Iphone 8 vásárláshoz ilyen kölcsönre lesz szükséged

Már az új Iphone 8-at harangozzák be a legtöbb értékesítő helyen, így várható hogy nagyon sokan fognak emiatt kölcsönt felvenni. Mivel közeledik a karácsony így egyre többen fordulnak majd a bankokhoz, hogy vásárlásaikhoz segítséget kérjenek.

A bankok ma már számtalan kölcsönt kínálnak szabad felhasználásra, amelyek közül kedvünkre válogathatunk. Most nézzük meg, hogy hol milyen áron érhető el a legújabb modell a különféle üzletekben.

hirdetes

Az Iphone legújabb generációja az Iphone8

Egy vadonatúj üveg dizájnt kapott, emellett a legnépszerűbb kamerát is továbbfejlesztették, így a felhasználói élmény még nagyobb. A leginteligensebb okostelefonchip-et építették bele és már vezeték nélkül is lehet tölteni. Alumínium oldalszegéllyel, asztroszürke, arany és ezüst bevonattal kínálják az üzletek polcain. Ez az Iphone8-as is tökéletesen ellenáll a víznek és a pornak, emellett pedig, mint már említettók a hátlapon keresztül vezeték nélkül is feltölthető. 4,7 és 5,5 hüvelykes, retina HD-kijelzővel vásárolhatjuk meg.

A különleges TrueTone technológiának köszönhetően a környezet fényeinek megfelelően igazítja automatikusan a fehéregyensúlyt, így a kijelzőn keresztül mindig egyformán láthatunk bármit. A legújabb Iphone emellett 12 megapixeles kamerával rendelkezik, amely sokkal nagyobb érzékelőt kapott és új a színszűrője is. Segítségével nagyobb színmélységű képpontokkal készíthetjük el a felvételeket.

Hol és mennyiért lehet megvásárolni, milyen hitelt érdemes igényelni?

A 4,7 hüvelykes kijelzővel ellátott legújabb Iphone8-hoz 264.990 Forintos induló áron juthatunk hozzá, míg az 5,5 hüvelykes kijelzővel rendelkezővel rendelkező 303.990 forintos áron vásárolhatjuk meg. Láthatjuk, hogy ezeknek a telefonoknak az ára nem éppen a legolcsóbbak közé sorolható, így egy utcáról betérő vásárló valószínűleg nem is tud élni a kínálkozó lehetőséggel. Ilyenkor a bankok segítséget nyújtanak, hiszen szabad felhasználásra bármikor tudnak kölcsönt nyújtani.

Az MKB, a Raiffeisen Bank is segítséget nyújt egy körülbelül 300 00 forintos hitel esetén. 36 hónapra 10,12% és 17,3% közötti THM mellett vehetjük fel a kölcsönt. A havi törlesztőrészletek 9500 és 10500 forint körül alakulnak 36 hónapon keresztül. A futamidő végén jellemzően 350000 forinttól 400000 forintig fizetjük vissza az említett bankoknak a kölcsönt. A kölcsön igényléséhez a már jól megszokott dokumentumokat fogják bekérni. Ez a személyi igazolvány, a lakcím kártya és az adókártya. Vállalkozók esetében kérhetik a NAV által kiadott igazolást illetve előző éves mérleget is.

Magánszemélyeknél szükség lehet a munkáltatói igazolásra és fontos, hogy már legalább 3 hónapja munkaviszonyunk legyen az adott munkáltatónál, aki az igazolást kiállítja. Minden hitel esetében fontos, hogy a KHR rendszerben ne szerepeljünk, hiszen akkor nagy eséllyel elutasítják a hitelkérelmet. Jelenleg az MKB által kínált Mosoly személyi kölcsön a legkedvezőbb kamatozású, így érdemes annak a feltételeit alaposan áttekinteni. Figyeljünk oda szerződéskötés előtt, hogy minden apróbetűs részt alaposan olvassunk át és semmilyen fontos információ ne kerülje el a figyelmünket.

Bármennyire is sürgős a banki alkalmazottnak hogy mielőbb kitöltsük a szükséges dokumentumokat, mi azért legyünk résen és figyeljünk. Ha úgy érezzük, hogy otthon nyugodt körülmények között szeretnénk átolvasni a szerződést, akkor bátran kérjünk egy példányt és otthon olvassuk át akár a családtagokkal közösen.

Nem biztos, hogy megéri kölcsönt felvenni

Sokan a karácsonyi őrület előtt a legújabb Iphone8-at szeretnék megvenni családtagjuknak, barátjuknak. Ilyenkor persze mindig az a legfontosabb, hogy a megajándékozott is örüljön a meglepetésnek. Azonban, hogy ezért hitelt vegyünk fel, az meggondolandó.

Ma már nagyon sok helyen az iPhone 7 használtan is megvásárolható, amely ugyanolyan jónak bizonyulhat, mint a legújabb modell. Akik úgy érzik, hogy a kölcsön hatalmas terhet róna rájuk, azok inkább döntsenek egy olcsóbb telefon megvásárlása mellet, hiszen annak ugyanúgy fog örülni a megajándékozott. Ha nem szeretnénk használt készüléket ajándékozni, akkor várjuk ki az év közbeni akciókat és még a karácsony vagy a születésnapot előtt vásároljuk meg azt sokkal olcsóbban.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása