Jysk áruhitelről ami a vásárlókat nagyon érinti

A Jysk áruhitel egyike azoknak a kölcsönöknek, amelyek segítségével lehetőségünk nyílik arra, hogy az említett áruházlánc egyes üzleteiben akár önerő nélkül, részletfizetéssel vásároljuk meg magunknak a kinézett termékeket. Mindennek az egyetlen feltétele a pozitív hitelbírálat, amihez természetesen meg kell majd felelnünk a bank által lefektetett szabályoknak, amit követően hónapokra elnyújtva, törlesztő-részletekben tudjuk kiegyenlíteni a kérdéses termék értékét.

A Jysk áruhitelről a legfontosabbakat

A Jysk áruhitelét a Magyar Cetelem Bank Zrt. biztosítja a vásárlók számára, méghozzá akár már 20 ezer forinttól egészen 2 millió forintig bezárólag, miközben önerőt a 200 ezer forintos értéket meg nem haladó vásárlások esetén csak nagyon kivételes esetekben kell fizetni. A kölcsönhöz kapcsolódó kérelmet bármelyik áruházban és bármikor benyújthatjuk, méghozzá gyorsan és egyszerűen, hiszen legfeljebb 30 percet vesz igénybe az, hogy a megadott adatok alapján ítélet szülessen a hitelkérelem kapcsán.

hirdetes

A Jysk áruhitel esetén a bank ráadásul semmilyen hitelbírálati díjat sem számol fel, ezáltal amennyiben megtörtént a pozitív hitelbírálat, és engedélyezték számunkra a kölcsön felvételét, abban az esetben azonnal haza is vihetjük a kiválasztott terméket.

Az áruhitellel való vásárlás egyik első lépése, hogy a kinézett áruházban személyesen, vagy telefonon megérdeklődjük, hogy készleten van-e olyan termék, amire szükségünk van, illetve megfelelünk-e a papírforma szerint a hitelkérelemnek, így néhány szóban rögtön tájékoztatnak is majd minket a Jysk áruhitel feltételeiről, illetve a felvételhez szükséges dokumentumokról, amelyekről egy kicsit lejjebb ebben a cikkben is írunk.

Ezt követően csak befáradunk a kérdéses üzletbe, hitelajánlatot kérünk a kérdéses termékre, mutassuk be a bank dolgozójának a szerződéskötéshez elengedhetetlen dokumentumokat és iratokat, majd a pozitív hitelbírálatot követően megtörténik a szerződéskötés a helyszínen, ahonnan a kiválasztott árut rögtön haza is vihetjük majd. Amennyiben a kiválasztott áru nem haladja meg a 200 ezer forintot, abban az esetben ezt önrész kifizetése nélkül tehetjük meg, de 200 és 300 ezer forint felett a pénzintézet a vételár 10-, 300 ezer forinton felül pedig annak 20 százalékát kéri el önerőként.

Az áruhitel felvételéhez szükséges dokumentumok, feltételek, lépések

A Jysk áruhitelt a Cetelem Bank 40,32 százalékos THM társaságában biztosítja az áruház ügyfeleinek abban az esetben, ha azok bemutatták az ehhez szükséges dokumentumokat. Ilyen például a személyazonosságot és lakcímet igazoló okmány, ami lehet személyi igazolvány, a hozzá kapcsolódó lakcímkártyával, de akár kártyaformátumú vezetői engedély és érvényes útlevél is alkalmas ebből a célból – szintén lakcímkártya társaságában.

A kérdéses kölcsön igényléséhez elengedhetetlen lesz még továbbá egy érvényes adóigazolvány, valamint legalább egy olyan, két hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat, telefonszámla, vagy ezek hiányában valamilyen közüzemi számla, amelyek a hitelkérelem során megadott állandó lakcímünkre érkeztek.

Fontos lesz mindemellett jövedelmünket is dokumentumokkal igazolni, ezáltal alkalmazottak esetén egy 30 napnál nem régebbi, legalább 3 hónapos munkaviszonyról szóló igazolással, amely egy és ugyanazon céghez szól. Ha vállalkozók vagyunk, abban az esetben szükségünk lesz egy a NAV által érkeztetett SZJA bevallásra, amely az előző évről szól, míg nyugdíjasok esetében a legutolsó nyugdíjszelvény bemutatásával igényelhető a Jysk áruhitele.

5/5 - (1 vote)

Vélemény - hozzászólás hozzáadása