Milyen Otp számlacsomagok közül választhatunk 2022-ben?

Az OTP számlacsomagok tekintetében nagyon széles kínálatot vonultat fel az ügyfeleknek. Ma már teljesen online meg lehet nyitni az OTP Bank által kínált bármely számlacsomagot. Elég egy videóhívás során beazonosítani magunkat és a számlánk nagyon gyorsan rendelkezésünkre áll. Jelenleg akciót hirdettek meg a számlacsomagokra, így 6 hónapon keresztül a számlavezetési díjat elengedik a banknál. További kedvező ajánlatuk, hogy a folyószámlához kapcsolódó első kártya esetében eltekintenek az első éves kártyadíjtól. Most nézzük meg, hogy pontosan milyen Otp számlacsomagok közül tudunk választani.

Otp smart számlacsomag

Az OTP smart számlacsomag a 18 és 35 év közöttieknek ajánlott, amely leginkább az online ügyintézést támogatja. A számlacsomagot teljes mértékben hozzá lehet igazítani a használati szokásokhoz. A számlavezetés jelenleg 0 Ft, de ehhez le kell igazolni legalább egy minimálbért a banknál. Ha nem rendelkezünk minimálbérrel, akkor a számlavezetés havonta 829 Forint lesz. OTP ATM-ből a készpénzfelvétel díja 118 Forint és a felvett összeg 1,49%-a. Ha idegen automatából vesszük ki a pénzt akkor 1174 Forint lesz a felvétel díja és erre jön rá a kivett összeg 0,6%-a. Átutalási díjat is felszámolnak, amely a kivett összeg 0,2%-a, de maximum 6000 Forint. A számlához kapcsolódó internetbanki szolgáltatások viszont teljesen ingyenesek.

hirdetes

Mint már írtuk ez a számla leginkább azoknak kedvező, akik minden pénzügyi tranzakciót a netbankáron keresztül önállóan bonyolítanak le. Azonban, ha elakadunk a netbankár felületén, akkor a telefonos ügyintézés 293 Ft/nap és a bankfióki ügyintézés pedig 590 Ft/nap. A csoportos beszedési díjakért 29 Forintot kell majd fizetni. Jó hír viszont, hogy a számlánál különféle kedvezménycsomagok közül lehet választani. Árfolyam + kedvezményes számlacsomag elem 99 FT/hó.

Havi 2 díjmentes készpénzfelvétel csak belföldi OTP ATM-ből 412 Ft/hó. Az 5 díjmentes felvétel 705 Ft/hó. Smart sms csomag 354 FT/hó, míg a Mindennapi Biztonság csomag 532 FT/hó. Tranzakciós csomag 234 FT/hó és az elektronikus változata pedig 167 Ft/hó. All in csomag is választható, amelynek ára 1 777 Ft/hó.

Otp net számlacsomag

Az Otp net számlacsomag sajnos már nem választható az OTP-nél de az ehhez kapcsolódó szolgáltatások még igen, így aki ezzel a számlacsomaggal rendelkezik az még elérheti a kedvezményes szolgáltatásokat. Új betéti kártya, Zöld számlakivonat és Folyószámlahitel is igényelhető a Net számlacsomaghoz.

A net számlacsomaggal rendelkezők ingyen követhetik pénzmozgásaikat az internetbankon és a mobilbankon keresztül, valamint a telebankárt is ingyenesen vehetik igénybe. Minden 3. csoportos megbízást kedvezményes áron indíthatnak és 1 tulajdonos további 1 főnek webkártyát igényelhet teljesen díjmentesen. Ha 2 számlatulajdonosa van a számlának, akkor további 2 főnek igényelheti díjmentesen és így tovább.

Ha folyószámlatulajdonosként folyószámlahitellel is rendelkezünk, akkor díjmentes a keretkihasználási jutalék. A Zöld számlakivonat segítségével sokkal gyorsabban hozzájuthatunk a havi bankszámlakivonatokhoz, hiszen nem kell megvárni amíg ideér vele a postás. Akár több évre visszamenőleg is le lehet kérni a számlamozgásokat és otthonunk kényelméből nyomtathatjuk ki a kivonatokat. Maga az elektronikus számlakivonat teljesen díjmentes, így, ha vállalkozásunk van, akkor nagyon sok pénzt tudunk megtakarítani havi szinten.

Otp tempo számlacsomag

Az OTP tempo számlacsomag sem elérhető már az OTP-nél de akik rendelkeznek a számlacsomaggal azok a net számlacsomagnál felsorolt kiegészítő szolgáltatásokat még mindig igénybe vehetik. Ez a csomag minden negyedik csoportos beszedési megbízás díjából kedvezményt biztosít, emellett az OTP tempo számlacsomaggal rendelkezők devizaszámla vezetés esetén 50 százalékos számlavezetési díjkedvezményt kapnak.

Otp számlacsomag váltás online

Az új bankszámlanyitás aloldalon természetesen bármikor lehetőségünk nyílik a számlacsomag váltásra akár online is, egy rövid videós beazonosítást követően. Nincsen más teendőnk, mint amikor megjelenik egy új számlacsomag, amely számunkra is kedvező, akkor elindítjuk a csomagváltást az interneten keresztül.

Otp lakossági számlacsomagok -az Otp számlacsomagokról bővebben

Az OTP-nél jelenleg is számtalan számlacsomag közül lehet választani. Fiataloknak és pályakezdőknek ajánlják a Junior és a Smart számlacsomagokat. A rendszeres jövedelemmel rendelkezőket várják az Aktív ajánlat és a Klasszikus ajánlat csomagokkal, amelyekkel Bázis számlát lehet nyitni. A Prémium ügyfeleket szintén egy bázis csomaggal várják, de ez egy különleges ajánlatot is tartalmaz.

A számlavezetés és a Prémium szolgáltatás jelenleg minimum 500 000 Forintos jövedelem esetén érhető el, vagy azok számára, akik rendelkeznek minimum 7,5 millió Forint megtakarítással. Ebben az esetben a havi díj 1153 Ft. A Prémium csomagot azoknak az ügyfeleknek ajánlják, akik kiemelt kiszolgálásra vágynak és szeretnének időt és pénzt megtakarítani a szolgáltatás igénybevételével. A csomagban személyre szabott tanácsadás is szerepel, valamint szekértő Prémium tanácsadók foglalkoznak az ügyfelekkel. A széleskörű banki termékismerettel rendelkező Prémium tanácsadók minden esetben naprakész információkkal segítik ügyfeleiket. Segítenek a pénzügyi tervezésben, hiszen a pénzügyi célokhoz teljesen igazodó megtakarítási portfóliót állítanak össze.

A Prémium ügyfelek a bankfiókokban elsőbbségi kiszolgálást élvezhetnek, de ezt csak az erre kijelölt fiókokban lehet igénybe venni. A Prémium tanácsadókkal minden esetben előre le kell egyeztetni az időpontot. A Prémium ügyfelek emellett gyorsszámhívó szolgáltatást is igénybe vehetnek, így a gyorsabb ügyintézést egy külön menüpont segíti az ügyfélhívón. Az ügyfelek használhatják a Prémium vonalat, amelyet a 36 1 3 666 333-as számon érhetnek el. A tanácsadók azonnal elérhetők és így a nap 24 órájában el lehet intézni gond nélkül a bankügyeket.

Az OTP számlacsomagok közül bárki kiválaszthatja a számára megfelelőt, hiszen igen széles a termékpaletta.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása