A nagyobb áruházak ezekkel az áruhitelekkel toboroznak vásárlókat

Ma már nem csodálkozunk azon sem, hogy az áruházakba érve szórólapokat osztogatnak, hogy vegyük fel az áruhitelt. Első körben mindenki ki szeretné dobni ezeket a szórólapokat, de nem minden esetben érdemes.

Számtalan olyan áruházak által kínált ajánlattal is találkozhatunk, amikor érdemes tényleg igénybe venni az áruhitelt. Sok helyen 0%-os THM akciókat is szerveznek. Nézzünk egy pár kedvezményes lehetőséget a nagyoktól.

hirdetes

A Media Markt most 0% THM mellett kínálja az áruhitelt

A sokak által kedvelt és gyakran látogatott áruházban most 0% THM mellett, 10 hónapos futamidőre vehetjük fel a hitelt. Az ajánlatuk minden műszaki termékre érvényes. A tizedelő áruhitelt a Budapest Bank biztosítja a vásárlóknak. Kizárólag átutalással vagy csoportos beszedési megbízással lehet igénybe venni az áruhitelt. 25 ezer és 2 millió forint közötti összegre 10 hónapos futamidő alatt 0% a THM. 500 ezer forintig önerőt egyáltalán nem kér a bank.

A Media Markt-ban az ASUS VivoBook Max már 79 990 forinttól elérhető, amit a nagyobb gyerekeknek már nyugodtan megvásárolhatunk, hiszen az iskolai feladatok elvégzéséhez igen nagy segítséget nyújthat. Természetesen lehetőség van nyomtatót is vásárolni, amelyek közül a HP DeskJet 4535 multifunkciós nyomtató már 20 609 forinttól hazavihető. Körül néztünk a háztartási gépek között is, hiszen a hitel segítségével akár a hűtőgépet vagy a tűzhelyt is lecserélhetjük.

Az AEG S 53630-as hűtőgép jelenleg 152 999 forint, amelyre majdnem 17 000 forint kedvezményt adnak. Jelenleg a Mora tűzhelyekre van hatalmas akció, de aki Gorenje párti az is jól járhat, hiszen a Gorenje kombinált gáztűzhelye 89 999 forintért hazavihet. Akik még a mosógépet is lecserélnék, azoknak itt a Whirlpool akciós mosógép, amely elöltöltős változatban már 69 999 forintért hazavihető.

A Praktiker is beállt az áruhitelezők sorába

A 0% THM mellett felvehető áruhitel már a Praktiker áruházaiban is igényelhető. 300 ezer forint kölcsönösszegig 0% a THM, efelett azonban önerő szükséges, amely 20%. Futamidő szempontjából igen rugalmasak, hiszen 6-48 hónapig is terjedhet. A kölcsönt maximum 1 millió forintig folyósítják a termékek megvásárlására. Amint elbírálják a hitelt a kiválasztott termékeket azonnal haza is lehet vinni.

Jelenleg a Praktikerben a fürdőszoba bútorok akciós árakon érhetők el, valamint megkezdték az őszi felkészülést is, hiszen a kültéri hősugárzókra is akciót hirdettek. A hősugárzók nagyon sokat segíthetnek egy őszi buli megszervezésében is, hiszen kellemes meleget adnak a szabadtéri sütögetésekhez, baráti beszélgetésekhez, kártyapartikhoz. Természetesen az ősz a bográcsozások időszaka is, így már most szezonvégi vásárt hirdettek. A bográcsállványt már 1999 forintért, a 22 literes bográcsot pedig 4499 forintért vásárolhatjuk meg.

Azok, akik inkább a fürdőszobájukra költenének, most érdemes megvásárolni a Desy komplett fürdőszobabútort, hiszen csak 14 990 Ft. A tükrök a pakolós szekrények is mind kedvezményes áron érhetők el, így lehetőségünk van akár a teljes fürdőszoba berendezését kicserélni.

A Decathlon áruhitele segíti a sportolni vágyókat

A Decathlon termékeit és természetesen megfizethető árait egyre többen kedvelik. Iskolakezdéskor itt az összes tornaszert megvásárolhatjuk, illetve az edzésekre is felkészülhetünk. Most az Oney nyújt segítséget abban, hogy a 0% THM mellett az áruhitelt felvegyük. 250 ezer forint igénylése esetén 24 hónapos futamidő mellett, havonta 12 523 forint lesz a törlesztőrészletünk. 200 ezer forint alatt nem szükséges önerő, 200 ezer és 300 ezer forint között 10% önerőt kérnek, efelett pedig 20%-ot. A kölcsönt a már megszokott feltételek teljesülése mellett folyósítják számunkra.

A kölcsöntermék mellé lehetőség van hitelfedezeti biztosítást is kötni, ez főleg a nagyobb összegek igénylésekor átgondolandó. Nagyon sok élethelyzetben jelenthet könnyebbséget egy ilyen biztosítás megléte. Jelenleg iskolakezdésre az Ortengo teniszcipőt ajánlják, amely fehér és kék változatban érhető el 2790 forintért. Emellett az iskolai tornaórákra is kínálnak rövid nadrágokat, amely már 990 forintért megvásárolható.

A tornapóló 590 forint és a melegítő együttes pedig 2990 forint. Sport táskákat már 1490 forinttól kínálnak, amelyek közül a KIPSTA táskát érdemes kiemelnünk. A kék és rózsaszín táska tökéletes megoldást nyújt a tornaszerek tárolására. A KIPSTA márka teremfutball cipője több színben és méretben is elérhető 5990 forintos áron.

Láthatjuk, hogy a tornaszerek megvásárlása mellett még mindig marad az igényelt összegből, így bátran össze lehet szedni a márkásabb túrafelszereléseket is a család többi tagjának.

Gyors és a könnyű

Láthatjuk az áruhitelek milyen szélesen érintik ma már a kereskedelmet, ami abból a szempontból nagyon jó, hogy egy kiszámítható kölcsönhöz juthatunk pár perces hitelelbírálat után. Így aki műszaki vagy háztartási cikket vagy akár sport és szabadidős tevékenységhez szükséges felszerelést szeretne vásárolni, de éppen nincsen sok pénze annak egy lehetséges megoldást nyújt az áruhitel lehetősége. Amit minden esetben gondolja át meddig ér a takarója, vagyis mekkora törlesztőt tud úgy bevállalni, hogy esetleges pénz kiesés során sem lesz bajban.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása