Nyerj IKEA ajándékkártyát a Citromail kérdéseinek megválaszolásával

A Citromail az IKEA segítségével ünnepeli megújulását, hiszen minden felhasználónak levelet küld, amelyben felkínálja egy ajándékkártya megnyerésének lehetőségét.

Az ajándékkártyára bárki szert tehet, aki egy egyszerű kérdőívet kitölt és visszajuttatja a Citromail csapatának. A 20 000 forint értékű ajándékkártya sokaknak jól jöhet még akár karácsony után is.

hirdetes

IKEA kártyával mit kezdhetünk?

Az IKEA ajándékkártya garantáltan örömet szerez bárkinek. Az ajándékkártya tulajdonképpen egy helyettesítő fizetőeszköz, amelynek segítségével nem szükséges készpénzben kifizetni a kiválasztott terméket. Magyarország bármelyik IKEA áruházában fizethetünk vele még az internetes áruházakban is.

Az IKEA étteremben, a svéd finomságok boltjában, a Fánk Shopban és a Kávézóban nem lehet felhasználni. Nem szükséges egy összegben elkölteni a kártyán található összeget, hiszen azt részletekben is levásárolhatjuk.

IKEA ajándékkártya
IKEA ajándékkártya

Ezek az ajándékkártyák mindig átruházhatók, így ha úgy gondoljuk, hogy ajándékba adjuk, akkor is tökéletes megoldást nyújt. Az IKEA áruházban bútorok és lakberendezési kiegészítők sokasága közül válogathatnak a boldog ajándékkártya tulajdonosok. Az áruház azon túl, hogy értékesíti a különféle termékeket, házhoz szállítást, összeszerelést és szakipari szolgáltatásokat is kínál.

Az IKEA weboldalán ezen felül számtalan ingyen elérhető tervezőprogramot is találunk, amelyek használatával mi is sokkal jobban be tudjuk rendezni otthonunkat a mai kor divatjának megfelelően.

Érdemes ezt a lehetőséget is kihasználni, hiszen teljesen ingyenes. Akik már teljesen kifogytak az ajándékozási ötletekből azoknak az ajándékkártya hatalmas segítséget jelent, hiszen így nem kell gondolkodni azon, hogy kinek milyen ajándék lenne a megfelelő, ezen felül természetesen mellé nyúlni sem tudunk, így biztosak lehetünk abban, hogy akinek adjuk az pontosan olyan terméket fog megvásárolni, amelyre ténylegesen is szüksége van.

Citromail játéka az IKEA-val

Az ajándékkártyákat az IKEA és a Citromail közös játékában meg lehet nyerni, de természetesen az áruház pénztáránál is meg lehet vásárolni. Ezt a kártyát utána mi tölthetjük fel egy teljesen szabadon választott pénzösszeggel. Az összeg maximum 250 000 Ft lehet, amit rá lehet tölteni a kártyára. Magyarország bármelyik IKEA áruházában fel lehet használni, így nincsen igazából helyhez kötve, így bármelyik kerületben is él az ajándékozott biztosan eljut majd a hozzá legközelebb eső áruházba.

IKEA és a Citromail játéka
IKEA és a Citromail játéka

Hogyan kell használni az IKEA ajándékkártyát?

Az ajándékkártyákat mindig vásárlás után a pénztáraknál kell felmutatni és itt vonják majd le az egyenlegből a vásárlás értékét. Az áruházakban bármikor le lehet ellenőrizni a kártya aktuális egyenlegét. A kártya a legelső feltöltéstől számított 5 évig érvényes, így nem fontos azonnal elkölteni az egyenleget.

Ezzel a praktikus kártyával nagyon sok szerettünknek okozhatunk kellemes meglepetést, amely bizony most karácsony előtt pont jól is jön. Az Ikea természetesen nem zárkózik el az elől sem, hogy üzleti ajándékozásban nyújtson segítséget, így akár ügyfeleinknek, akár munkatársainknak is ajándékozhatunk egy feltöltött kártyát. Érdemes ezt karácsonykor vagy céges évfordulók idején megtenni, hiszen így nagyon sok gondtól szabadulhatunk meg.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása