Mindent az Oney áruhitelről

Az Oney áruhitel egy relatíve ismeretlen kölcsönkonstrukció az emberek előtt, holott többek között az Auchan és a Decathlon üzleteiben is ez a pénzintézet biztosítja az emberek számára az efféle termékkölcsönöket.

Az Oney lehetőséget biztosít arra, hogy ezekkel a hitellehetőségekkel bárki, aki betér valamelyik általuk támogatott üzletbe, akár 0 forint kezdőrészlet vagy önrész befizetése nélkül, néhány perccel a papírmunka elintézést követően hazavihesse a kiválasztott terméket, ezáltal legyen szükség gyorsan akár egy új hűtőre, mosógépre vagy tűzhelyre, a kölcsön által mindez nem jelent majd problémát, ha megfelelünk a feltételeknek.

hirdetes

Az Oney áruhitel felvételének folyamata és előnyei

Az Oney áruhitel kapcsán az egyik legnagyobb előny, hogy alighanem az egyik legkönnyebben és legegyszerűbben felvehető ilyen kölcsönről van szó. Az ügymenet elindításához elsőként ki kell választanunk a számunkra megfelelő terméket, jelezni az eladó irányába, hogy részletfizetéssel szeretnénk megvásárolni, majd igényünkkel és a szükséges papírokkal együtt felkereshetjük az áruház pénzügyi sarkát és banki alkalmazottját, aki rögzíti a hiteldossziét. Itt kerül sor az adatrögzítésre, a hitelbírálatra, valamint minden más egyeztetésre is, miközben még a helyszínen választ kaphatunk kérdéseinkre, illetve néhány percen belül eldől, hogy hozzáférhetünk-e a kölcsönhöz vagy sem.

Az Oney áruhitel előnye, hogy pénz nélkül, nagyon egyszerűen is lehetőségünk nyílik a vásárlásra, csak a megfelelő dokumentumoknak és iratoknak kell nálunk lennie, amelyeket a hitel ügyintézőjének benyújtva megkezdhetjük a hitelbírálatot. Az áruhitel segítségével lehetőségünk nyílik mindemellett széles hiteltermék-skálából választani, hiszen az Oney lehetőséget biztosít a rugalmasságra, ezáltal a számunkra leginkább megfelelő összeget, futamidőt, kombinációt és más egyebet állíthatjuk össze magunknak ahhoz, hogy az a leginkább illeszkedjen költségvetésünkhöz és elképzeléseinkhez.

Az Oney áruhitel mellé mindezen túl még hitelfedezeti biztosítást is köthetünk, aminek köszönhetően mindig biztonságban is érezhetjük majd magunkat, így legyen szó váratlan eseményről, munkahelyünk elvesztéséről, betegségről vagy elhalálozásról, a biztosító akár a hitelösszeg teljes megtérítését átvállalja.

Amit az Oney áruhiteléről még tudni kell

Az Oney mindemellett rengeteg más egyéb előnyt is garantál árukölcsöne mellé, így a hitel összege például akár 2 millió forintig is terjedhet, de a legkülönlegesebb, hogy akár már 19 ezer forinttól is igénybe vehetjük – méghozzá ritka eset, de munkáltatói igazolás és kezes nélkül is. A rugalmasságnak köszönhetően lehetőségünk nyílik többféle konstrukció kiválasztására, miközben a terméket akár saját erő befizetése nélkül is elhozhatjuk, miközben a visszafizetést teljesen költségvetésünkhöz ütemezhetjük.

A feltételek kapcsán azt kell tudni, hogy minden esetben csak nagykorú, cselekvőképes személy élhet a kölcsönnel, akinek ezen túl természetes személynek kell lennie, és rendelkeznie kell állandó magyarországi lakcímmel is. Mindezen túl bizonyos esetben fontos az igazolt, rendszeres jövedelem, és az is, hogy a munkahelyen állandó bejelentéssel bír, nem próbaidős, és nem áll felmondás alatt sem. Az Oney áruhitel feltételei kapcsán fontos még, hogy rendelkezzünk állandó telefonos elérhetőséggel, ami lehet akár vezetések, akár mobilos szolgáltatás is, a lényeg az, hogy előfizetéses szerződésről legyen szó.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása