Igényelhetünk-e Személyi Kölcsönt jövedelem igazolás nélkül?

Személyi kölcsön jövedelem igazolás nélkül gyakorlatilag egyelőre még nem létezik. Vannak ugyan különböző gyorskölcsönök, de ezek semmi esetre sem felelnek meg a személyi kölcsön kritériumainak. Valamilyen „fedezetre” tehát mindig szükség van. Személyi kölcsönök esetében ezt a fedezetet általában a jövedelem jelenti.

hirdetes

 

 

Sokkal gyakrabban találkozhatunk azzal, hogy a bankok semmi más dokumentumot nem kérnek, csak jövedelem igazolást és esetleg, hogy az ügyfél rendelkezzen náluk lakossági bankszámlával. Fedezet lehet egy adóstárs, kezes, de ingóság vagy ingatlan bevonása is szolgálhat fedezetül egy-egy adott személyi kölcsönre.

Nagyobb összegű személyi kölcsön jövedelem igazolás nélkül igényelhető 40 millió Forintig, akár 30 éves futamidővel is, ha a bevonni kívánt ingatlan fedezet piaci ára ezt lehetővé teszi.

A mai világban nem csoda, ha a bankok nem teszik lehetővé a személyi kölcsön felvételét jövedelem igazolása nélkül, ez bármennyire is nehézséget okoz a havi rendszeres jövedelemmel nem rendelkező igénylőknek, ezzel valamilyen szinten a bankok az ügyfeleket is védik az eladósodástól.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása