Milyen esélye van az otp gépkocsinyereményre?

Az OTP gépkocsinyeremény sorsolás nyereményalapja a betétek kamatjaiból áll össze. Minden hónapban kisorsolják a nyereményautókat. Minél nagyobb összegű betétet nyitunk, annál nagyobb az esélye annak, hogy nyerjünk a sorsoláson. Hagyományos betétkönyv és elektronikus betétkönyv formájában is meg lehet nyitni.

A hagyományos betéteket bármelyik bankfiókban meg lehet nyitni és nem szükséges hozzá bankszámlával rendelkezni. Azok, akik jobban kedvelik az internetes ügyintézést és rendelkeznek OTP folyószámlával, illetve OTPdirect belépéssel, ott is benyújthatják igénylésüket.

hirdetes

A megvásárolt betétekkel egészen addig folyamatosan részt lehet venni a sorsolásokon, amíg azt vissza nem váltjuk, így ha egy betétünk van, akkor azzal akár többször is lehet nyerni. A betét további előnye, hogy bármikor visszaváltható és a nyeremény összege soha nem évül el valamint szabadon ajándékozható.

Milyen nyereményeket sorsolnak ki és milyen címletekben lehet megvásárolni a betétet?

Az OTP gépkocsinyeremény sorsolás minden hónapban megrendezésre kerül, és azok vehetnek részt rajta, akik már legalább 1 hónapja megnyitották a betétet. A havi sorsolásokon felül minden negyedévben újabb sorsolást tartanak, ahol további extra nyeremények lelnek gazdára.

Az extra sorsolásokon azok a betétek vehetnek részt, amelyek már legalább a sorsolás előtt 3 hónappal megnyitásra kerültek. A betétetek 5000 Ft, 10 000 FT, 20 000 Ft és 50 000 Ft címletekben lehet megnyitni. Az 5000 forintos betétet csak bankfióki ügyintézéssel lehet megvásárolni.

Lehet-e ajándékba adni, illetve kell-e adózni a nyeremény után?

A betétkönyveket lehet ajándékba is adni, ám ehhez személyes adatok megadása szükséges az ügyintézés során. Személyesen a bankfiókban és az OTPdirect-en keresztül is el lehet intézni a betét nyitást. A betét nyitása során szükség lesz az ajándékozott nevére, a születési helyére és az idejére, valamint az ajándékozott édesanyja nevére.

A nyeremények után nem kell adót fizetni, hiszen a kamatot terhelő adót a bank számolja majd el. A kisorsolt nyeremények már az adóval csökkentett értéket jelzik.

Kiknek ajánlják az OTP gépkocsi nyereménybetétkönyvet?

Mindazoknak, akik minimum 1 hónap megtakarítási időtávval terveznek, akik kedvelik az alacsony, egyszerű és egyben kamatmentes megtakarítási formát, akik a kamat helyett jobban kedvelik a nagyobb értékű nyeremény megszerzési módokat, akiknek fontos, hogy betétjük az OBA által biztosítva legyenek.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása