Lakáshitel gyorsan egyszerűen ahogy sokan szeretnénk

Egy lakáshitel átfutási ideje nagy általánosságban rövidnek mondható, de természetesen vannak kivételek, ezáltal az átfutás számtalan dologtól függhet, például attól is, hogy mekkora vagy milyen típusú lakást vásárolunk, milyen az anyagi helyzetünk, vagy hol található a kérdéses ingatlan, amire a jelzálog rá lesz terhelve.

Optimális körülmények gyorsítják a lakáshitel ügyintézést

Ha a lehető leggyorsabban szeretnénk hozzájutni lakáshitelünkhöz, ahhoz nagyon fontos lesz, hogy szerencsések legyünk, ezen felül pedig megfelelő jövedelemmel rendelkezzünk, hiszen egy olyan igénylő, akinek magas a jövedelme, és egy elég nagy értékű ingatlanfedezetet tud felmutatni, az nyilván sokkal könnyebben és gyorsabban juthat lakáskölcsönhöz.

hirdetes

Ez azért van így, mert esetében sokkal kevesebb kizáró, illetve biztosító okokat kell keresnie a banknak, hitelét tehát könnyebb elbírálni, nem lesz szüksége adóstársa sem, sőt mi több, zálogkötelezettséget vagy esetleg pótfedezetet sem kell előírnia a banknak, ami újabb és újabb napokkal hosszabbíthatják meg hitelügyletünket.

A lakáshitel ügymenetét, illetve folyósítását számtalan tényező befolyásolhatja. A hátráltató tényező lehet példának okáért még az is, hogy a banknak az ügylethez minden fontos papírt, dokumentumot és okmányt is be kell kérnie az igénylőtől, ami egy személyi igazolvány esetében nyilván nem jelent problémát, de ha munkáltatói igazolásról vagy bérpapírról van szó, az – munkahelyünktől függően – újabb napokkal tolhatja ki a lakáshitel ügyintézését.

Ha egy nagyon standard lakáshitelről beszélünk, amivel kapcsolatban mindent elsőre el tudunk intézni, és minden rendben zajlik, általában még az is legalább egy hónapos időintervallumot vesz igénybe az igénylés leadásától kezdve a folyósítás napjáig bezárólag.

Gyorsító tényező, ha bankunktól kérünk lakáshitelt

Ha a lehető leggyorsabban szeretnénk lakáshitelt magunknak, a legelőnyösebb minden esetben az lesz, ha saját bankunkat választjuk, hiszen egy idegen banknál nem kapunk majd akkora kedvezményt, és komplikált is lesz mindent átvinni oda – így bankszámlánkat, csoportos megbízásainkat és így tovább. Amennyiben ugyanis van már számlánk annál a banknál, ahol lakáshitelt igényelnénk, akkor az alaposan lerövidítheti az ügyintézést, sőt mi több, akár komoly kedvezményeket is kaphatunk, ha arra a bankszámlára érkezik jövedelmünk, illetve még csoportos megbízásokat is intézünk róla.

Szintén elhúzhatja a lakáshitel ügyintézésének, illetve folyósításának folyamatát a kamattámogatás kérdésköre is, hiszen ha nem csak hitelbírálat van, hanem még a kamattámogatás jogosultságát is vizsgálni kell, ez nem csak napokkal, hanem hetekkel, bizonyos esetekben akár hónapokkal is elhúzhatja az ügyletet.

Természetesen minden kisebb vagy nagyobb bonyolítás, illetve probléma napokkal tolhatja ki a folyamatot, így például már olyan apróságok is, ha egyszerre több ingatlant szeretnénk bevonni az ügyletbe, de azok földrajzilag eltérő helyen vannak, és egészen más kategóriába tartoznak. Ilyenkor ugyanis az értékbecslőnek külön-külön ki kell menni minden helyszínre, és egyesével felmérni az ingatlanok állapotát, árát, ezt pedig bevezetni a hitelbírálatba.

Összességében tehát kijelenthető, hogy a lakáshitel folyósításának gyorsasága mindig a hitelbírálaton áll, illetve bukik, hiszen minél egyszerűbb lesz a dolga a banknak, minél simább és átláthatóbb az anyagi helyzetünk, illetve körülményeink, annál előbb juthatunk majd hozzá a pénzünkhöz.

Rate this post

Egy hozzászólás ehhez: “Lakáshitel gyorsan egyszerűen ahogy sokan szeretnénk

 1. Helló,

  Itt jön egy megfizethető kölcsön, amely megváltoztatja az életed örökre,
  Én vagyok Mr. James Cole tanúsított hitel hitelező, ajánlom kölcsön
  egyéni és az állami szektor, hogy szükségünk van a pénzügyi támogatás
  alacsony kamatláb 2%. Rossz hitel elfogadható, az üzleti
  Feltételek nagyon egyszerűek és considerate.You soha nem fogod megbánni
  semmit ebben a hitelügylet, mert én fog neked mosollyal.

  Cégünk már felvett egy csomó áttörést a rendelkezés
  első osztályú pénzügyi szolgáltatásokat ügyfeleink számára, különösen a területén
  Hitel szindikált befektetés biztosítása az egyének és a vállalatok.
  Hoztunk gyengélkedő iparágak vissza az életbe, és mi vissza a jó üzleti
  ötletek források álljanak rendelkezésre a fel kezdet. Van egy hálózat Befektetők
  hogy hajlandó biztosítani forrásokat bármilyen összeg az egyének és
  szervezetek kezdeni az üzleti és operations.i akarom, hogy megértse a
  Tény, hogy én Mr. James Cole van arra, hogy segítse a kevésbé anyagi kiváltság
  hogy újra a pályán azáltal, hogy minden típusú hitelek őket (unitycredit111@gmail.com)

  UnityCreidt Finance Company
  Szolgáltatásaink közé tartozik a következő:

  * Festival hitel
  * Gépjármű hitel
  * Cég hitel
  * Ramadan hitel
  *Építési kölcsön
  * Ingatlan hitel
  * Speciális eszközök
  * jelzálog
  * Lakáshitelek
  * Üzleti hitelek
  * Rossz hitelek
  * Kereskedelmi hitelek
  * Indítási felfelé forgóeszköz hitel
  * Építési hitel
  * Autó hitel, hotel hitel
  *Diákhitel
  * Személyi kölcsönök
  * Tartozások konszolidációs hitelek

  Mi a gyors, megbízható és őszintén mi karóra szó, nagyon dyanamic és hatékonyan működik, kínálunk finanszírozást egy nagyon alacsony kamatláb 2%. Minden érdekelt pályázók kapcsolatba velünk e-mailben; unitycredit111@gmail.com további információkért.
  Minden jót
  James cole
  Egyesült Államok

Vélemény - hozzászólás hozzáadása