Media Markt hitel igénylése és annak folyamata

A Media Markt hitel igénylése manapság gyakori. egyrészt mert ez a lehetőség jutányos feltételekkel kínál nagy előnyöket, másrészt mert a technika fejlődése oly rohamossá vált, hogy ma már nem csak a legszükségesebbeket vásároljuk meg és használjuk, míg el nem romlanak, hanem nagyon sok esetben egy új eszköz megjelenésekor azonnal le is cseréljük a régit.

A jobb teljesítmény, szélesebb funkció paletta vagy a jobb hangzás, képi minőség, esetleg energiatakarékosabb üzemmód mind csábítóan hat, de nem mindig van rá egyösszegben keret. Ekkor lép életbe a Media Markt hitel igénylés, mely könnyű, gyors és mint írtuk elfogadható feltételekkel juttat hozzá azonnal a kívánt árucikkhez. Na de nézzük, mit is kell tudni erről a szolgáltatásról!

hirdetes

Media Markt hitel online vásárláshoz – Cetelem Bank

A Media Markt hitel két banktól igényelhető, attól függően, hogy webáruházi vagy üzletben történő vásárlásról van-e szó A webáruházas megrendeléseknél a Cetelem Bank fog segíteni. A Cetelem Bank hitele a Media Marktban csak meghatározott termékkörre vehető igénybe és külön szabályok vonatkoznak az online áruhitelre.

Ha online áruhitelt igényelünk, akkor háztartási nagygépek közül a beépíthető eszközökre, hűtőszekrényekre, mosógépekre, szárítógépekre, mosogatógépekre, tűzhelyekre és páraelszívókra vehetjük fel. TV és audio eszközök esetén hitelt csak a LED TV, QLED TV, OLAD TV, 4K UHD TV és SMART TV kategóriákba tartozó árucikkeknél gondolkodhatunk áruhitelen. A hitelhez a megrendelésnek 50.000 és 500.000 forint közötti értékűnek kell lennie, melybe beletartozik a szállítási költség is. Az aktuálisan áruhitelre vásárolható termékek listáját a Media Markt weboldalán találjuk.

Media Markt hitel üzletben történő vásárláshoz – Budapest Bank

Amennyiben üzletben történő vásárlásnál szeretnénk áruhitelt igényelni, úgy a Budapest Bank fog ebben segíteni nekünk. Ha már eldöntöttük, hogy szeretnénk a Budapest Bank Média markt hitelét felvenni, magunkkal kell vinnünk személyi okmányainkat, rendelkeznünk kell igazolható havi legalább nettó 60.000 forintnyi jövedelemmel amennyiben MasterCard Standard és Gold kártyánk van, saját telefonvonallal (vezetékes vagy mobil), alkalmazottként 3 hónapos folyamatos munkaviszonnyal (igazolva), és egy olyan telefonszámmal, melyen a munkahelyünk cégjegyzésre jogosult tagját lehet elérni.

Amennyiben vállalkozóként igényelünk hitelt, legalább egy éves folyamatos magyarországi tevékenység igazolás szükséges azonos iparágon belül. természetesen a hiteligényléshez be kell tölteni a 18. életévet és bejelentett magyarországi lakhellyel kell rendelkezni.

Jól gondoljuk meg a hiteligénylést?

A hiteligénylés felelősségteljes dolog, ezért is van szükség oly sok papírra ahhoz, hogy megkapjuk. A webáruházi vásárláshoz kapható online hitelek könnyebben folyósított hitelek. Ahogy a kereskedelem egyre inkább átköltözik az online világba, a Bankoknak és webáruházaknak is szükségük van minden területen követni. A hatalmas verseny okán mára már szinte minden áruház rendelkezik webes felülettek, webshoppal és nagyon sokuk különböző bakokkal szerződve kínálnak online hitelt. A bankok szintén kénytelenek követni a változásokat, ha nem akarnak ügyfeleket veszíteni és új ügyfelektől elesni.

Az online áruhitel semmivel sem kockázatosabb, mint bármilyen más hitel. pontos tájékoztatást kapunk a visszafizetendő összegről, így nem kell rejtett költségektől vagy a hiteltörlesztő részlet változásaitól tartanunk. A megállapodáskor érvényes feltételek éppúgy mérvadóak a hiteltörlesztés legvégéig, mint egy bankban kötött hitelszerződésnél.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása