Így intézze az ügyeit a Cetelem Netbank segítségével

A Cetelem netbank szolgáltatása könnyedén igényelhető és a szolgáltatás díjmentes, egyes folyamatokért azonban plusz költséget számol fel a bank, így például az átutalásért. Egy átutalás indításának alapköltsége 320 Forint vagy az utalandó összeg 1%-a. Ha Cetelem ügyfélként szeretnénk használni a netbankot, akkor regisztrálni kell a netbankár felületen. Ehhez az ügyfél azonosítóra, a kártyaszámra vagy esetleg a hitelazonosítóra lesz majd szükség. Regisztráció után máris gond nélkül használhatjuk a netbankot. A netbankár felületén keresztül könnyedén megtekinthetjük az aktuális hiteleinket vagy hitelkártyánkat. Ha újabb hitelt szeretnénk felvenni, akkor a felületen keresztül a személyi kölcsön és a Mindig kéznél kölcsönt ki is kalkulálhatjuk, valamint az igénylést is benyújthatjuk.

Hitelkártyánkkal kapcsolatban elintézhetjük a kártya aktiválást, igényelhetünk elektronikus banki kivonatot, átutalásokat intézhetünk, törleszthetjük a hiteleinket. Itt tudjuk a különféle banki szolgáltatásokat is módosítani, így például az SMS értesítéseket. A banknál megadott személyes adatokkal kapcsolatban érdemes résen lennünk, hiszen azoknak mindig naprakésznek kell lenniük. A netbankban a személyes adataink módosítására is lehetőségünk nyílik, így ehhez nem szükséges külön az ügyfélszolgálat segítségét kérni. A Cetelem netbank használatához egy webes böngészőre van szükségünk és egy biztonságos internetkapcsolatra.

hirdetes

Cetelem ügyfélszolgálat, ha a cetelem netbankban nem tudunk valamit elintézni

Gond esetén, vagy ha bármilyen kérdés merülne fel bennünk az ügyfélszolgálat tud segítséget nyújtani hétfői napon 8 és 20 óra között, míg kedd és péntek között 8:30 és 17 óra között. Az ügyfélszolgálatot a +36 1 458 6070-es telefonszámon érhetjük el.

Mit érdemes még tudni a Cetelem bankról?

A cetelem netbankot a nap 24 órájában el lehet érni, így, ha nem tartózkodunk az országban vagy valahol éppen útközben vagyunk, akkor is el tudjuk intézni a banki ügyeinket interneten keresztül. A netbankot a következő böngészők bármelyikével el tudjuk érni: Internet Explorer 10+, Mozilla Firefox 22+, Google Chrome 27+, Opera 12+, Safari 4+ vagy az Android Browser Android 2.3+. A Cetelem netbank ügyfélszolgálatát elérhetjük a www.cetelem.hu/kapcsolat menüpont alatt, vagy az előzőekben megadott telefonszámon. Sokakat érdekelhet az is, hogy miként lehet kivonatot letölteni a felületről?

Ehhez meg kell keresnünk a kivonatok menüpontot, majd be kell állítanunk, hogy mely időszakra szeretnénk lekérni a banki adatokat. Mindig az utolsó 12 hónap adatait tudjuk lekérdezni, így, ha régebbi időszakról van szükségünk adatokra, akkor érdemes mindig lementeni az adott havi kivonatot vagy kinyomtatni. Ma már a Cetelem bankban is elérhető az elektronikus kivonat, hiszen a bank számára is fontos a környezetvédelem. Ha átutalásokat szeretnénk indítani a netbankon keresztül, akkor azt banki munkanapokon tehetjük meg. Ha nem banki munkanapon indítjuk el az utalást, akkor várhatóan a következő banki munkanapon következik meg az összeg jóváírása 9:30-kor.

Ha tévesen indítottunk el egy utalást, akkor délelőtt vissza tudjuk vonni, ha viszont 14 óra utáni utalásról van szó, ahhoz az ügyfélszolgálat segítségét kell kérnünk. A banki időszaknál érdemes figyelni a banki időintervallumokra, amelyről a honlapon bármikor tájékozódhatunk. Még egy nagyon fontos kérdéskör a banki biztonság. A Cetelem netbank egy idő után, inaktivitás esetén az ügyfeleket automatikusan kilépteti, ezzel is odafigyelve az ügyfelek adatainak védelmére. 10 perc tétlenség után tehát automatikusan kiléptet bennünket a rendszer. Ha újra be szeretnénk lépni, akkor már a jelszót fogja kérni a netbankár felülete.

A Cetelem netbankja is titkos adatkapcsolattal rendelkezik, amelyet egy nemzetközi tanúsítvánnyal is tudnak igazolni. A Cetelemnél is előfordulhatnak adathalász kísérletek, ezért, ha gyanús emailt kapunk, amely egy linket is tartalmaz, akkor azt azonnal töröljük és ne kattintsunk a linkre. Nekünk számlatulajdonosoknak is oda kell figyelnünk a gyanús levelekre. A Cetelem biztonsági tanácsokkal is segíti ügyfeleit, amelyek a következő linkeken érhetők el: https://www.cetelem.hu/sites/default/files/documents/netbank_hirdetmeny_20180702.pdfhttps://www.cetelem.hu/segedlet/gyik/netbank/bejelentkezesjelszo
https://www.cetelem.hu/segedlet/gyik/mi-garantalja-biztonsagos-internetes-bankolast

Cetelem netbank elfelejtett jelszó

Sajnos sokunkkal előfordul az, hogy elfelejtjük az éppen aktuális banki jelszavakat. Ezen nem is kell csodálkozni, hiszen annyi jelszót kell már megjegyezni, hogy sokszor képtelenség ennyi mindent fejben tartani. A Cetelem netbank belépési oldalán az Elfelejtett jelszó gombra kattintva a személyes adataink megadása után minden további nélkül új jelszót tudunk igényelni. Ha megkaptuk az új jelszót, akkor első dolgunk legyen azt megváltoztatni, hogy pénzünk és személyes adataink is biztonságban legyenek.

Cetelem hitelkártya egyenleg lekérdezése a cetelem netbankban

A hitelkártya egyenleg lekérdezése igen egyszerű, hiszen ehhez a hitelkártya menüpontra kell kattintani és máris láthatjuk az adott hitelkártya egyenlegünket. Ha több hitelkártyánk is van, akkor először természetesen ki kell választanunk azt a kártyát, amelynek az egyenlegére kíváncsiak vagyunk.

A Cetelem netbankár használata roppant egyszerű, de figyeljünk oda adataink és legfőképpen pénzünk biztonságára.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása