Hitelkártya igénylés online bárosoknak

A BAR listára kerülés sokak szemében talán azt jelentheti, hogy egyetlen bank sem áll velünk szóba, azonban összességében a feketelista még messze nem a vég, avagy a hitelkártya igénylés online, bárosoknak is elérhető bizonyos feltételek mellett.

Habár tény és való, hogy nehezen tudnánk elképzelni olyan helyzetet, amelyben az aktív BAR lista mellé valaki még a legmegbízhatatlanabb és legrosszabb kölcsönök közül válogat magának, ellenben utolsó kapaszkodóként néhány embernek jelenthet megoldást, ha sikerül eleget tennie a követelményeknek.

hirdetes

Lehetséges-e hitelkártya igénylés online, bárosoknak?

Összességében kijelenthető, hogy igen, a hitelkártya igénylés online, bárosoknak is lehetséges, hiszen az igénylés önmagában még soha nem jelent biztos garanciát arra vonatkozólag, hogy az illető meg is kapja a hitelt és a megfelelő keretet, de az igénylés megtörténhet, méghozzá interneten keresztül, a kiválasztott bank online felületén is.

Ez a személyi kölcsönökhöz vagy a gyorskölcsönökhöz hasonlóan rendkívül egyszerűen történik, mindössze ki kell tölteni hozzá egy az igényléshez elengedhetetlen űrlapot, majd a megfelelő adatok kitöltését követően várni arra, hogy a bank felkeressen minket. Ez történet e-mailben, de telefonon is, amelyben minden esetben pontosan értesítenek minket arról, hogy lehetőségünk van-e hitelkártya igénylésre vagy sem.

Habár a hitelkártya igénylés online, bárosoknak is elérhető, néhány kölcsönnel ellentétben egy hitelkártyánál mindig személyes konzultációra is szükség van a bankkal.

Amennyiben van munkahelyünk és rendszeres jövedelmünk, a pénzintézetek többsége általában el szokta fogadni a kérelmeket, ellenben a BAR lista az egyik legsarkalatosabb pont, hiszen ezen nagyon sok igénylő bukik el. Fontos azonban különbséget tenni aktív és passzív bárosok között, hiszen bár aktív tartozás vagy probléma esetén szinte biztosak lehetünk abban, hogy a bank elutasítja kérelmünket, ellenben ha már régóta fennálló passzív státuszunk van, avagy ha volt is korábban problémánk, azt elrendeztük már, akkor jó esélyekkel indulunk az igénylés kapcsán.

A sikeres hitelkártya igényléshez szükséges a személyes megbeszélés

Habár a fentiekben már kiderült, hogy egy a hitelkártya igénylés online, bárosoknak is megoldható, ugyanakkor még passzív státusz esetén is érdemes előbb személyesen egyeztetni a bankkal, hiszen ebben az esetben kizárhatunk minden olyan tényezőt, ami esetleg ellehetetleníti a hitelfelvételt, ezáltal nem kell feleslegesen dolgoznunk az űrlap kitöltésével és így tovább.

Ha mégis megkockáztatjuk mindezt, és online küldjük el az igénylőlapot, a bankok mindenképpen elvégzik a vizsgálatot, ezáltal ne gondoljuk azt, hogy nem a BAR listás helyezésünkkel kezdik majd az átvilágítást.

Amennyiben mindent rendben találnak, és a BAR listán szereplés sem lehetetleníti el a hitelkártya igényelhetőségét, abban az esetben jelentkeznek, és személyes találkozót kérnek tőlünk, ahol lehet tisztázni az esetleges felmerülő kérdéseket, és alá lehet írni a szerződést, így már csak meg kell várnunk, hogy a bank elkészítse és kipostázza kártyánkat.

Egy hitelkártya igénylésének természetesen rengeteg különféle feltétele van, így a BAR listán való legalább passzív helyezés, vagy a teljes mentesség az egyik legfontosabb, de ezen túl is meg kell felelnünk néhány dolognak. Ilyen például, hogy az igénylő stabil és biztos munkahelyi háttérrel rendelkezzen, ezáltal rendszeres juttatásokat kapjon, ami mellett a magyar állampolgárság, a magyarországi lakcím és az életkor is szerepet játszhat az igénylés sikerében, avagy elutasításában.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása