IKEA áruhitel amiből okosan tud vásárolni egész évben

Az IKEA áruhitel – megoldás egy szoba új arculatához
Az ajándék kézzel fogható szimbólum, mely azt fejezi ki, hogy társunk gondolt ránk. /Gary Chapman/
Amikor gyermekünk hazatér egy jeles bizonyítvánnyal, vagy egy megyei versenyen „kiemelkedő eredményt ért el” értesítővel, akkor szülőként gyakran a jutalmazás ösztönző, nem elkényelmesítő módszerén jár gondoskodó elménk.

Az IKEA áruhitel akkor léphet képbe, ha a megörvendeztetés során kiemelkedő helyen szerepel a bútorvásárlás kérdése, ám nem rendelkezünk a kellő pénzösszeggel a folyamat lebonyolítása érdekében.

hirdetes
IKEA áruhitel
IKEA áruhitel

Az áruhitel körül felmerülő kérdések és válaszok

Az IKEA áruhitel, vagy szakmai, banki nyelvezettel élve: áruvásárlási hitel, azon kölcsöntípusok közé tartozik, amelyek rövidlejáratúak, és amelyet a vásárlás helyszínén le lehet bonyolítani, nem szükséges az adott bankkal is felvenni a kapcsolatot.

Amit az ügyintézés során kipipálhatnak, az a kiválasztott termék szponzorálása, ill. a pénzügyi segédkéznyújtás egy a vásárlásnál felmerült pénzhiány esetén.

Az IKEA áruhitel kapcsán az ügyfélnek tudnia kell, hogy a legfontosabb dokumentum, amit fel kell mutatnia a procedúrában az nem más, mint a jövedelemigazolás, ugyanis ennél a hitelmegoldásnál nem szükséges sem kezes, sem egyéb szóba jöhető biztosíték bizonyítása.

Addig nyújtózkodjunk, ameddig a kölcsöntakaró ér…

Beleszerelmesedünk egy Flisat natúr, tömör fából készített gyerekülőkébe a maga 5.990 forintjával együtt és jól gazdálkodtunk, mert a mostani 289.470 forinthoz még mindig beszerezhetünk egy 16.990 forint értékű Sinnerlig függőlámpát, amelynek dekoratív és egyedi kézzel szőtt lámpaernyője elegánssá és barátságossá varázsolja a nappali atmoszféráját.

Igen, összecsaphatjuk a kezünket örömünkben, hiszen a jelenlegi 306.460 forintra vásárlásunk feljogosít bennünket arra, hogy néhány pompás párnakölteményt is beszerezzünk, mondjuk egy pamutbársony Sanelat és még mindig marad egy-két apró kiegészítőre pénzünk.

Csupán néhány lépés a hitel-ügyintézés

Az áruhitel segítségével a hitelt kérelmező ügyfél kényelmes körülmények között, helyben igényelheti a szükséges összeget, és akár fél óra alatt megkaphatja az elbírálás válaszát.
Néhány lépésnyi előkészület és adminisztratív ügyintézés, és Ön hamarosan a birtokába tudhatja az álombútor megvásárlásához hiányzó pénzösszeget.

Első lépésként választ egy/több terméket, igénye, elvárása, ízlése szerint. Ezt köbetően hitelajánlatot, és előzetes hitelbírálatot kér az ügyintézőtől.

A következő szakaszban az a mozzanat következik, amelyben Ön bemutatja a szerződéshez nélkülözhetetlen dokumentumokat (általában személyazonossági igazolvány, lakcímet igazoló okmányok, jövedelembizonylat jöhet szóba).

Megkötik a szerződést és Ön már estére (vagy hamarabb) a nappaliban csodálhatja a legújabb bútorékességét.

Gyerekszobabútor – ajándék, ösztönzés, a jutalom egyik lehetősége

A motiváció, egyfajta jelképes vállveregetés, egy inspiráció a jó úton haladás, az önmegvalósítás felé. Minden korban más arcát mutatva lép színre.

Kisgyerekként édességként, felnőttként a karrier-lépcsőfokon való feljebb lépdelésben is megmutatkozik, ám akármely formájában mutatkozik meg, mindenképpen mozgatórugóként kell működnie.
Az IKEA áruhitel lehetőségével élés esetében, a szülő a gyermek szobáját varázsolhatja át, személyre szabott, ideálisan berendezett minibirodalommá.

 

dolgozó szoba ikea áruhitelből
dolgozó szoba ikea áruhitelből

A magénszféra, ahol a bútoroktól, a dísztárgyakig minden a gyerek ösztönzését szolgálja, illetve speciális, egyedi adottságait tükrözi, nem utolsó sorban pedig elvárásaihoz igazodik, meghatározó területe a tehetség kibontakoztatásának.

Az áruhitel egyik fő célja a hiányzó pénzösszeg juttatása a vásárló számára

Az ügyintéző vet egy pillantást a KHR-be (azaz a Központi Hitelinformációs Rendszerbe), majd zöld út esetén rövid időn belül (akár fél órán belül) magával viheti a kiválasztott bútordarabokat az IKEA áruházaiból.

Ami még szóba jöhet az áruhitel kapcsán és kedvezően befolyásolhatja az ügymenetet, az nem más, mint az esetlegesen rögzített kamatláb, a havi részletekben való törlesztés lehetősége.

Amennyiben aktuális információkra, illetve részletes adatokra van szüksége az IKEA áruhitek kapcsán, abban az esetben forduljon a hitelügyintéző irodákhoz Budapesten és Budaörsön.

IKEA termékek amit hitelre is megvásárolhat
IKEA termékek amit hitelre is megvásárolhat

Akaraterő-nyirbáló magatartás vagy szimbolikus vállveregetés?

Dan Ariely szerint: Minden csalogató árucikk, amely mellett elhaladunk a kirakat előtt, és nem vásároljuk meg, porrá zúzott impulzus, ami lassan és módszeresen nyirbálja az akaraterőnket…

Természetesen itt is, mint minden véleményezés tudomásul vétele esetében, lehet ellenkezni és lehet egyetérteni egyaránt.

Viszont az is egy hozzáállás, hogy mondjuk az IKEA áruházaiban haladva, pásztázva a bennünket aktuálisan érdeklő kínálat között, birtokunkban egy nagyobb összegű tárgy megvásárlását is engedélyező IKEA áruhitellel, a potenciálisan megvásárolt bútordarabok ösztönzésre, örömszerzésre szánt oldalát is ki lehet aknázni.

A gyerek arcára varázsolt mosoly, a megelégedettség azon hajtóerők egyike, amelyek az egyéni tehetség kibontakoztatását mozdítják elő, hiszen a szülő nem feledi jelezni megelégedettségét, támogató hozzáállását gyereke iránt.

Nem csupán egy kölcsöntípus, hanem egy lehetőség is…

Az ember természetéhez hozzátartozik az kapás öröme és az adás boldogsága egyaránt. Mindkettőben részesülünk életük folyamán és mindkettőt a kellő magatartással éljük meg.

Az IKEA áruhitel segítségével közelebb kerülhet annak megtapasztalásához, hogy szerettei számára a kedves szavak, a mosoly és a támogatás mellett az ajándékozás időközönként beiktatott „szertartása” is nagy hatással lehet mind kapcsolati, mind motivációs téren.

Önnek jogában áll eldönteni, hogy milyen lehetőségek tárházába lép be, milyen ajtókat nyit meg az ajándék örömadományozási gesztusa érdekében.

Mentés

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása