Lakáshitel az Unicreditnél 2015-ben

Ha lakásvásárláshoz, felújításhoz vagy kibővítéshez szeretnénk hitelt felvenni, az Unicredit banknál számtalan különféle lehetőség közül válogathatunk magunknak, a pénzintézet ugyanis minden hitelügylethez és lehetőséghez más és más csomagokat állított össze ügyfeleinek.

Unicredit piaci kamatozású lakáshitele

Ideális vásárláshoz és építkezéshez egyaránt, sőt mi több, vásárláskor nem csak új, hanem használt ingatlanokra is fordítható 6,07 százalékos THM-mel.. A felvehető hitel összege ebben az esetben 1 millió forinttól 40 millió forintig terjed, a futamidő pedig 2-től akár egészen 30 évig is elhúzható. Segítségével lehetőségünk van 1, 3, 5, de akár még 10 évre is fixálni a kamatot, és mivel kombinálható a lakás-előtakarékossági szerződéssel, ezért a megtakarításunk 30 százalékáig akár évi 72 ezer forintos állami támogatásra is jogosultak vagyunk.

hirdetes

Otthonteremtő hitel az Unicredittől

Az Otthonteremtő hitellel az Unicredit hozzá segít minket álmaink otthonának megteremtéséhez. Elsődleges használt lakás vásárlására, vagy meglévő otthonunk felújítására, bővítésére, korszerűsítésére szolgál. Előbbi esetben 6,16 százalékos, utóbbinál 6,19 százalékos THM-mel számolhatunk, az összegek tekintetében pedig 1 millió forinttól akár 10 millió forintig is igényelhetünk összeget, de korszerűsítés esetén az alsó határ akár 500 ezer forint is lehet.

Az otthonteremtő hitel futamideje 2-től 30 évig is terjedhet, és 5 évig állami kamattámogatást is kérhetünk hozzá, a törlesztő-részletet és a kamatot pedig akár 1-től 5 évig is fixálhatjuk. A hitel érdekessége, hogy akár 6-12 hónapos türelmi idővel is igényelhetjük, amivel a tőketörlesztés megkezdését későbbre lehet halasztani, noha ezzel a megoldással a később fizetendő törlesztő-részlet összege magasabb lesz.

Stabil kamat lakáshitel 2015-ben az Unicredit banktól

A Stabil kamat lakáshitel az Unicredit egyik különleges kölcsöncsomagja, amellyel használt vagy új lakást egyaránt vehetünk, de akár lakásfelújításra is fordíthatjuk, előnye pedig, hogy rögzített törlesztő-részleteinek köszönhetően pénzügyeink kiszámíthatóbbá teszik az ügyletet, ezáltal könnyebben tudunk majd előre tervezni. A Stabil kamat lakáshitel 7,72 százalékos THM mellett igényelhető, előnyei pedig, hogy a bank elengedi a hitelösszeg utalási díját, és visszatéríti az értékbecslési és közjegyzői okirat díját is.

A hitel rendkívül rugalmas, ezáltal mi dönthetjük el, hogy a fentiek közül mire fordítjuk, hogy kérünk-e hozzá 6-12 hónapos türelmi időt, illetve azt is, hogy milyen ingatlant ajánlunk fel hozzá fedezetként. A Stabil kamat lakáshitel teljes futamidejére 0,50 százalékos aktív kedvezmény igényelhető, amivel csökkenthető a törlesztés. Ennek a feltétele az, hogy a hitel törlesztésére fenntartott bankszámlára minden hónapban legalább 120 ezer forintos jóváírás érkezzen, és legalább 15 ezer forint értékben vásároljunk valamit a bankkártyával.

Unicredit Előrelátó hitel

Ha már a lakásvásárlás előtt tudni akarjuk, hogy mennyi hitelt vehetünk fel, az előrelátó hitel tökéletes választás lesz számunkra, ezáltal annak fényében kutakodhatunk majd új, vagy éppen használt lakás után, hogy tudjuk: pontosan mekkora összegből gazdálkodhatunk.

Az Előrelátó hitel az Unicredit egyik kamattámogatott lakáshitele, amivel akár 40 millió forint is igényelhető, a futamidő pedig 2 évtől 30 évig is terjedhet. A bank lehetőséget biztosít mellette arra, hogy fixálhassuk a kamatot és a törlesztő-részleteket, így akár 1, 3, 5 vagy akár 10 évre is.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása