Kik azok akik nem juthatnak Provident hitelhez?

A Provident banknál a hiteligénylés folyamata ugyanolyan formában történik, ahogyan a legtöbb hazai pénzintézetnél. Mégis sokakban vannak kételyek és kérdések a hiteligénylés kapcsán!

A Provident bank esetében a hiteligénylés többféle formában történhet, ezért a kölcsönre szorulók maguk választhatják ki a számukra legmegfelelőbb, illetve természetesen legkényelmesebb megoldást. Választhatjuk így a legklasszikusabb módszert, amelynek értelmében besétálunk a legközelebbi Provident fiókhoz, és ott személyesen, közvetlenül a képviselőhöz nyújtjuk be kérelmünket. Ennél kényelmesebb és még személyesebb módszer, ha felhívjuk a Provident ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a bank egyik munkatársa rögzíti hiteligénylési kérelmünket, és vagy postán kapjuk a szükséges papírokat, vagy személyesen felkeres majd minket a pénzintézet munkatársa.

hirdetes

A hiteligénylés folyamata a Providentnél

Ennél is kényelmesebb és gyorsabb, de még inkább gazdaságosabb, ha egyszerűen küldünk egy SMS-t a banknak a megfelelő kulcsszóval a megfelelő számra, aminek következtében a pénzintézet visszahív majd minket a megadott számon. Kölcsönigényünket jelezhetjük ugyanakkor a Provident felé a világhálón is, a cég hivatalos honlapján, ahol rögtön egy igénylő űrlapot is kitölthetünk. Mind az internetes, mind a telefonos hiteligénylés esetén a bank egyik munkatársa időpont-egyeztetés céljából felkeres majd minket attól függően, hogy mi csak a kölcsönt igényeltük, vagy mellé valamilyen otthoni szolgáltatás is.

Amennyiben kizárólag kölcsönt igényeltünk, akkor mindössze be kell fáradnunk az egyik közeli pénzintézethez egye előre egyeztetett időpontban, ahol a hiteligénylés formálisan is megtörténik a hitelbírálat után. Ha a hiteligénylés otthoni szolgáltatással történik, akkor a Provident egyik munkatársa lakásunkon keres fel minket egy előre egyeztetett időpontból, ezáltal mind a szerződéskötés, mind a hitelbírálat otthonunkban történik meg.

Természetesen amennyiben a pénzintézetet választottuk a szerződés megkötésének helyéül, még akkor is változtathatunk álláspontunkon, ebben az esetben azonban a banktól egy újabb időpontot kapunk, miután az ügyintézők saját otthonunkban keresnek fel annak érdekében, hogy megkössék velünk a szerződést.

Kik nem igényelhetnek Provident kölcsönt?

Természetesen a Provident kölcsönét sem igényelheti mindenki szabadon, ezáltal vannak kizáró tényezők, amelyek ellehetetlenítik ezt a folyamatot. Az egyik legáltalánosabb, ha a hitel igénylője, még nem töltötte be 18. életévét, nem Európai Uniós állampolgár és nem rendelkezik bejelentett magyarországi lakcímmel. Szintén kizáró tényező, ha az igénylőnek nincs igazolt, állandó jövedelme, illetve legalább 3 hónapos munkaviszonya. A Provident kölcsönének felvételét ellehetetlenítheti továbbá, ha nem rendelkezünk az igényléshez szükséges dokumentumokkal. Ilyenek a személyigazolvány, aminek minden esetben érvényesnek kell lennie.

Helyettesítheti az okmány ideiglenes személyi igazolvány, vagy útlevél, illetve érvényes vezetői engedély is. Fontos ezen felül a hiteligényléshez bemutatni a lakcímet igazoló okmányt, avagy a lakcímkártyát is. Amennyiben az a különleges eset áll elő, hogy a hitelt igénylő tartózkodási helye nem egyezik meg az állandó lakcímmel, illetve a lakcímkártyában a tartózkodási hely sem került feltüntetésre, úgy egy olyan dokumentumra lesz szükség, ami igazolja a tartózkodási helyet.

Ilyen lehet például egy bérleti szerződés is. A jövedelemigazolás kapcsán elfogadható munkabérjegyzék, avagy bérpapír, nyugdíjszelvény, bankszámlakivonat, postai szelvény vagy munkáltatói igazolás.

Rate this post

Egy hozzászólás ehhez: “Kik azok akik nem juthatnak Provident hitelhez?

 1. Szüksége van egy hitel? Ha igen! Kapcsolat Capital Pénzügyi és Jelzálog Limited ® kis és nagy kölcsönöket összeget. Adunk ki hitelt, 2% -os kamatláb. Írjon nekünk ma e-mail címen: capitalfinancemortgage@gmail.com .Mi is ad ki. 5000 €, 100 millió euróra az egyének és a vállalatok, a hitel nyitott minden nemzetiségtől függetlenül.

  Név:
  Cím:
  Legközelebbi rokona:
  Nem:
  Szükséges mennyiség:
  Telefon:
  Időtartam:
  Célja hitel:
  Kérelmező A munkavégzés helye:

  Figyeljük meg, hogy a kérelmező legyen legalább 18 éves éves.

  FONTOS: Minden érdekelt kérelmezők kap vissza hozzánk e-mail-ben (capitalfinancemortgage@gmail.com)

  tőke Pénzügyi és Jelzálog Limited

  Garantált hitel ajánlat …… Jelentkezz most

Vélemény - hozzászólás hozzáadása