Hitelbírálat és törlesztés a Providentnél

Amennyiben hitelre van szükségünk, biztosan találkozunk majd a hitelbírálat fogalmával, illetve azzal a problematikával, hogy miként fizessük a jövőben törlesztő-részleteinket. Amennyiben mi is bizonytalanok lennénk ezen a téren, az alábbiakban a Provident bankot vizsgáljuk meg alaposabban ezen a téren.

Hiteltörlesztés a Provident banknál

A Provident bank többféle törlesztési formát is kínál ügyfeleinek attól függően, hogy ők hetente vagy havonta szeretnék törleszteni felvett kölcsönüket. Legyen szó bármelyikről is, az ügyfelek minden esetben átutalás útján intézhetik az aktuális részletet, így a kölcsönszerződés keretein belül feltüntetett bankszámlaszámra kell elutalni a szükséges összeget úgy, hogy a közlemény rovatában fel kell tüntetni a kölcsönszerződés számát.

hirdetes

Ha ezt kényelmesebben szeretnénk elintézni, internetes bankunknál beállíthatunk állandó átutalási megbízást, aminek köszönhetően nem kell minden héten külön beállítani az utalás részleteit, a levonás és az utalás ugyanis automatikusan megtörténik az előre beállított időpontban.

Az átutalás költségei természetesen minden esetben minket terhelnek! Amennyiben azt az opciót választottuk a szerződéskötés során, hogy a bank munkatársai otthon keressenek fel minket a törlesztő-részletek rendezésének érdekében, úgy ez is megvalósulhat, aminek következtében a Provident munkatársai minden héten saját otthonunkban keresnek fel minket, hogy készpénzben fizessük meg az aktuális heti törlesztő-részletet.

A hitelbírálat és a szerződéskötés

Amennyiben telefonon, interneten vagy személyesen benyújtottuk hitelkérelmünket a Provident bank számára, úgy a cég munkatársai időpont-egyeztetés céljából hamarosan felkeresnek minket. Ha csak kölcsön igényléséről volt szó, abban az esetben be kell mennünk a Provident legközelebbi kirendeltségébe, ahol egy előre egyeztetett időpontban megtörténik a hiteligény felvétele is. Amennyiben az egyeztetés során a szükséges dokumentumok hiánytalanul bemutatásra kerülnek, az ügyintéző ott helyben lebonyolítja a hitelbírálatot, amihez a szükséges dokumentumokat veszi alapul. Ha van a helyszínen egy a szerződéskötéshez szükséges tanú, abban az esetben a szerződéskötésre is sor kerülhet a bírálat után.

Természetesen a hitelbírálat maga hosszabb időt vesz igénybe, ezáltal akár 2-3 óráig is eltarthat, míg az ügyintéző meg tudja állapítani a végeredményt, éppen ezért előfordulhat, hogy visszahívnak minket egy újabb időpontban, immáron a kész hitelbírálattal. Amennyiben otthoni szolgáltatást választottunk, a Provident munkatársai mindezt otthonunkban kivitelezik, és amennyiben a hitelbírálathoz több időre lesz szükség, akkor egy újabb időpontban visszajönnek a szerződés megkötésének céljából.

A kölcsön folyósítása és törlesztése

A Provident banknál minden esetben az ügyfél dönti el, hogy hagyományosan, banki átutalás útján kéri a hitel folyósítását, amit banki átutaláson keresztül hetente törleszt is.

Ilyen esetben a kölcsön igénylése, illetve konkrétan a szerződés megkötése is egy előre leegyeztetett időpontban, a Provident egyik kirendeltségében történik, és minden egyes banki költség minket terhel, ami a bankszámlával, vagy a részletek utalásával kapcsolatban felmerül. Ha otthoni szolgáltatásról van szó, akkor a készpénzt otthonunkban kapjuk meg a szerződéskötés után, és természetesen a törlesztő-részleteket is mindig otthonunkban kell kifizetnünk a helyszínre érkező Provident-munkatársnak.

1/5 - (1 vote)

Egy hozzászólás ehhez: “Hitelbírálat és törlesztés a Providentnél

 1. Figyelem Kért: Mi kínál minden típusú kölcsön 3% -os kamatláb, kedvesen

  írjon nekünk További információk a kérelmet ma, ha érdekel. A hitelek

  jól biztosított a maximális biztonság körülmények között zajlik, és 100% legitim,

  és mi is regisztrált, E-mail: raphealjefferyfinance@gmail.com

  név:

  cím:

  Telefonszám:

  Szükséges összeg:

  Időtartam:

  Kor:

  szex:

  Vezérigazgatója / E-mail: raphealjefferyfinance@gmail.com

  Üdvözlettel.

  Sir. Rapheal

Vélemény - hozzászólás hozzáadása