Lakáskassza kalkulátor

A lakáskassza kalkulátor abban segít nekünk, hogy előre kiszámoljuk, hogy mennyi hitelt tudnánk felvenni, illetve milyen típusú megtakarításokat tudnánk igénybe venni. A kalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatjuk, hogy időbeli és anyagi lehetőségeinkhez mérten milyen lehetőségünk van, és mely konstrukció lenne az, amely a számunkra a lehető legjobb ajánlatot tartalmazná.

Csupán annyit kell tennünk, hogy ellátogatunk az egyik olyan pénzintézet oldalára, ahol lakáskassza megtakarítás megkötésére van lehetőség, ilyen például az OTP, és ott beírjuk a számunkra ideálisnak gondolt adatokat.

hirdetes

Miért használjunk lakáskassza kalkulátort?

Ez alapján megtudhatjuk, hogy lehetőségünk lenne e olyan körülmények között megtakarítást indítani, ahogy gondoltuk. A lakáskassza kalkulátor segítségével kiválaszthatjuk, hogy milyen termékcsalád iránt érdeklődünk, itt választhatjuk a hitel és a hozam lehetőségeket is. Szintén válaszolnunk kell arra a kérdésre is, hogy mennyi ideig kívánunk takarékoskodni, valamint arra is, hogy mennyi pénzre lenne szükségünk ahhoz, hogy álmainkat megvalósítsuk.

A futamidő opciónál választhatunk 4, 5, 8 és 10 év közül. Ezeken kívül azt is kiválaszthatjuk, hogy mennyit tudnánk havonta takarékoskodni, és természetesen szintén a futamidőt.

A lakáskassza kalkulátor abban is segít nekünk, hogy melyik kondíciót melyikkel párosítva érdemes kipróbálnunk, így eldönthetjük könnyebben, és akár el is tervezhetjük, hogy melyik lakáskassza megtakarítás változatot vesszük igénybe.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása