Mikor lehetnek fontosak a Budapest Bank telefonszámok?

A Budapest Bank telefonszámok és általában a banki telefonszámok nagyon sokszor fontosak lehetnek, hiszen bármikor akadhatnak kérdéseink vagy megoldandó problémáink, amelyekben csak az ügyintézők tudnak segíteni. Sokszor hiába rendelkezünk netbankár elérhetőséggel még sem tudunk azon keresztül minden hivatalos banki ügyet elintézni.

Budapest Bank ügyfélszolgálat

A Budapest Bank telefonszámok közül talán az egyik legfontosabb a Telebank – ügyfélszolgálat elérhetősége. A banki ügyintézőket a +3680350350 vagy a +3613733399 telefonszámokon érhetjük el probléma vagy kérdés esetén. Ezeken a telefonszámokon munkaidőben tudnak segíteni a kollégák, de emailben 24 órában elérhető a bank. Azonnali megoldást igénylő probléma esetén írjunk emailt a ugyfelszolgalat@mkb.hu címre.

hirdetes

Budapest Bank telebank menü

A Budapest Bank telebankot hívó ügyfelek a gördülékeny ügyintézés miatt különféle menüpontok közül választhatnak. Az 1-es menüpont az Új ügyfelek részére használható, a 2-es menüpont a korábbi MKB Bank ügyfelek részére van fenntartva, a 3-as menüpont a korábbi Budapest Bank ügyfeleinek nyújt segítséget, az 5-ös menüpontban a két bank fúziójáról kaphatunk bővebb felvilágosítást, valamint ebben a menüpontban tájékozódhatunk az éppen aktuális változásokról.

Budapest Bank egyenleg lekérdezés sms-ben

Minden főkártyabirtokos igényelheti az SMS info szolgáltatást. A kártyabirtokos minden vásárlásról, készpénzfelvételről és befizetésről sms értesítést kap a banktól. Ezekben az üzenetekben a bankszámla egyenleg is azonnal megjelenik, így nem kell külön lekérdezni vagy megtekinteni a netbankár felületet. Az üzenetek tartalmazzák az adott tranzakció pontos helyét, a számlán lévő és még felhasználható összeget, ha van akkor a hitelkeretet is. Mobiltelefonról a számlatulajdonosoknak lehetőségük nyílik a kártyát és a társkártyák letiltására is. Ez az utóbbi lehetőség akkor lehet nagyon fontos, ha elvesztettük vagy esetleg ellopták a kártyánkat. Ilyenkor azonnal kell cselekedni, hiszen minden perc számít.

Telefonon keresztül még arra is lehetőségünk nyílik, hogy az egyes számlák limitjeit mi magunk módosítsuk. Ha éppen egy nagyobb vásárlásra készülünk és tudjuk, hogy a jelenlegi limit miatt nem tudnánk lebonyolítani a tranzakciót, akkor arra a rövid időre mi magunk állíthatjuk át a limitet és gond nélkül le tudjuk bonyolítani a vásárlást. Ha nem tudjuk, hogy pontosan ezt hol és miként tehetjük meg, akkor a Budapest Bank telefonszámok bármelyikén azonnal felhívhatjuk a banki ügyintézőt, aki készséggel segít nekünk az eligazodásban.

Budapest Bank lakossági számlacsomagok

A Budapest Bank számlavezetési szolgáltatásainak számtalan előnye van, ezek közül érdemes a következőket felsorolni: országosan közel 100 bankfiók, pénzszállítói szolgáltatás, néhány bankfiókban postafiók és széf szolgáltatás. A céges ügyfelek anélkül is választ kaphatnak kérdéseikre, hogy befáradnának a bankfiókba, hiszen a vállalati kapcsolattartók mindenben segítséget nyújtanak, akár telefonon keresztül is. A bankfiókokban a kollégák segítenek a számlanyitás teljes lebonyolításában. A napi általános pénzügyek a digitális szolgáltatásoknak hála gyorsan és kényelmesen lebonyolíthatók. Az internetbankon keresztül utalásokat és rendszeres megbízásokat is kezdeményezhetünk és a mobil applikációban akár a forint átutalásokat is el tudjuk indítani, megnézhetjük az egyenlegünket vagy nyomon tudjuk követni a bankkártya tranzakciókat.

A Budapest Bank és az MKB Bank fúziója után a következő számlacsomagok közül választhatunk magánszemélyként. A Jóljáró csomag segítségével 4 legyet üthetünk egy csapásra: számlavezetés, megtakarítási számla, hitelkártya és folyószámlahitel. Jelenleg a csomagbeállítási és kártyakibocsátási díjakat ennél a csomagnál teljesen elengedik, így közel 10 000 Forintot lehet megtakarítani. Az SMS Plusz szolgáltatás első 6 havi díja 0 Ft és az első éves kártyadíjat sem kell megfizetni. A Belépő számlacsomag kedvező számlavezetési díjat, korlátlan számú és díjmentes bankkártyás vásárlást, díjmentes internetbanki és mobil appos szolgáltatást kínál. A számlavezetési díj 1000 Ft amennyiben vállaljuk, hogy elektronikus számlakivonatot kérünk. Amennyiben mégis a papír alapú kivonat mellett tesszük le a voksunkat, akkor a havi számlavezetés 1200 Forint lesz.

A Kedvezmény, Kedvezmény Plusz és Extra számlacsomag szintén a Belépő számlacsomag szolgáltatásaira vonatkozó kedvezményekkel vehető igénybe. Az extra csomag havi díja elektronikus kivonat mellett 0 Ft/hó, a Kedvezmény Plusz csomag 350 Ft/hó, a Kedvezmény számlacsomag pedig 500 Ft/hó. Az extra számlacsomag minimum 600 000 Forintos, a Kedvezmény Plusz csomag minimum 350 000 Forintos, míg a Kedvezmény számlacsomag minimum 100 000 Forintos rendszeres havi jóváírás vállalása esetén vehető igénybe. A Prémium számlacsomag legalább 8 millió Forintos átlagvagyon, valamint elektronikus számlakivonat mellett igényelhető. Számlavezetési díj 0 Ft, korlátlan számú díjmentes kártyahasználat, kedvezményes belföldi elektronikus forint átutalás, kedvezményes korlátlan belföldi forint csoportos beszedési megbízás, díjmentes netbank és üzenetküldő szolgáltatás, prémium bankkártya az első évben ingyenesen, kedvezményes készpénzfelvételi díj és prémiumbankkártya jár a csomag mellé.

A Menedzser számlacsomagot menedzsereknek, cégvezetőknek ajánlják. A csomagot választók 0 Ft számlavezetési díjat, 0 Ft SMS szolgáltatást, korlátlan számú díjmentes bankkártyás vásárlást és díjmentes Internetbank használatot kapnak. A Menedzser csomag havi díja 0 Ft, ha az elektronikus számlakivonat mellett teszik le a voksukat. A Budapest Bank telefonszámok ismerete minden számlacsomag esetében fontos lehet, hiszen ezeken a számokon tudunk pontos tájékoztatást kérni a banki ügyintézőktől.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása