék vásárlásra

Provident Maxi gyorskölcsön

A Provident Maxi kölcsöne egészen 1 millió forintos összeghatárig felvehető 30 hónapos futamidővel. A teljes futamidő alatt 1 315 600 forintot fogunk visszafizetni a Providentnek, tehát a kamat 315 600 forint. A havi törlesztőrészlet 43 854 forint, amelyet 30 hónapon keresztül szükséges mindig pontosan befizetni. A THM 24,89 % amely nem csak a kamatot, hanem a hitellel kapcsolatos összes díjat tartalmazza.

A gyorskölcsönhöz különféle szolgáltatásokat is választhatunk, ilyen az otthoni szolgáltatás, amely azt jelenti, hogy a pénzintézet képviselője saját otthonunkban adja át az igényelt kölcsön összeget és a törlesztőrészleteket is otthonunkban adhatjuk át neki minden hónapban. Az Előrelátó csomag is igen praktikus ezért érdemes átgondolni, ennek megrendelését is.

Egy véletlen bekövetkező haláleset során a bank eláll a kölcsön visszafizetésétől és az ügyfelek a kölcsönszerződéstől 30 napon belül bármikor elállhatnak mindenféle ellenérték megfizetése nélkül. Emellett csoportos élet- és balesetbiztosítást is rejt a csomag, amely szintén nagy segítség lehet váratlan helyzetekben.

A Cofidis Megújuló Hitel 500 ezre csak havi 16.032 forintba kerül

A Cofidis Megújuló Hitel is segíthet a karácsonykor beálló ajándékvásárlási vészhelyzetben. Váratlan vészhelyzetekre egészen 500 000 forintig nyújt kölcsönt a pénzintézet.

A folyamatosan visszafizetett tőkerészt pedig újra és újra felvehetjük. Havonta 16 032 forintot kell visszafizetni, amely nem jelent túl nagy terhet egyetlen család számára sem. Lehetőségünk van egy online előminősítésen is átesni, így nagyon gyorsan megtudhatjuk, hogy a bank megadja-e számunkra az áhított gyorskölcsönt vagy sem. Személyes ügyintézéshez szintén egy űrlap kitöltésével kérhetünk visszahívást.

A kölcsön futamideje rugalmas, így azt bármikor visszafizethetjük, ha éppen jobban állunk anyagilag és szeretnénk szabadulni a kötöttségtől. Folyósítási, előtörlesztési és kezelési díjat egyáltalán nem számolnak fel. A hitel mellé bárki igényelhet hitelfedezeti biztosítást, amely segít a váratlan helyzetekben és nem kell azért aggódnunk, hogy a bank elviszi a házat vagy a lakást.

Azoknak a BAR listásoknak is jó hírünk van, akik már kifizették tartozásukat, hiszen nekik is engedélyezi a bank a hitelfelvételt. A lényeg, hogy legyen egy bankszámlánk, amiről a tartozást minden hónapban ki tudjuk egyenlíteni és rendelkezzünk minden szükséges dokumentummal a hiteligénylés pillanatában.

Budapest Bank hűség hitel – gyorskölcsön fix törlesztővel

A Budapest Bank Hűség Hitel szintén egy nagyon jó gyorskölcsön, amely fix törlesztőrészletet garantál egészen a futamidő végéig. Kedvező konstrukciókat is kínálnak azoknak a Budapest Bank ügyfeleknek, akik rendelkeznek fizetési számlával vagy befektetési kártyával. Erre a kedvezményre, azok az ügyfelek is jogosulttá válnak, akik a hiteligénylés pillanatában hajlandók a banknál fizetési számlát nyitni. A THM mindösszesen 20,5%, amely már minden költséget tartalmaz.

Hűség hitelnél a rögzített és garantált kamat mértéke 18,5%. A gyorskölcsön 500 000 és 6 000 000 forint között igényelhető. A választható futamidő 12 és 84 hónap között szabadon választható. Csoportos beszedési megbízással vagy állandó átutalási megbízással lehet törleszteni a Hűség Hitelt. Egy 3 millió forintos hitelt 60 hónapra 18,5 százalékos kamat mellett 78 611 forintos havi törlesztőrészlettel igényelhetünk. A 3 millió forintra összesen 1 716 660 forint költséget, adót és díjakat fogunk kifizetni. A THM a már említett 20,5% lesz.

Oney végig fix gyorskölcsön

Az Oney Végig fix gyorskölcsön 300 000 – 6 000 000 forintig igényelhető. 12-84 hónapig terjedhet a kiválasztott futamidő. 300 000 forintot 1 évre, azaz 12 hónapra 28 633 Ft havi törlesztőrészlet megfizetése mellett tudunk igényelni. 343 596 forint lesz a teljes visszafizetendő végösszeg, ami segít a karácsony előtti vásárlási gondok kiküszöbölésében.

A törlesztőrészlet egészen a futamidő végig változatlan marad, így nem kell azért aggódni, hogy váratlan plusz kiadások érnek bennünket a 12 hónap alatt. A Végig fix személyi kölcsönnél nincsen árfolyamkockázat és kényelmesen akár otthonunkból is igényelhető. Ezen felül bármelyik Auchan Pénzügyi Sarokban is kitölthetjük a szükséges hiteligénylési formanyomtatványokat.

Jövedelem átutalásra és számlanyitásra nem kötele bennünket az Oney, így a már meglévő számlánkról tudjuk minden hónapban kifizetni a törlesztőrészleteket. Kezes és ingatlanfedezet sem szükséges, így biztosak lehetünk abban, hogy nem kerül veszélybe otthonunk, de természetesen hitelfedezeti biztosítást is köthetünk a váratlan helyzetek elkerülésére.

A Cetelem Saját Ritmus személyi kölcsön gyorskölcsön

A Cetelem Saját Ritmus személyi kölcsön többféle hitelcélra is választható, így nem csak a karácsonyi vásárlásokat tudjuk ebből finanszírozni. Adósságrendezésre, ajándékvásárlásra, autóvásárlásra, családi eseményekre, ingatlan felújításra, ingatlan vásárlásra, lakberendezésre, műszaki és háztartási cikk vásárlásra, orvosi kezelések finanszírozására és tanulmányok kifizetésére is fordíthatjuk. jelenleg minden kölcsön felvétele mellé még egy 25 000 forintos online vásárlási utalványt is biztosít a Cetelem, ezért most igazán érdemes csatlakozni a hitelfelvevők közé.

A vásárlási utalványt mindazon ügyfelek megkapják, akik minimum 2 millió forintos kölcsönt igényelnek. A 2 millió forintból nem csak a karácsonyi ajándékvásárlást, hanem esetleg egy használt autó vásárlást is finanszírozhatunk, ezért érdemes alaposan átgondolni, hogy mekkora kölcsönt szeretnénk most igényelni. Ha 1 millió forintos kölcsön felvétele mellett döntünk, akkor 72 hónapra havi 21 139 forintos törlesztőrészlet megfizetésével érdemes kalkulálnunk.

Az éves kamat fix 9,99 % amely igen jónak mondható a hitelek között. Láthatjuk, hogy számtalan banknál felvehetjük az áhított hitelt, de érdemes alaposan átgondolni, hogy mégis melyik pénzintézet legyen nálunk a befutó. Az interneten megtalálható kalkulátorok nagy segítséget fognak nekünk nyújtani a végleges döntés meghozatalában. Itt minden banknál megtekinthetjük, hogy az adott kölcsönt mekkora havi törlesztőrészlettel tudjuk felvenni.

Apró betűs rész fontossága

Nagyon fontos, hogy a bankok által közölt kondíciókat is alaposan böngésszük át, és ha lehet minden apróbetűs részt olvassunk el. Ha bármivel kapcsolatban kérdés merülne fel bennünk, akkor a banki ügyintézők mindenben állnak szíves rendelkezésünkre. Ilyenkor karácsonykor érdemes a különféle akciókra is odafigyelni, hiszen számtalan plusz költségtől szabadulhatunk meg.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása